Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-10-03, 02:11 AM   #1
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code2449 5953 1887
Winmx, winny 定 edonkey 好?

winny好像 win2000 以上先穩定? 我沒有

winmx 又越來越小 source

edonkey 完全不知道

哪個可以教授一下?
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 02:12 AM   #2
簡sir
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
Re: Winmx, winny 定 edonkey 好?

引用:
Originally posted by johnnycage20 :
winny好像 win2000 以上先穩定? 我沒有

winmx 又越來越小 source

edonkey 完全不知道

哪個可以教授一下?
winmxla...
簡sir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 02:16 AM   #3
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
winmx>source多,但係好多假野,又會無啦啦俾人踢走
winny>聽講唔錯,不過好少聽人用,唔知source有無問題(好似日本人用多)
edonkey>忍受到一個月dl一個file0既話,用呢個啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 03:10 AM   #4
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
edonkey have a lot of animation. and games
if u can wait,use it
sometime it only need..few days to finish a file..
but if u are unluckly
1 month
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 08:39 AM   #5
火爆綿羊仔
Junior Member
Wiiiiiiiii

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagTUNG360
如果覺得eDonkey慢可以試下用eMule
基本上同eDonkey一樣但速度就快好多

我覺得WinMX最好,第二係eDonkey/eMule
冇用過winny...
火爆綿羊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 09:36 AM   #6
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
我剩係用winmx咋~
不斷search~不斷retry~
可以快少少
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 11:31 AM   #7
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
Winmx 十個六個File都係要用File換File, 但好多野都可以起Winmx上搵
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 11:34 AM   #8
倉田先生Fans
Insane Gamer

WinMX 搵日本野易,因為多日本人,而且 DL MP3/MV 一流 (不過 D 架仔成日要交換)
eDonkey 搵戲/games/software 易,而且有時會有好多 source (上千), 我試過三粒鐘 DL 晒一套 6xxMb o既戲
倉田先生Fans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 01:44 PM   #9
STPHEN
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
edonkey係多source,但成日都會出現成千人share同一part既情景,結果係成千人無一個係有完整既:@_@":
winmx就出現好多睇到食唔到,又或者食錯野(fake)既情況,而且睇到日文個時就睇唔到中文:@_@":
winny好似無咁多人用,而且多數係日本人
介紹多個,KAZZA,用黎搵美版PC GAME同中文mp3好掂,通常速度都過100幾200K,不過相對都幾扯你UPLOAD SPEED:@_@":

所以都係睇你搵乜野啦!無話邊個係最好既...
STPHEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 02:00 PM   #10
Samuel
God of Gamer
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
KAZAA我用過 搵中文mp3成日都好難先搵到

此篇文章於 01-10-03 04:04 PM 被 Samuel 編輯。
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 03:06 PM   #11
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :
KAZZA我用過 搵中文mp3成日都好難先搵到
打錯,係KAZAA先岩
你住邊?KAZAA好似有分唔同地區(就算你揀HK)
我以前住係香港個時搵到好多,但而家係外國就得番一兩隻(仲唔係我要個D),不過我而家無乜點聽中文歌所以無試好耐,唔知仲係咪咁...
舊 01-10-03, 04:05 PM   #12
Samuel
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
可能真係好似你咁講啦 不過而家用慣左WINMX
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 04:09 PM   #13
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Originally posted by sugihara :

edonkey>忍受到一個月dl一個file0既話,用呢個啦
錯了

我用廿日時間D/L左幾十GB野 V

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 04:16 PM   #14
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
Originally posted by 藍仔 :

錯了

我用廿日時間D/L左幾十GB野 V
ed係愈多人dl愈快架,你dl果d野梗係快啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 04:20 PM   #15
Freddy
博麗神社信徒

winny完全唔識用
都唔知點down

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 04:20 PM   #16
Freddy
博麗神社信徒

winny完全唔識用
都唔知點down

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 09:21 PM   #17
倉田先生Fans

STPHEN plz check PM
舊 01-10-03, 09:54 PM   #18
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 倉田先生Fans :
STPHEN plz check PM
同你搵左啦 不過你個PM full左所以reply唔到你
搵唔到.m2v 喎,得.mpg ,一樣係70幾MB
但o個個版本有D問題所以我順手down多幾個,睇下你想要邊個啦
舊 01-10-03, 09:54 PM   #19
貓貓II
Game Master

KAZAA spy來架。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 09:57 PM   #20
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 貓貓II :
KAZAA spy來架。
咁即係乜野???
舊 01-10-03, 09:58 PM   #21
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
spy?
what's that?

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 09:59 PM   #22
貓貓II
Game Master

間諜。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 10:03 PM   #23
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 貓貓II :
間諜。
我係想問點解話KAZAA係spy...
舊 01-10-03, 10:04 PM   #24
倉田先生Fans

引用:
Originally posted by STPHEN :

同你搵左啦 不過你個PM full左所以reply唔到你
搵唔到.m2v 喎,得.mpg ,一樣係70幾MB
但o個個版本有D問題所以我順手down多幾個,睇下你想要邊個啦
多謝你!!!!!!
Plz check PM again~
舊 01-10-03, 10:08 PM   #25
★星仔☆
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
得edonkey冇server ip一樣冇用
有冇人有正ip分享?
★星仔☆ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ 萌 >.< ]小蘿莉組合最新消息速佈 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 433 06-28-06 08:42 AM
豪氣蓋天 黃柏高 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 40 01-14-04 12:29 AM
劇 集 卡 通 碟 熱 賣   配 音 行 業 渴 人 才 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 10 12-13-03 05:35 PM
劉鑾雄與王穎妤曾苦戀6年 Busconcamp Neo Entertainment TREND 21 12-05-03 09:37 PM
戒男 黃毓民 ULTRASEVEN Neo Entertainment TREND 6 11-06-03 04:24 PM

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版