Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-14-02, 12:07 PM   #26
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
Originally posted by 老麥 :
1800+(0.13)果粒唔係好熱嫁咋
買box既果把就ok嫁哪
原來買盒都已經連埋風扇.....
how about 2000+?
另外,砌機係唔係要額外買火牛ga??
thanks for reply.
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-02, 12:13 PM   #27
Cooper 仔
Account Locked
潛艇基地 42 號

引用:
Originally posted by 斯羅少尉 :

通常買case 包埋, 不過係d cheap 火牛,
最好加錢換隻好d & 大少少W 既火牛!!
(買牛魔王喇)
Cooper 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-02, 02:28 PM   #28
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:

box咪指原裝囉
跟個機箱都有個牛
一般都夠用嫁哪

舊 12-14-02, 08:23 PM   #29
貓貓II
Game Master

買過個牛好d。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-02, 09:01 AM   #30
LonelyBlue

琴日去完高登睇,有問題
天揚radeon 9500同gigabyte radeon 9500有冇d咩分別?
and..有間幫我報價既人講塊 2themax 8RDA+係唔知咩[due]板定[rate]板.....
放RAM要放兩條先為一個單位,係唔係真有其事?
仲有而家有冇ATHLON XP 2000+ (0.13)板???
THANK FOR YOUR HELP AR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
舊 12-15-02, 02:10 PM   #31
LonelyBlue

help + push
舊 12-15-02, 08:23 PM   #32
麥C
專業R水吹

引用:
琴日去完高登睇,有問題
天揚radeon 9500同gigabyte radeon 9500有冇d咩分別?
and..有間幫我報價既人講塊 2themax 8RDA+係唔知咩[due]板定[rate]板.....
放RAM要放兩條先為一個單位,係唔係真有其事?
仲有而家有冇ATHLON XP 2000+ (0.13)板???
THANK FOR YOUR HELP AR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gigabyte品質會好過天揚

放一條都冇問題

好似未出

舊 12-16-02, 08:35 PM   #33
LonelyBlue

琴日終於搞掂左部機
請問windows用邊隻好??
舊 12-16-02, 09:13 PM   #34
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
唔好意思有野問,點解電腦用火牛,有咩用,如果部部電腦唔用火牛會有咩問題出現??
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-02, 09:21 PM   #35
麥C
專業R水吹

引用:
琴日終於搞掂左部機
請問windows用邊隻好??
買0左D咩同幾錢呀

我覺得98SE最好用:@_@":

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FAT to NTFS question wgzc 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-20-03 12:39 PM
format question !! come in PLS!! help !! <<<< usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 32 04-20-03 03:20 AM
computer question help LonelyBlue 手機資訊/電腦軟硬討論 5 01-02-03 04:09 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版