Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-18, 11:42 PM   #42726
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
冰同鋼係2.1同2.2新素材嚟,當然難拎

未打2.2cba連靈4都唔得TT
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 01:35 PM   #42727
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
冰同鋼係2.1同2.2新素材嚟,當然難拎

未打2.2cba連靈4都唔得TT
打彩打哂水著活動~~計過數夠升

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 05:59 PM   #42728
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
『FGO』デイライトワークス・庄司顕仁社長「Fateとガチャの相性がたまたま良かっただけ。ガチャありきで考えたことはない」

ガチャありきで考えたことはない

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 06:20 PM   #42729
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 天空 查看文章
打彩打哂水著活動~~計過數夠升
水著貞德係,但得10個手環靈4唔到cba
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 06:31 PM   #42730
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
『FGO』デイライトワークス・庄司顕仁社長「Fateとガチャの相性がたまたま良かっただけ。ガチャありきで考えたことはない」

出垃圾角復刻角都抽爆怪我囉 ¯\__/¯
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 10:03 PM   #42731
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
玩完Arc The Lad就覺得無遊戲同ガチャ係應該相性高
只有人為

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 01:38 AM   #42732
天空

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
水著貞德係,但得10個手環靈4唔到cba
手環?

オーロラ鋼 呢個? 我有15 個呀

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
舊 09-03-18, 04:58 PM   #42733
gingq7

註冊日期: May 2008
餵餵吓肥俾XX時突然feel倒強運,去普通卡池一抽,中第5張禮裝凜,
終於突滿晒三張元祖5星禮裝士郎/櫻/凜和黑聖杯

如果我唔係太窮,真係想搏埋第5張寶石翁...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 08:04 PM   #42734
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
當初 Fate Zero 周回什麼的?

====
打肥一直偏向出殺肥..

此篇文章於 09-03-18 08:16 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 12:43 AM   #42735
gingq7

Fate Zero 周回?
我最記得係飛虫, 因為趺毛率極高
舊 09-04-18, 01:54 AM   #42736
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

已經比人估到底牌係咩了
應該係出リーズ
hits係lap2果隻字條線係リーズ把斧頭

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-04-18, 02:50 AM   #42737
天空

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
已經比人估到底牌係咩了
應該係出リーズ
想問係呢個活動係咪有隻 太太 送?

岩岩返黎玩~~好唔夠人用

新CG一張
舊 09-04-18, 03:06 AM   #42738
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
本來尋日試多左幾場狂黑貞,仲諗住幾好用可以俾聖杯佢
點知今日同我講復刻Zero event即刻要剎停等抽征服王
但時間上唔係應該復刻萬聖節,月尾尼祿祭咩?定係我記錯上年係10月頭先復刻?
點都好,希望今次真係抽到,已經等左3年
引用:

係,但太太係回復系角,o係呢隻game入面用途真係不大...

此篇文章於 09-04-18 03:10 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 09:18 AM   #42739
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
已經比人估到底牌係咩了
應該係出リーズ
我覺得條線唔多似斧頭喎
而且リーズ在FZ都無戲份, リーズ好似只有在魔伊和嘉年華才多d戲份
舊 09-04-18, 09:40 AM   #42740
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
但時間上唔係應該復刻萬聖節,月尾尼祿祭咩?定係我記錯上年係10月頭先復刻?

係,但太太係回復系角,o係呢隻game入面用途真係不大...
出俾你尼祿祭用
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 09:42 AM   #42741
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
上年係尼祿>9月尾勇者Eli>下總國>機械Eli

舊 09-04-18, 11:07 AM   #42742
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

尼祿祭好多人就係靠太太捱過哈山王

ペルソナ5

隨時更新
舊 09-04-18, 11:41 AM   #42743
Sar8
The One

咪就係一年用得果一次

哈山王咩,唔係幾連發stella?

舊 09-04-18, 01:08 PM   #42744
天空

引用:

好過冇呀

新CG一張
舊 09-04-18, 04:53 PM   #42745
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:

日常的話真係用美狄亞好過太太...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 05:01 PM   #42746
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

開估 4星劍綠川

第5章CM後 經過左2年幾終於實裝

舊 09-04-18, 05:03 PM   #42747
Sar8
The One

劍刷能否改變命運

舊 09-04-18, 05:11 PM   #42748
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

沒有CBA扶不起的Q寶具⋯?

舊 09-04-18, 05:14 PM   #42749
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
ML 劍版, 非剋職 雙CBA 能有30萬??
呀, skill 不詳 ww
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 05:16 PM   #42750
Sar8
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
沒有CBA扶不起的Q寶具⋯?
扶佢不如扶劍弗蘭(?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:18 PM

手機版 | APP版