Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-18, 02:18 PM   #876
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Rance 查看文章
一定係switch版最多人玩架,
pc版得D鬼佬O既O者,同你玩都窒到玩唔到啦
其實都預左係單人玩架喇
依家打GG都係一個人玩吓
希望NS版快D公佈啦

引用:
作者: wing 查看文章
唔講出唔出到, 只不過你叫人買一隻根本連公布都冇的game....仲長遠過買樓花
咁之前都話唔係無可能出到,咁等吓囉
唔駛咁大反應既
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 02:22 PM   #877
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
咩唔洗咁大反應唧,係無丫嘛...
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 02:25 PM   #878
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
咩唔洗咁大反應唧,係無丫嘛...
由手機版發出
問吓姐
得啦,無人打,我單機打吓都無咩所謂既
多口問句姐

唔阻各位大大交流喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 02:50 PM   #879
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
買switch 版囉,可以拎出街搵人同你玩嘛
落酒吧玩

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 02:56 PM   #880
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: david 查看文章
落酒吧玩
到時小心因熟練度太高而演變成真人格鬥

舊 02-14-18, 05:28 PM   #881
wingsiu11
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
我有PS4,但係買steam版玩既人,未試過連線玩,在練習中
貪佢有MOD可玩,暫時除左18號轉便服,其他角都係改色既MOD多,21號改返原本既髮色,膚色同眼睛已經差好遠
未有DLC,有換左BMG既MOD可以用住先
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 07:57 PM   #882
k8888
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
找日Ps4版約戰囉
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 10:06 PM   #883
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
頭先做k8888師兄沙包, 奇在我用港psn+中文版入唔到房
轉用日psn+中文版又得, 媽我好亂

關我game內個帳號事?

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 12:53 AM   #884
k8888

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
頭先做k8888師兄沙包, 奇在我用港psn+中文版入唔到房
轉用日psn+中文版又得, 媽我好亂

關我game內個帳號事?
你練熟D就會炒返我架啦
究竟點解大家都係中文版港PSN都找不到房間....
好神秘呀OTZ....
舊 02-15-18, 01:30 AM   #885
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
第一次開GAME咪叫你揀地區O既,你地揀左咩呀?

舊 02-15-18, 02:22 AM   #886
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
引用:
第一次開GAME咪叫你揀地區O既,你地揀左咩呀?
無記錯第一行係亞洲區
下三行係歐美其他偏遠地區, 所以唔會揀錯

舊 02-15-18, 03:37 PM   #887
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

連game內個store同公告板都用唔到,
應該由第一次入game server就決定左psn跟咩版本區, 剷save都無用......

舊 02-15-18, 10:23 PM   #888
k8888

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
連game內個store同公告板都用唔到,
應該由第一次入game server就決定左psn跟咩版本區, 剷save都無用......
但正常會有人揀亞洲以外SERVER架咩?
今時今日呢隻龍珠
舊 02-16-18, 12:04 AM   #889
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一開始日本同亞洲可以分開揀O既

舊 02-18-18, 02:12 AM   #890
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

巴達古!!布羅連!!!!

期待岩盤同\デデーン/

舊 02-18-18, 03:24 AM   #891
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
3行氣點睇都係デデーン啦

出巴達克都唔出達力斯

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 02:06 PM   #892
wingsiu11
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
兩個都正路,終於等到巴達克,可惜唔係超1版)O(
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 02:29 PM   #893
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
巴達克可以變傳超丫

舊 02-18-18, 04:50 PM   #894
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
老豆變到超西喎,不過唔知係未超必演出限定

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 11:40 PM   #895
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
我想問下今日開始有冇人解唔到在 lobby 按 R1 出的那個「挑戰任務」?

唔知點解今日做完都解唔到
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 08:59 AM   #896
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
老豆變到超西喎,不過唔知係未超必演出限定
原本廿幾年前套tv spacial唔係俾菲利打死左咩? 果度好似冇變喎,定我記錯?

舊 02-19-18, 09:19 AM   #897
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
原本廿幾年前套tv spacial唔係俾菲利打死左咩? 果度好似冇變喎,定我記錯?
另外有套短篇故事係講悟爸有變超西救返個星球, 但... 你當佢發夢得架LA.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 11:49 AM   #898
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
之後有段故事講佢入左時間黑洞,去左好耐之前,遇到一班善良外星人救左佢,過左一段日子,菲利嘅祖先來到,悟空老豆唔夠打,眼見救佢嘅善良外星人俾人打,之後終於爆超西,跟手打死左菲利祖先,菲利祖先同後人講,要小心超級撒亞人……
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 01:08 PM   #899
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
照咁睇即係野比飯對布羅莉同菲利對巴達克應該有dramatic finish?

舊 02-20-18, 11:27 AM   #900
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
總知基本上巴達克就係菲利講既傳說中既超級撒亞人 佢係穿越返去練到變超西既
即係全部超西幾乎都係巴達克既血統咁濟 除左比達一家人
布羅連係別系統 佢係天生就識變之餘佢無上限咁強落去 傳超既設定已經比巴達克呢本短篇搞亂左

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [強國產] Hidden Dragon: Legend | 2.5D Action Platformer ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 07-11-17 11:07 AM
ドラゴンボール タップバトル Dragon Ball Tap Battle ShanTou 手機平板遊戲討論版 14 04-11-13 08:13 AM
[動畫] 「DRAGON BALL」 money 日本動漫畫討論版 1005 05-31-12 05:55 PM
超Dragon Ball Z neo2046 街機遊戲討論版 121 02-01-06 01:25 PM
dragon ball z snowman 街機遊戲討論版 13 09-06-05 09:53 PM

現在的時間是 02:41 PM

手機版 | APP版