Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-17, 12:54 PM   #37326
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
蘿生門
如果我打2BP的100萬等級

但我用寶具一下扣160萬打死佢
拿禮物的積分總傷害係計100還是160?
我覺得自己玩600生存不到15回合(聽說3回合出一次寶具?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 01:04 PM   #37327
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: pet3 查看文章
蘿生門
如果我打2BP的100萬等級

但我用寶具一下扣160萬打死佢
拿禮物的積分總傷害係計100還是160?
我覺得自己玩600生存不到15回合(聽說3回合出一次寶具?
100萬

打15回合兩種打法, 一是明湖不斷loop 減charge而不能開寶具, 一是開嘲硬吃退場
茨木是5回合開一次

之前不是說大英雄? 打100萬時(配金時), wave1 3小卒用來儲NP 後入場自殺, 雙手應該會ko
如上述2個方法都打不到600萬, 就轉打100萬, 目標向1億及換光禮裝先吧, 團子(回bp) 先盡快用光吧, 後面手血限上升會難打
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 01:08 PM   #37328
pet3
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
100萬

打15回合兩種打法, 一是明湖不斷loop 減charge而不能開寶具, 一是開嘲硬吃退場
茨木是5回合開一次

之前不是說大英雄? 打100萬時(配金時), wave1 3小卒用來儲NP 後入場自殺, 雙手應該會ko
如上述2個方法都打不到600萬, 就轉打100萬, 目標向1億及換光禮裝先吧, 團子(回bp) 先盡快用光吧, 後面手血限上升會難打
中國服的大英雄未有強化任務

日服不是復克版也打不到吧?

我現在得一張破滿牛丸
一張鯉魚

朋友用孔明鯉魚

應該600萬不行

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 07-01-17, 01:20 PM   #37329
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
請問呢到有師兄有換到4星小呼嗎
我見原來只可以換一次
十五十六中

舊 07-01-17, 01:28 PM   #37330
digiharuka

引用:
中國服的大英雄未有強化任務

日服不是復克版也打不到吧?

我現在得一張破滿牛丸
一張鯉魚

朋友用孔明鯉魚

應該600萬不行
當初600萬是用 月明湖 磨死茨木的

大英雄強化的只是開放NP的技3, 其傷害一直都是沒變.
用大英雄就算沒收雙手都打到殘血, 另外最大優勢是cost 低可以放禮裝呀
復刻 1x萬血當然能收啦 (鯉魚牛肉多一張嘛)

所以用磨用嘲都不行就轉用大英雄打100萬快完好了.

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我見原來只可以換一次
十五十六中
每半個月只換一張, 我寧可不換了 (極大量金方就算啦)
舊 07-01-17, 02:18 PM   #37331
pet3
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
當初600萬是用 月明湖 磨死茨木的

大英雄強化的只是開放NP的技3, 其傷害一直都是沒變.
用大英雄就算沒收雙手都打到殘血, 另外最大優勢是cost 低可以放禮裝呀
復刻 1x萬血當然能收啦 (鯉魚牛肉多一張嘛)

所以用磨用嘲都不行就轉用大英雄打100萬快完好了.

每半個月只換一張, 我寧可不換了 (極大量金方就算啦)
https://www.dropbox.com/s/2d5co2rli3...%2031.png?dl=0

剛剛抱著會死的決心用這組合打了一次弓的600萬

用了一次印把斯卡哈連射寶具
最後狂狗和海克沒死掉
只扣了540萬 (比我斯卡哈活多一回合,我殺得死的)

普通一發斯卡哈寶具扣100萬
用技強化和先孔明再斯卡哈就210萬

-------------------------------------
這樣我應該轉打600萬還是打100萬? (因為一天只有一條印回復....

