Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-16, 08:21 PM   #2826
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
謝攻略,不過我仲未開始挑戰
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 01:55 AM   #2827
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
謝攻略,不過我仲未開始挑戰
試過一次,炒咗。
其實除咗超回復同beam以外減傷,呢版無想像中咁難。

之前過到地獄級嘅只要齊腳跟攻略打應該都過到。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 09:12 AM   #2828
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
終於 S rank + 齊箱
30抽, 3 SR, 27 R

舊 04-25-16, 11:34 AM   #2829
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: VTMaldini 查看文章
終於 S rank + 齊箱
30抽, 3 SR, 27 R
師兄,低處未算低,我1 sr 29 r 好彩是送的,如果用石抽,一定棄驚

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 09:11 PM   #2830
Crazy Gamer

我都終於過到,一過即S,但唔齊箱。
冇乜心力再戰……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 09:30 PM   #2831
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
個池咁伏唔係好想打

之前講果D大改版其實幾時會出﹖

乜而家姑寒左咁多既﹖錯告示唔派石淨派錢,萬5蚊有咩用﹖

此篇文章於 04-25-16 09:32 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 03:15 PM   #2832
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
完成了小新的育成,現在可以等月尾的新活動了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 07:46 PM   #2833
ShinDou

岩岩射左10張EVENT飛竟然中盾0波麗,最近幾次SSR全部係盾機,係咪見我少盾機所以狂俾

其實遲D出既R+機會唔會係由R自動轉過去﹖定要另外抽﹖

如果有某D又有SSR又有R版既機例如0波麗,Z果D,留定R機唔合唔賣,等佢轉,到時咪可以好易凸爆SSR﹖

不過咁又好似SO得濟

此篇文章於 04-26-16 08:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-27-16, 03:34 AM   #2834
Crazy Gamer

終於抽咗嗰三十卷,2ssr4sr,全部重覆。
ssr係nu同維納斯……

其實算好彩定唔好彩?
舊 04-27-16, 07:17 AM   #2835
ShinDou

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
終於抽咗嗰三十卷,2ssr4sr,全部重覆。
ssr係nu同維納斯……

其實算好彩定唔好彩?
30抽2SSR算好好彩啦,有7%中,個POOL本身肯定冇咁高,唔知有冇2%
舊 04-27-16, 07:27 AM   #2836
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

已經唔記得幾耐冇抽中過ssr

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 11:19 AM   #2837
clie

炒左四次,我懷疑我堆機係所謂過關不可能
2凸強沙、1凸青椒、密達斯、4凸紅卡+朋友 凸爆MAX技Z巾
去到第三WAVE係咪一定要開精神?係咪要留6珠到4WAVE連開大絕?
舊 04-27-16, 11:24 AM   #2838
yorkyork

註冊日期: May 2010
我覺得得1%
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 12:13 PM   #2839
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
炒左四次,我懷疑我堆機係所謂過關不可能
2凸強沙、1凸青椒、密達斯、4凸紅卡+朋友 凸爆MAX技Z巾
去到第三WAVE係咪一定要開精神?係咪要留6珠到4WAVE連開大絕?
要磨到2047??

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 12:21 PM   #2840
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
要磨到2047??
由手機版發出
第3WAVE根本係折磨,但呢幾日都無咩關玩,逼住玩呢個
舊 04-27-16, 02:20 PM   #2841
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
打左5曰小新關,終於儲夠10張抽一次。
點知得2SR咁大把。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 09:17 PM   #2842
Crazy Gamer

引用:
第3WAVE根本係折磨,但呢幾日都無咩關玩,逼住玩呢個
重試緊?
其實S我咗之後再炒多4鑊, 只係過到嗰一次咁大把.
試過換用FRIEND Z, 但係WAVE1唔用精神我隻二突強沙已經打唔爆隻野.
睇真啲覺得應該係Z平攻差強沙太多, Z係強在招必.
如果要用Z而唔用強沙, 咁剩低嗰倆隻要夠力BEAM機.
舊 04-27-16, 11:05 PM   #2843
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
重試緊?
其實S我咗之後再炒多4鑊, 只係過到嗰一次咁大把.
試過換用FRIEND Z, 但係WAVE1唔用精神我隻二突強沙已經打唔爆隻野.
睇真啲覺得應該係Z平攻差強沙太多, Z係強在招必.
如果要用Z而唔用強沙, 咁剩低嗰倆隻要夠力BEAM機.
我睇返條攻略片,幾部機啲平時攻擊都砍好多,但我啲2凸1凸無咁大數值
變成靠開大絕都唔夠殺
FD隻4凸Z好似同強沙差不多
舊 04-27-16, 11:07 PM   #2844
Crazy Gamer

引用:
我睇返條攻略片,幾部機啲平時攻擊都砍好多,但我啲2凸1凸無咁大數值
變成靠開大絕都唔夠殺
FD隻4凸Z好似同強沙差不多
4凸Z應該OK啲, 但另兩隻BEAM有會保險.
舊 04-27-16, 11:09 PM   #2845
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
唔知做咩ㄧ入任務,簡完朋友就彈 game 打唔到?!但用另ㄧ部電話玩又無事
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 11:23 PM   #2846
Crazy Gamer

引用:
作者: jerry 查看文章
唔知做咩ㄧ入任務,簡完朋友就彈 game 打唔到?!但用另ㄧ部電話玩又無事
做引繼, 試下剷GAME再裝
舊 04-27-16, 11:43 PM   #2847
Crazy Gamer

25石個POOL的確算易出, 一次中咗阿花~~~~
舊 04-28-16, 01:17 AM   #2848
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
100石0阿花

舊 04-28-16, 02:14 PM   #2849
clie

引用:
作者: VTMaldini 查看文章
100石0阿花
密達斯都咁博
舊 04-28-16, 03:08 PM   #2850
Crazy Gamer

引用:
密達斯都咁博
咁密達斯係大部分人拳隊個missing one。
但一百石都唔中個機率得10%左右,都真係太非洲……

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:27 PM

手機版 | APP版