Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-28-08, 11:40 PM   #301
hihiandylam
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
引用:
作者: @羅彼仙奴 查看文章
我好在意一樣野.
點解最後唔見左女僕.
去左邊度.點解冇交待
閃忍可能係架拉車個箱入面
反而我想知星刻去左邊.....佢唔會又係架車入面丫嘛- -........
hihiandylam 目前離線  
舊 09-28-08, 11:40 PM   #302
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 王龍 查看文章
朱雀贏輸 最後都係會話佢死左
目的係洗底
佢既名號已經係同呂布一樣 三姓家奴..

至於lulu死...
真係好悲

同埋..星刻死左...?
係雜碎結婚個張相冇佢個樣..
其實星刻係拎相機個位

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線  
舊 09-28-08, 11:42 PM   #303
hihiandylam

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
引用:
作者: mikemike 查看文章
佢部機無彈射倉的
Part1一出場時布丁博士已經講左
咁朱雀已經係超人......
比人下左不死GEASS果陣仲勁過有GEASS既LULU
hihiandylam 目前離線  
舊 09-28-08, 11:43 PM   #304
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
櫻井孝宏在第一原畫!?
咁勁?????

舊 09-28-08, 11:45 PM   #305
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 軀魔人 查看文章
櫻井孝宏在第一原畫!?
咁勁?????
音響監督都有田中理惠啦

舊 09-28-08, 11:46 PM   #306
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我想知最後保志有冇攻略到卡蓮

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線  
舊 09-28-08, 11:46 PM   #307
kit2005
Junior Member
迷之CD-ROM

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
前面都有人講過,
可能做左替死鬼
做替死鬼既話
冇理由呃到nnl掛
kit2005 目前離線  
舊 09-28-08, 11:47 PM   #308
singstar

註冊日期: Sep 2007
唉....
LULU死了.....
灰灰灰灰灰灰........
singstar 目前離線  
舊 09-28-08, 11:48 PM   #309
回到過去~Terry~
劍士

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Kain 查看文章
妹同C.C.唔講

朱雀果時戴住面具做俾邊個睇?
你意思係朱雀都唔知lulu計劃,要昆埋佢?唔明你意思

你唔明套野講乜
朱雀對外已經死左,佢同lulu嘅約定係一世戴住ZERO嘅面具做英雄
呢件工作絕對係豬頭骨
如果lulu無死自己做番zero就得(朱雀做同lulu做都唔可以俾人認出身份)
做咩要推俾自己嘅最好朋友做?
lulu一定要當住咁多人面前死先得,
死左又點做返zero
回到過去~Terry~ 目前離線  
舊 09-28-08, 11:50 PM   #310
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: kit2005 查看文章
做替死鬼既話
冇理由呃到nnl掛
可能呃唔到,
只係配合演技

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 09-28-08, 11:52 PM   #311
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
lulu R.I.P

舊 09-28-08, 11:53 PM   #312
回到過去~Terry~
劍士

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
可能呃唔到,
只係配合演技
nnl最後果下通靈都知果個真係lulu啦
回到過去~Terry~ 目前離線  
舊 09-28-08, 11:53 PM   #313
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 回到過去~Terry~ 查看文章
lulu一定要當住咁多人面前死先得,
死左又點做返zero
佢地話如果lulu係假死,我係反方
你插錯人?
Kain 目前離線  
舊 09-28-08, 11:56 PM   #314
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: メソウサ 查看文章
音響監督都有田中理惠啦
聽說可能是紀念參加,因為從沒聽說有個叫櫻井孝宏的原畫師,用偽名也沒什麼理由用這個....
等下有冇人send mail去radio問.....

舊 09-28-08, 11:59 PM   #315
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
聽說可能是紀念參加,因為從沒聽說有個叫櫻井孝宏的原畫師,用偽名也沒什麼理由用這個....
所以R2的作畫才會如此的爛嗎

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線  
舊 09-29-08, 12:02 AM   #316
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
我知啦!有兩隻馬架嘛.
一隻係星使,一隻係女僕
呢個真係一個好既交待

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線  
舊 09-29-08, 12:05 AM   #317
TakeITEZ
Crazy Gamer
驫麤

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3995 6469 6189
引用:
個原畫會唔會是那一幅EYECATCH?

Sir Humphrey: "By the BBC!"

Sir Humphrey: "The principle of democratic accountability requires the occasional human sacrifice."
TakeITEZ 目前離線  
舊 09-29-08, 12:11 AM   #318
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
仲有一個問題
op2內的有在一個大氣層外的大橙全彈發射的畫面
完完全全没有了相關的事出現過, 劇本修改過?

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 09-29-08, 12:15 AM   #319
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: phil077 查看文章
仲有一個問題
OP永遠是不能作準的~
好例子:無限住人動畫,佢OP出現過現代,實際同現代無關...
grxgr 目前離線  
舊 09-29-08, 12:15 AM   #320
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

引用:
據聞ending隻Q版女王係出自櫻井之手

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線  
舊 09-29-08, 12:18 AM   #321
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: phil077 查看文章
仲有一個問題
呢d畫面邊有參考價值
你話OP有橙哥攬住閃忍就有得講遮
Kain 目前離線  
舊 09-29-08, 12:20 AM   #322
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
當係open end.
ルルーシュ有冇死我唔太在意.

反而係...雜碎居然唔駛死仲做左日本國首相...

舊 09-29-08, 01:01 AM   #323
ViaAh
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: grxgr 查看文章
有D人係要不得不騙

1&2.朱雀同妹呢個重要角色唔昆架話點實行到計劃囧...兩大代表喎
3.C.C.佢喊可以有另一個理由,就係過左個CODE比LULU搞到佢死不了;或者佢亦矇在蛊裏,因為無人知LULU當時係咪救唔返;仲有一點,係佢喊完後先過CODE比LULU,而LULU佢自己根本無諗死唔去~不過如果咁解又解唔到橙哥個笑~橙哥個笑只有在預知LULU可被救時才會出現囧...
4.= =呢點我想鬧你,你有無留心睇佢個意義呀?佢將所有人的仇恨放係自己身上,讓第三者殺佢釋放怨恨呀~Please use your brain.

補充兩點
1.橙哥回收LULU咁快~無人知救唔救到LULU~CHECK多次其實唔係中心藏,又無中肺~中個位置度得幾好~佢閉眼好大機會只係因為失血過多休克而已~
2.NNL摸手知一切個PART太唔合理,若果真係入左CODE就完全合理化.
俾你提醒左我
就係摸手就俾人睇到記憶果下出賣左lulu拎左cc個code
ViaAh 目前離線  
舊 09-29-08, 01:03 AM   #324
路人乙

引用:
作者: mikemike 查看文章
佢部機無彈射倉的
Part1一出場時布丁博士已經講左
朱雀果部冇.. C.C.果部反而有
路人乙 目前離線  
舊 09-29-08, 01:33 AM   #325
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
好不滿雜碎得到咁開心既結局
石原夏織 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ロザリオとバンパイア money 日本動漫畫討論版 432 02-18-14 12:14 PM
09/10英超(恭喜 車路士 成為本年度足總盃/聯賽雙料冠軍) 龍寶寶 體育版 1019 05-19-10 12:03 AM
羅君左截肢換新生 Busconcamp Neo Entertainment TREND 7 10-13-09 01:30 AM
[漫畫] 島本和彥的新生漫畫狂戰記 GN00508771 日本動漫畫討論版 9 01-18-09 01:36 AM

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版