FGO 目標預算
舊 07-01-17, 02:26 PM   #37332
digiharuka

引用:
這樣我應該轉打600萬還是打100萬? (因為一天只有一條印回復....
BP是1小時回1, 到完結時能打多少場 2/3 BP 是可以計得到 (記得也計算飯糰, 吃光會好得多)

先計算以100萬打光BP再看欠多少到2億, 然後就知要打多少場600萬了

此篇文章於 07-01-17 02:28 PM 被 digiharuka 編輯。
舊 07-01-17, 02:45 PM   #37333
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我見原來只可以換一次
十五十六中
3金方換一張, 要50個月先換得齊50張

感覺上要每個月穩定有6金方進賬才換得過
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:10 PM   #37334
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
打完
今次叫做易打過新宿
頭15節淨係用女角
16太煩拎隻巌窟王出黎算

故事我覺得唔算差
不過d對白真係好低俗,又長氣
邊個寫架

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:21 PM   #37335
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
亂世既野

我玩到一半
覺得故事感覺還不錯

另外多謝兩位師兄意見
如果仲有非洲石都可以考慮下
依家都係放棄唔換四星小呼了

舊 07-01-17, 03:32 PM   #37336
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

話時話佢咁搞法PU2仲有乜可以抽
唔同白百合同阿福PU咩
邊個會抽

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 07-01-17, 06:10 PM   #37337
pet3
The One

有全員鯉魚後
終於可以殺得死600
原來要留隻手係道唔好咁快殺(手慢慢先殺)
咁大佬就只會攻擊一次

第一天怕槍
盡快扣到8400(14場完整600)
之後就可以輕鬆打100了

FGO 目標預算
舊 07-01-17, 06:26 PM   #37338
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
不過d對白真係好低俗,又長氣
邊個寫架
應該都係神奇東出

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:19 AM   #37339
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
從怪獸、中國等設定來看像東出
但留言板說阿福和他筆下原作相差甚遠
從選項和行文的感覺來看更像魔法少女紀行的水瀬
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:24 AM   #37340
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
真係唔好再話白貞垃圾 一隻白貞單挑黑肉2條血都贏到

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:14 AM   #37341
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
請問香港Aeon簽發的JCB信用卡可以在日本itunes帳號上付款嗎?
以前聽聞會鎖卡,所以想求證

舊 07-02-17, 01:31 AM   #37342
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
巨英雄都幾難打 起碼逼到我要出認真禮裝同雙孔明大公

死啦 雙孔明大公好似勁過我所有藍卡隊.....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 02:20 AM   #37343
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

巨英雄我用二姐同信長射死佢
打一次知有回避 裝情人節阿提拉禮裝

舊 07-02-17, 03:13 AM   #37344
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

哥倫布死刑#
確定事項#

呢個角色真係好鬼魔偶....sosad

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-02-17, 09:32 AM   #37345
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
哥倫布死刑#
確定事項#

呢個角色真係好鬼魔偶....sosad
有幾個表情點睇都龐泰洛
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 10:41 AM   #37346
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
巨英雄都幾難打 起碼逼到我要出認真禮裝同雙孔明大公

死啦 雙孔明大公好似勁過我所有藍卡隊.....
感覺三二狐先顯得最勁
不過兩隻狐都要高寶具

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 11:09 AM   #37347
pet3
The One

引用:
作者: 112914 查看文章
請問香港Aeon簽發的JCB信用卡可以在日本itunes帳號上付款嗎?
以前聽聞會鎖卡,所以想求證
我用到(不過是其他game,因為我沒有玩日版fgo)
上個月先購買完超次元遊戲的叫床app

FGO 目標預算
舊 07-02-17, 12:21 PM   #37348
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 大破人間 查看文章
有幾個表情點睇都龐泰洛
人生觀係無面司令
表情係龐泰洛

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-02-17, 12:21 PM   #37349
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: T.K. 查看文章
感覺三二狐先顯得最勁
不過兩隻狐都要高寶具
尾兩場 我已經出埋白貞

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-02-17, 12:35 PM   #37350
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我縛女性組出場,一早出白j www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:06 AM

手機版 | APP版