Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
fami~yan 10:42 PM 04-26-15
今集op畫面好亂.....
Sito 01:12 AM 04-27-15
點解剛淨係話係佢老豆係事件元兇?佢同霧子唔同老豆???
fami~yan 01:45 AM 04-27-15
作者: Sito:
我覺得係都唔出奇...霧子咩都唔知咁
魔璃 10:39 AM 04-27-15
我覺得更混亂既系d人物性格成日轉黎轉去
鳳熾魂 01:34 PM 04-27-15
會唔會係離婚之後跟左老豆去美國
終於解釋到點解咁憎
ComeLOLoh 03:09 PM 04-27-15
劇情超展開幾好,有番d緊張逼力。
雖然都係用d舊橋,即係d角色又係原來一家人,d野又係個阿爸搞出黎既。
pierrekwok 08:19 PM 04-27-15
作者: 魔璃:
我覺得更混亂既系d人物性格成日轉黎轉去
其實阿剛既性格唔係突然改變, 佢之前只不過係做啲浮誇表現轉移身邊人既視線, 從而隱藏自己既過去同埋真實性格. 由於近排成日做沙包, 家姐寧願理個怪人都唔理自己, 自然就爆煲.
pierrekwok 08:20 PM 04-27-15
作者: ComeLOLoh:
劇情超展開幾好,有番d緊張逼力。
雖然都係用d舊橋,即係d角色又係原來一家人,d野又係個阿爸搞出黎既。
主角唔會用得車仔多又變怪人掛
鳳熾魂 12:09 AM 04-28-15
CHASER只可以講真係戰鬥派,變身都繼續開槍打人,變完又唔會有post不過佢會唔會遲早不滿把斧直用魔進D車仔算

作者: pierrekwok:
其實阿剛既性格唔係突然改變, 佢之前只不過係做啲浮誇表現轉移身邊人既視線, 從而隱藏自己既過去同埋真實性格. 由於近排成日做沙包, 家姐寧願理個怪人都唔理自己, 自然就爆煲.
+1 一開始已經覺得佢係有D野但一路唔肯講
作者: pierrekwok:
主角唔會用得車仔多又變怪人掛
我期待佢條線,無啦啦殺出老豆條線好似同001有關
kakajit 10:16 AM 04-28-15
...腰帶先生會唔會又知道剛同霧子係蠻野O既仔女?
Dangerous-boy 08:24 PM 04-28-15
人妻凜奈

剛成日話無時間,究竟係....
a)變身得多會死?
b)變身得多會變Roidmude?
c)一早已經唔係人類,再過一段時間會變回Roidmude,做唔返人類?
pierrekwok 09:24 PM 04-28-15
作者: Dangerous-boy:
人妻凜奈

剛成日話無時間,究竟係....
a)變身得多會死?
b)變身得多會變Roidmude?
c)一早已經唔係人類,再過一段時間會變回Roidmude,做唔返人類?
抑或係D)現在出場既阿剛係Roidmude擬態, 真正既阿剛晌美國已經死咗?
佢返日本係為左完成阿剛保護霧子既遺願, 但擬態同埋拉打變身有時限, 最後會自毀?
鳳熾魂 09:36 PM 04-28-15
其實最老套會唔會係佢有絕症咋
Sito 10:47 AM 04-30-15
就算唔係絕症,都似係能夠變身戰鬥的時間有限
鳳熾魂 10:49 AM 04-30-15
就算唔係絕症,都似係能夠變身戰鬥的時間有限
MACH係有講戰鬥時間有限
魔璃 10:51 AM 04-30-15
唔系話開始可以維持得耐左咩?

設定就咁講, 咪又系打完收工就解
XMew 09:54 PM 04-30-15
其實朝日同東映官網既次回預告都爆左話冇時間既原因
唔係絕症亦唔關變身時間事

睇完後個人覺得呢個理由係幾合理,雖然好多餘
次期Cekehe 12:57 AM 05-04-15
剛似乎真係會黑化......
鳳熾魂 09:49 AM 05-04-15
作者: 次期Cekehe:
剛似乎真係會黑化......
佢似俾人洗腦多過黑化
lawrence_chit 10:41 AM 05-04-15
原來剛係最终boss,
唔通同001合體
kakajit 02:44 PM 05-04-15
...呢頭洗白一件 , 呢頭又黑另一件 , 不過MACH應該白得番 , 始終整左架三人車出黎
fami~yan 03:32 PM 05-04-15
作者: kakajit:
...呢頭洗白一件 , 呢頭又黑另一件 , 不過MACH應該白得番 , 始終整左架三人車出黎
我只係覺得睇OP,MACH唔會真係變黑...
B.. 03:36 PM 05-04-15
作者: fami~yan:
我只係覺得睇OP,MACH唔會真係變黑...
黑既伏線已經爆左(老豆係BOSS)
通常都黑唔過五集仲多數會換裝備番去友方
kakajit 03:49 PM 05-04-15
001 唔似最終BOSS格 , MACH黑完又白番應該就會順手搞掂埋佢
fami~yan 03:53 PM 05-04-15
作者: B..:
黑既伏線已經爆左(老豆係BOSS)
通常都黑唔過五集仲多數會換裝備番去友方
已經可以聯想到個畫面會係
剛:我只是假裝服從來升級而已
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後

返回主題版面