Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-02, 04:47 PM   #1
AK-47
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
Smile 有冇人有玩過隻[ 足球小將~榮光之軌跡 ]?

係舊game...
但玩乜ga?同幾$?
THX!!!
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 07:56 PM   #2
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
card game..

而家? 搵到應該 $300 左右.. 但搵唔到多
另, 有位 member "1 號" 已經儲齊晒成套 card.

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 08:56 PM   #3
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
玩法好似同card game足球小將一樣
so想知點玩法可以試下search有關的card game的資料
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 09:42 PM   #4
AK-47
Insane Gamer

THX!!!
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 11:07 PM   #5
t-cup
Moderator
CD-ROM

奉勸一句, 唔怕悶先好買~~
玩法單調o架, 非 fans 要儲齊咭都好難頂!!

舊 12-12-02, 09:45 PM   #6
Ken Wan

單調不過玩card game就實係咁架啦
我反而想問個card game本身好唔好玩?
因為我都有興趣
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 11:36 PM   #7
t-cup
Moderator
CD-ROM

i wanna buy GBA:

其他 card game 唔知, 但哩隻玩法好單調... 當你場場都為鸁而囉咭, 但又唔能夠加快比賽速度, 最快都要 15 分鐘 (入完一波, 踢去角球旗位等完場) 打完一場波, 就知幾痛苦

舊 12-13-02, 07:24 PM   #8
佐治
Senior Gamer

Red face

To I wanna buy GBA.....

如果你真係好like足小的話, 可以一試o既.....

學Teacup 兄話齋:
"其他 card game 唔知, 但哩隻玩法好單調... 當你場場都為鸁而囉咭, 但又唔能夠加快比賽速度, 最快都要 15 分鐘 (入完一波, 踢去角球旗位等完場) 打完一場波, 就知幾痛苦"

最痛苦係當你有番o甘上下card時, 有機會玩好多局都無新card... :@_@":

仲有, 除左1號, 我都靠不斷同朋友trade 儲齊la!!

舊 12-13-02, 09:37 PM   #9
Ken Wan

我對足小無乜感覺,想試佢都係因為佢係隻card game o者
因為玩緊遊戲王覺得唔錯
對足小有少少興趣
我想問係咪真係連card game o個種唔同咭既戰略性都無?如果係的話可以慳返
反而抽黎抽去一樣咭我又唔介意,玩咭game梗係咁架啦

不過都唔該晒兩位既回覆
舊 12-14-02, 06:58 AM   #10
t-cup
Moderator
CD-ROM

yes! i wanna buy GBA [奇怪一問, 你買o左 gba 未? ]

佢講得o岩, 同真實 足小 隻 card game 類似, 唔係相同o架! 真實咭 game o既事件仲多o架 (佢每張咭都有特定 event, 買過來看便知), 而.. 真實版多過 榮光 的咭數目.. 但當然 gba 上玩的樂趣比 真實咭 樂趣 唔同!

仲有留意, 哩隻o野電池記憶.. 到咁上下年代會 lost save

舊 12-14-02, 12:56 PM   #11
Ken Wan

[ot]我買左gba年幾了,只不過o係gpf、gwf都用呢個名﹙o個陣就未買機﹚,便一路都用呢個名唔轉了[/ot]

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
~THE SKY~SEASON I chapter19 旋律(3) 細路翔 學術文化綜合研討區 72 01-08-06 10:32 PM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版