Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 77 127 167 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 187 227 277  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 01:15 PM 01-09-19
作者: darkvolver:
其實感覺觀記好多隱形高手...魔人,nalo,熊貓....等等,成日聚住個場...

Sent from my iPhone using Gaforum

隱形?
佢哋擺明高手好耐喇喎
darkvolver 01:40 PM 01-09-19
作者: LR猫:

隱形?

佢哋擺明高手好耐喇喎

我指複製ic下,好難分幾時對到邊個,估估下...

Sent from my iPhone using Gaforum
GUSTAV 04:18 PM 01-09-19
呢排感想係賈南風+LV2陳泰FAKE 到下人 對面諗住同你死守好易比泰神壓殺
darkvolver 04:32 PM 01-09-19
作者: GUSTAV:
呢排感想係賈南風+LV2陳泰FAKE 到下人 對面諗住同你死守好易比泰神壓殺

近排用衛氏加3星司馬懿,泊車不錯..

LR猫 10:22 AM 01-12-19
好似第一次打天下統一戰
咁啱行完地盤之後去屋宇署仲有啲時間就去咗觀廣
義乱推贏咗四局就割禾青
darkvolver 10:25 AM 01-13-19
昨晚見到廿幾人排隊,決定放棄....今日中午再睇下點...打機真困難

柚原このみ 07:35 PM 01-13-19
狼顧 3221/321.51.5?
MR.CD-ROM 12:46 AM 01-14-19
紅關減智力時間
將器復活效果又減

關羽曹彰都用既我覺得感覺好差
MR.CD-ROM 12:49 AM 01-14-19
https://www.youtube.com/watch?v=ELJqj2GN--8

10C先+1
除左英知外真係唔知點用囉

派拉斯唔係小澤亞李
SEGA係咪食左_
許せねぇぞ
darkvolver 08:30 AM 01-14-19
賈南風再見,甘寧不錯好在有一張。

另外,袁姬一修正應該會正常番..不錯

蜀礎會成為泊車神器...

番薯勤 08:48 PM 01-14-19
賈南風再見,甘寧不錯好在有一張。

另外,袁姬一修正應該會正常番..不錯

蜀礎會成為泊車神器...

袁姬基本上冇下修啦 減DD時間係日本叫FASHION下修
咁多人刷將器SEGA唔敢下修太多

本人1 COST守城弓  範圍全場可連掛英傑仲要成10C 

再望下八掛同攻守個神spec

kev00269270 10:46 PM 01-14-19
正常操作
估計減到8.5C左右仲用得

話說桃園幾時先肯改番長....都已經完全冇人用

派拉絲最多先加7應該冇用
看看那邊一心同體有加速都冇乜人用

李儒要神人開發....消槍用?
darkvolver 11:17 PM 01-14-19
作者: kev00269270:
正常操作

巨巨,我係你先入張sr馬騰...加張嚴氏..保定值..

另外,袁姬甘寧3騎確定....遲d推人.

psidef 11:22 PM 01-14-19
正常操作

最初喺生放送見橫山光輝版桃園嗰時仲係桃園全盛期......

依家睇埋片仲好笑, 台詞就咁長, 個計就咁短.
darkvolver 07:47 AM 01-15-19
作者: psidef:
最初喺生放送見橫山光輝版桃園嗰時仲係桃園全盛期......

依家睇埋片仲好笑, 台詞就咁長, 個計就咁短.

到時都係用關公算家啦....

psidef 02:17 PM 01-15-19
到時都係用關公算家啦....

中到先算, so far一張LE都未中過.
MR.CD-ROM 02:27 PM 01-15-19
正常操作

生放話李儒個計食左車輪都會無左
GUSTAV 03:28 PM 01-15-19
李儒1隻針到全部超絕咁濟 應該好勁 58柵又唔差
6eo 04:51 PM 01-15-19
減活將器很好

係估唔到袁雞同勇略減咁少

正常操作

李儒係將人變哂步兵, 剛槍剛騎剛乜個D全部用唔到

作者: GUSTAV:
李儒1隻針到全部超絕咁濟 應該好勁 58柵又唔差
祝融, 魔人布, 快進擊個D全部喊出黎
不過唔知時間有幾耐
darkvolver 05:23 PM 01-15-19
作者: iamleoluk:
減活將器很好

係估唔到袁雞同勇略減咁少

李儒係將人變哂步兵, 剛槍剛騎剛乜個D全部用唔到

祝融, 魔人布, 快進擊個D全部喊出黎

不過唔知時間有幾耐

袁姬算正常啦,大佬假假地6士氣想點呀,不如改到好像5士氣號令禁?

祝融,魔人布都少左很多人玩..但我諗,3星司馬懿應該會好推左...暫時會向這邊發展。

maxwaver 09:42 PM 01-15-19
馬甘18武仲要再加....
吾彥10/8/2已經好勁再加1征嗎
b_boy 12:16 AM 01-16-19
作者: maxwaver:
馬甘18武仲要再加....
吾彥10/8/2已經好勁再加1征嗎
因為真心唔易用
maxwaver 12:29 AM 01-16-19
作者: b_boy:
因為真心唔易用
唔想佢變廚然後再變屎,sega balance you know
darkvolver 07:53 AM 01-16-19
作者: maxwaver:
唔想佢變廚然後再變屎,sega balance you know

所以才需要募兵....至於馬甘..我睇李生出的時候做2擇..一小霸王及二馬甘,所以吳3騎加袁姬..會有人玩下掛..

馬騰我們會懷念你...

LR猫 08:57 AM 01-16-19
司馬懿+7成10c真係吊打好多嘢
義乱打條J

手機連動嘅唔係印到好多嘢
第一 ... 77 127 167 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 187 227 277  ... 最後

返回主題版面