Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-06, 04:40 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Cool hitman 4:blood money

有小道消息話出左
http://www.hitmanbloodmoney.com/

一集都未玩過,有d相逢恨晚
no mercy,i love this style
(自從splinter cell:ct一殺人就扣我完成度時,有點傷心)

但可惜我部機都係玩唔掂

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 05:48 PM   #2
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
我都download緊,一陣dl完玩下先
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-06, 02:04 PM   #3
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician

呢間北歐開發公司創意力強

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 05-30-06 12:16 AM 被 雪舟等楊 編輯。
舊 06-01-06, 07:48 PM   #4
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
我覺得好似都ok好玩,但已經uninstall左.....

因為好悶下...成日殺人比人見到就狂彈d差佬出黎扣你血,換衫都冇用! 我覺得如果係咁不如玩splinter cell
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-06, 10:10 PM   #5
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: relight

因為好悶下...成日殺人比人見到就狂彈d差佬出黎扣你血,換衫都冇用! 我覺得如果係咁不如玩splinter cell
咁咪仲衰過sc,
fisher係黑影度避一排,d白痴食蕉就會走返開

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-02-06, 01:44 AM   #6
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: relight

朋友,呢隻Game要用腦玩的

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-06, 01:49 AM   #7
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: wuxu
朋友,呢隻Game要用腦玩的
你有無做silent assassin最速攻略

我見過utube有d11,2mins搞掂

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-02-06, 01:54 AM   #8
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 雪舟等楊
你有無做silent assassin最速攻略

我見過utube有d11,2mins搞掂
做鬼,頭幾關都重可以SA下
邊有咁多時間同佢磨個全SA出黎 :Cwm26:
不過全改W2000同Silver Baller 可以係後幾關屈下機

依家玩無可玩,load返 Murder of Crows個關出黎用M4全改同Tactical SMG係條街玩大屠殺 玩到d人會執槍反擊,笑到爆嘴 XDDD

舊 06-02-06, 01:59 AM   #9
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: wuxu
做鬼,頭幾關都重可以SA下
邊有咁多時間同佢磨個全SA出黎 :Cwm26:
不過全改W2000同Silver Baller 可以係後幾關屈下機

依家玩無可玩,load返 Murder of Crows個關出黎用M4全改同Tactical SMG係條街玩大屠殺 玩到d人會執槍反擊,笑到爆嘴 XDDD
我睇過youtube有條友關關係pro做sa
有幾版錄左成廿幾分鐘以上

呢版無6800以上都應幾lag(睇utube)

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-02-06, 02:37 AM   #10
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 雪舟等楊
我睇過youtube有條友關關係pro做sa
有幾版錄左成廿幾分鐘以上

呢版無6800以上都應幾lag(睇utube)
我個張7600有兩關都會lag
陰公,用jor半年部機就要退役咁
可憐啊,黑色疾風號

講返個關,真係一路向前路一路開槍都實中人
望下後面先知我殺到d死屍係成條路咁

此篇文章於 06-02-06 02:40 AM 被 wuxu 編輯。
舊 06-23-06, 03:46 PM   #11
雪舟等楊
●  ω  ●

http://www.tw.atari.com/product_deta...&product_id=98

出左中文版啊
$270

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360,XB,PS2]Hitman: Blood Money美預定5月30日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 52 05-31-06 06:29 PM
星期六晚有冇睇Big Money!? Wtak Neo Entertainment TREND 340 05-21-04 07:35 PM
[PS2,XB]Hitman: Contracts新圖及影片,美版4/20發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 39 04-16-04 12:11 PM
Hitman: Contracts Details & Trailer 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 01-06-04 10:51 PM
如果想用web money玩日版ro應該點做呢?? bluesman830 PC電腦遊戲討論版 2 02-06-03 03:41 PM

現在的時間是 08:29 PM

手機版 | APP版