Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 86 136 176 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 196 236 286  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
maxwaver 10:56 AM 02-15-19
作者: iamleoluk:
唔用吳國最強槍兵同弓兵-宋謙同範神?
另Wara多數打3槍, 1.5或者用征壓孫霸都ok, 加埋小華2支3 cost槍怒油
謙哥有用過但覺得六武募民弓好壓場d
範神咪第三支弓

而家個neck位係隊左馬甘打城無人突,唔推埋去就打唔夠城
LR猫 11:10 AM 02-15-19
我諗佢應該係想講8武8智個隻
孫呉の征武

其實我講緊朱桓582
武力+3に征圧力+3、そして効果時間は約96cという、実質死ぬまで永続の強化計略。(Ver1.1.5A)
b_boy 11:23 AM 02-15-19
昨日終於發現接近死修卡(對一對後其實大馬都係少1%左右)

最後守得手忙腳亂諗住GG, 點知完下修咗咁多

作者: 柚原このみ:
呂神燒3知99.3,哭了

darkvolver 11:42 AM 02-15-19
大大

3馬1弓, 馬單?

幾時30C?
如果係真應該全城都玩緊
3馬1弓,當隻袁姬係裝飾品,全場當3馬去玩。再唔係整走凌統,換紡績.....

我指30c係尾場最後30c,膠推送人一程,另外漢董可以爆發幾耐?
GUSTAV 12:11 PM 02-15-19
作者: b_boy:

知唔知佢輸咩 係輸冇落南風姐打你城渣
darkvolver 12:43 PM 02-15-19
作者: GUSTAV:

打三國,凡事去禁盡,緣份勢必早盡..

觀記睇人打由14洲連輸到12洲..

Sent from my iPhone using Gaforum
b_boy 01:03 PM 02-15-19
佢邊有機會偷我城, 我劉夫人WARA黎
佢最後一波神速打邊先比佢打到咋
LR猫 01:03 PM 02-15-19
作者: darkvolver:
打三國,凡事去禁盡,緣份勢必早盡..

觀記睇人打由14洲連輸到12洲..

Sent from my iPhone using Gaforum

free match位
隨時連親都係比ranker吊打
6eo 01:41 PM 02-15-19
作者: LR猫:
其實我講緊朱桓582
武力+3に征圧力+3、そして効果時間は約96cという、実質死ぬまで永続の強化計略。(Ver1.1.5A)
真偽有玩過朱桓架

作者: maxwaver:
謙哥有用過但覺得六武募民弓好壓場d
範神咪第三支弓

而家個neck位係隊左馬甘打城無人突,唔推埋去就打唔夠城
你都識講無人打城, 咁更加應該用支中槍啦
雖然其實wara唔會點打城, 袁姬做後備計架咋

或者跟花田勝氏個副馬甘wara用1.5cost 3征弓同亂心

之前太勁者
依家攻城力-10%左右, 又未到死修呀

上個ver惡女就真係接近死修啦
GUSTAV 01:54 PM 02-15-19
惡女廢到理解唔到 講真唔用惡女咪用天上之聲
佢試下惡女張圖換司馬亮張圖落去睇下有冇咁多人用

SEGA D修正都唔夠解決定根本問題 :0)
darkvolver 02:12 PM 02-15-19
作者: LR猫:
free match位
隨時連親都係比ranker吊打
我見過有人被打到走去頹打電腦,面壁思過....bbbb
b_boy 02:44 PM 02-15-19
係, 初頭以為-20%
對一對後先知-10%

惡女其實好難用
6eo 05:32 PM 02-15-19
係, 初頭以為-20%
對一對後先知-10%

惡女其實好難用
惡女本身可能係主流deck/強deck, 但應該點都唔算廚, 都要比人斬一刀

你見真係廚個D nerf完一兩次都仲keep住有人用
惡女一nerf真係完全連毛都見唔到條
GUSTAV 05:33 PM 02-15-19
惡女本身可能係主流deck/強deck, 但應該點都唔算廚, 都要比人斬一刀

你見真係廚個D nerf完一兩次都仲keep住有人用
惡女一nerf真係完全連毛都見唔到條
佢得返咁短 用C馬炎好過啦

惡女最慘射完就虛脫
darkvolver 05:44 PM 02-15-19
佢得返咁短 用C馬炎好過啦

惡女最慘射完就虛脫
好吻合出技時的對話....

惡女最大問題始終要時間好好配合...差小小都2頭不到岸及變成很被動...
maxwaver 05:58 PM 02-15-19
你都識講無人打城, 咁更加應該用支中槍啦
雖然其實wara唔會點打城, 袁姬做後備計架咋

或者跟花田勝氏個副馬甘wara用1.5cost 3征弓同亂心
袁姬我當主計赤青赤咁用....
馬甘就開計轉一下乾磨多

GUSTAV 06:18 PM 02-15-19
袁姬我當主計赤青赤咁用....
馬甘就開計轉一下乾磨多
亂心必落丫
darkvolver 08:56 AM 02-16-19
昨日用1.5cost 李典試霸騎.....

發現霸騎開到7c,另外爆發時,我用3cost典哥可以有攻15及霸哥都可以衝到13攻。

等陣出去再試。
鳳熾魂 02:51 PM 02-16-19
霸騎時間唔關cost事wor
darkvolver 03:07 PM 02-16-19
作者: 鳳熾魂:
霸騎時間唔關cost事wor

昨日到今日中了,2張sr鄧艾...加埋前後已有3張...有冇人要?另外,鄧艾好像加強了?

maxwaver 06:43 PM 02-16-19

残響の鈴音 10C
大華の旋律 25C
駿才の大号令 11C
ふんばれ! 画像有り
傀儡の勅命 20C
魂の引継ぎ 25C
殉国の志 9C
貞姫の激励 9C(8Cよりの9C、8.8Cとかの情報提供があるのでよろしくお願いします。)
殿軍の飛車 +4
決闘 +8
弓腰姫の目覚め 13で+5

傀儡真係同預期一樣加到20C
睇日出去搭超絕玩下
darkvolver 07:04 PM 02-16-19

残響の鈴音 10C
大華の旋律 25C
駿才の大号令 11C
ふんばれ! 画像有り
傀儡の勅命 20C
魂の引継ぎ 25C
殉国の志 9C
貞姫の激励 9C(8Cよりの9C、8.8Cとかの情報提供があるのでよろしくお願いします。)
殿軍の飛車 +4
決闘 +8
弓腰姫の目覚め 13で+5

傀儡真係同預期一樣加到20C
睇日出去搭超絕玩下
傀儡見好多人推緊..... 再加多個谷利..
6eo 10:48 PM 02-17-19
今日玩漢鳴5O1X差一場升14洲
結果之後兩場都贏9成既時間下比人挑走隻8武騎而輸番
SEGA對我真係好
KEEP住20戰12/13勝但都係升唔到洲
GUSTAV 11:02 PM 02-17-19
你的人品如何 你的單挑如何
LR猫 11:04 PM 02-17-19
今日玩漢鳴5O1X差一場升14洲
結果之後兩場都贏9成既時間下比人挑走隻8武騎而輸番
SEGA對我真係好
KEEP住20戰12/13勝但都係升唔到洲
世嘉用到黑手段先阻止到巨巨升rank
第一 ... 86 136 176 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 196 236 286  ... 最後

返回主題版面