Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-12, 05:31 PM   #151
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: zero2443 查看文章
沒想到黃是腐女 ,還以為是cosplay之外有二重人格
綠川光的配音很銷魂
用上轟轟的 原曲OP和BGM比豪快更感動哦 ,雖然隊長本尊沒登場,但CV是本人嗎?
CV應該係本人,因為果時我係睇轟轟係日語版,所以認得把聲。

GREEN RIVER

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 05:34 PM   #152
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
check返, cv系高橋本尊

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 06:25 PM   #153
我乜都無晒
Senior Gamer
無無亦無無

3DS Friend Code4399 0164 0224
引用:
作者: 魔璃 查看文章
睇埋公認 ...

睇左咁多集都覺得Enter好萌最有主角feel

仲以為禁Enter引爆, 點知佢系連打Enter, 笑左
今集捉鬼幾多笑點
連按enter加速
男操作員扮紅戰士

舊 04-23-12, 06:31 PM   #154
我乜都無晒
無無亦無無

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日買咗OOO Ranger Key,但新手機(連赤Red那款)竟然唔對應....
OOO只對應舊手機
新手機統一左大部分特別聲~

舊 04-23-12, 06:33 PM   #155
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: 我乜都無晒 查看文章
今集捉鬼幾多笑點
連按enter加速
男操作員扮紅戰士
眼鏡妹妹做黃戰士好(睇)過原版

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-23-12, 06:41 PM   #156
我乜都無晒
無無亦無無

引用:
眼鏡妹妹做黃戰士好(睇)過原版
同意
下回睇櫻田姊姊

舊 04-23-12, 07:53 PM   #157
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
明石隊長果真有客串……聲音(綠川光都有份啊)

黃真是腐到……男裝很正就是了

下回大量戰隊惡女出場啊
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 08:07 PM   #158
九里貓
Insane Gamer
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
紅色比綠川光帝皇攻
三集最好睇今集

舊 04-23-12, 10:17 PM   #159
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
非公認, 女惡役
我覺得好得

沙耶香個旗袍look 唔得

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 11:51 PM   #160
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 我乜都無晒 查看文章
OOO只對應舊手機
新手機統一左大部分特別聲~
咁即係要買埋舊手機....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-12, 07:40 AM   #161
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

快d出啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-24-12, 10:33 AM   #162
凍檸茶
The One
青龍使用者

轟轟對住AKB BLUE 變FAR, 硬係覺得潛台詞.
有小小癢

舊 04-24-12, 12:04 PM   #163
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
非公認, 女惡役
我覺得好得

沙耶香個旗袍look 唔得
一線AV女優,點會唔得。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-12, 09:38 PM   #164
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
一線AV女優,點會唔得。
穗花
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-12, 09:15 AM   #165
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:

快d出啦
好一件1:1玩具. ^_^ ... 必入之選
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 04:46 AM   #166
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-12, 04:15 PM   #167
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
秋葉原紅差點失身笑死!

轟轟OP起時,我腦中竟然唱出中文版詞....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 02:52 PM   #168
neo

非公認戰隊真係好正
D劇情集集都好正,笑鬼死我
得12集真係少咗D

『目に見えるものを感じずに・・・目に見えぬものを感じられるとでも言うのか?』
『おまえ達にも見えているのだろう?未来永劫、この輪廻を断ち切ることなど出来ないことを。』
『それ故に・・・悔いの残らぬよう、やり遂げなさい。』
「我、生きずして死すこと無し。理想の器、満つらざるとも屈せず。
これ、後悔とともに死すこと無し・・・」
「わかっていたはずだった・・・」「私達は、自由を見られるかしら?」
「これで・・・良かったのか?」
「大丈夫・・・何時かきっと、分かり合える日が来る。
そして、遠い未来へ・・・命は受け継がれるから。」
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 03:02 PM   #169
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
非公認4仲未見熟肉......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-12, 11:42 PM   #170
言吾矢口
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
http://www.akibaranger.jp/z_cune_aoi/

言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-12, 01:01 PM   #171
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
非公認全女角cosplay舊戰隊的補助人員和女幹部(黃cos的梅麗很正)

桐生一馬的脫宅光線好恐佈

下回綠川光又再出場了啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:08 PM   #172
凍檸茶
The One
青龍使用者

媽媽yellow\

舊 05-06-12, 05:27 PM   #173
Irwin
愛.ROCK.友

PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
可能因為上一集太正(秋葉紅・〇〇危機一發),今集覺得相對地平淡…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 07:59 PM   #174
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Irwin 查看文章
可能因為上一集太正(秋葉紅・〇〇危機一發),今集覺得相對地平淡…
下週鳥人紅?

舊 05-06-12, 10:03 PM   #175
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
非公認全女角cosplay舊戰隊的補助人員和女幹部(黃cos的梅麗很正)

桐生一馬的脫宅光線好恐佈

下回綠川光又再出場了啦
藍的風之靜香都好得

期待green river
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 東映 戰隊系列討論區 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 1242 10-18-23 07:12 PM
[動畫] 東映ロボットガールズ 高級嘍囉 日本動漫畫討論版 0 07-10-11 11:48 AM
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 01:05 AM

手機版 | APP版