Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-09, 04:11 PM   #226
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
用香港acc live玩到

放心購買~
感謝情報
買日point駛唔駛一定要日Creditcard?

此篇文章於 04-29-09 04:13 PM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:13 PM   #227
hydefai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
引用:
作者: Montague 查看文章
感謝情報
唔洗用日 points 呀..
香港 account 都有了
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:24 PM   #228
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: hydefai 查看文章
唔洗用日 points 呀..
香港 account 都有了
謝!!!差一步就按左買日points b

此篇文章於 04-29-09 04:32 PM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:26 PM   #229
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
都通知fd 買了...收工回家都會即時買
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:28 PM   #230
hydefai

引用:
謝!!!差一部就按左買日points b
咪住先...
我都唔 sure HK o個個是堅定流...
我未開到 XBOX 的.
只係上個網見到有.
舊 04-29-09, 04:29 PM   #231
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
downloaded~
16:9 好正~

舊 04-29-09, 04:31 PM   #232
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
好多人用飛機= =
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:34 PM   #233
hydefai

引用:
作者: kevinhty 查看文章
downloaded~
16:9 好正~
用HK ACCOUNT DL?
舊 04-29-09, 04:35 PM   #234
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
引用:
用HK ACCOUNT DL?
yes~出左了~

舊 04-29-09, 04:44 PM   #235
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
咪住先...
我都唔 sure HK o個個是堅定流...
我未開到 XBOX 的.
只係上個網見到有.
我即時叫fd 睇 ..確定係有了
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:49 PM   #236
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
玩過一陣trial版
畫面比我想像中好
轉左16:9更加眼前一亮
操控沒有問題, 當然有孖的更加好
trial arcade mode有兩部機玩
可以由頭打到"見到"大佬就完
以trial版黎講算有良心
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 04:56 PM   #237
涅吉.水母
地下&アイドル住人

80秒拉打好嚴重
舊 04-29-09, 04:58 PM   #238
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Rez 查看文章
玩過一陣trial版
畫面比我想像中好
呢隻game 個story mode係每關一直打卒仔前進最後打大佬咁架?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 05:00 PM   #239
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: ahleung 查看文章
呢隻game 個story mode係每關一直打卒仔前進最後打大佬咁架?
同以前街機/DC一樣

第6關 中boss
第10關(?) boss

玩左一次街機模式開完實績就無再玩過了

此篇文章於 04-29-09 05:05 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 04-29-09, 05:02 PM   #240
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
我只玩過trial arcade mode版
好似格鬥game咁
打到最後一關有隱藏大佬
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 05:02 PM   #241
Montague
遺伝子生物工学博士号

玩左兩舖online,異常地爽快
高清左同widescreen真係眼前一亮

舊 04-29-09, 05:06 PM   #242
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
感謝情報
係Local銀行開張JCB信用卡,iTunes Store都過到~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 05:42 PM   #243
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
下了個trial版黎玩,
無stick真係好難玩~(可能以前ss和dc都係買stick玩,ps2版無玩)
轉了控制方式又覺得兩支太過靈敏,一唔小心就jump了.

打到第5關出了素體(隱藏機),之前一開始比佢打中一下,
之後又忘了佢識自爆,走唔切~就死左~
引用:
作者: Rez 查看文章
玩過一陣trial版
畫面比我想像中好
trial有3部機選.
引用:
不是,係1對1,打到一半有中boss,打到最後有final boss,then完game.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 05:50 PM   #244
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
http://vo-ot360.sega.jp/system.html
http://vo-ot360.sega.jp/mode.html
http://vo-ot360.sega.jp/special.html
http://ot.virtual-on.com/

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer

此篇文章於 04-29-09 05:59 PM 被 Jockey 編輯。
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 06:09 PM   #245
ai.
RELEASED

香港同日本連線幾多格?
我在外國和日本連一格都無......

舊 04-29-09, 06:15 PM   #246
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: AiStudio 查看文章
香港同日本連線幾多格?
我在外國和日本連一格都無......
和記
日本多數2-3格 好順

想順既話狂入QUICK MATCH (要撞幾次先打到一次)
多數會連到3格
入LOBBY就睇對方點啦= =

CLASS 1啦
舊 04-29-09, 06:25 PM   #247
ai.
RELEASED

引用:
和記
日本多數2-3格 好順

想順既話狂入QUICK MATCH (要撞幾次先打到一次)
多數會連到3格
入LOBBY就睇對方點啦= =

CLASS 1啦
我去ranked的lobby入極都入唔到.....
又唔知點樣在ranked create room~

之後試你個方式"狂撞入QUICK MATCH"就剛剛入到game了.
都係一格都無....想問最盡係唔係都係3格?
不過好彩畫面係順,至於入力lag唔lag就唔清楚~因為我未習慣到個joypad,所以架機不聽洗地死了.

隻game如果連都連唔到online都唔知買來為咩~

舊 04-29-09, 06:30 PM   #248
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
我去ranked的lobby入極都入唔到.....
又唔知點樣在ranked create room~

之後試你個方式"狂撞入QUICK MATCH"就剛剛入到game了.
都係一格都無....想問最盡係唔係都係3格?
不過好彩畫面係順,至於入力lag唔lag就唔清楚~因為我未習慣到個joypad,所以架機不聽洗地死了.
最盡係3格

我之前入LOBBY 入人地GAME
都要成4-5次先成功一次

入左LOBBY等於大廳(等同開左房)
然後自己 或 人地 申請對戰>大家APPLY>就開始
舊 04-29-09, 06:35 PM   #249
ai.
RELEASED

引用:
最盡係3格

我之前入LOBBY 入人地GAME
都要成4-5次先成功一次

入左LOBBY等於大廳(等同開左房)
然後自己 或 人地 申請對戰>大家APPLY>就開始
原來係咁.
其實點解咁難入到room~

打了兩場都死了~
你用咩種控制方式?

舊 04-29-09, 06:45 PM   #250
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
原來係咁.
其實點解咁難入到room~

打了兩場都死了~
你用咩種控制方式?
佢好似限左同時對戰既數量= =

無set...
同dc用手制時咁玩

實在討厭有d人拉打拉到扣幾%就走= =
我用feiyen都無得逆轉

此篇文章於 04-29-09 06:53 PM 被 涅吉.水母 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版