Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124 164  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
fami~yan 04:49 PM 02-09-18
作者: qwe:
經過神主牌、魷魚同水果之後,已經無野可以嚇到我
chock太多次已經無晒感覺
我覺得今次比以上更OVER...
qwe 05:13 PM 02-09-18
係隻眼同密集恐懼左d姐
ALEX CHOW 05:15 PM 02-09-18
新雜誌圖
Sito 09:00 PM 02-11-18
紅音也今集決鬥中叫的單詞係咪偶像宅啲wota藝?
casio 10:15 PM 02-11-18
下集爸爸可以名正言順入戰兔後宮
次期Cekehe 10:51 PM 02-11-18
作者: Sito:
紅音也今集決鬥中叫的單詞係咪偶像宅啲wota藝?
應該唔係,只係一堆懶熱血嘅漢字詞語
qwe 08:17 AM 02-12-18
西都位騎士係咪係鋼鬥王穿梭時空過黎
赤兵尉SETH 02:12 AM 02-15-18
西都拉打後腦貼住易碎物提示?
結局東都d樽位置係點洩漏?

作者: qwe:
西都位騎士係咪係鋼鬥王穿梭時空過黎
角型狀唔似鍬形蟲, 應該係蟻地獄
次期Cekehe 12:22 AM 02-19-18
BUILD戰鬥力打臉速度會唔會太快?

STARK出場時輕取戰兔,戰兔SPARKING贏返STARK,三羽出場時贏SPARKING,萬丈啫喱又贏三羽,老爸初出場時徒手打爆怪人,而且明顯比其他人高幾班,而三羽再強化之後又可以打贏戰兔萬丈,之後萬丈適應啫喱變身再變強,而戰兔HAZARD FORM又可以幾拳秒殺萬丈......

到而家,西都兩位齒輪人可以輕取老爸,再硬食HAZARD猛攻,而ROGUE更加可以一打二秒殺戰兔萬丈......
Sito 01:08 PM 02-19-18
作者: 次期Cekehe:

STARK出場時輕取戰兔,戰兔SPARKING贏返STARK,三羽出場時贏SPARKING,萬丈啫喱又贏三羽,老爸初出場時徒手打爆怪人,而且明顯比其他人高幾班,而三羽再強化之後又可以打贏戰兔萬丈,之後萬丈適應啫喱變身再變強,而戰兔HAZARD FORM又可以幾拳秒殺萬丈......

到而家,西都兩位齒輪人可以輕取老爸,再硬食HAZARD猛攻,而ROGUE更加可以一打二秒殺戰兔萬丈......
明顯同舊年exaid相反,永夢每次比人過左lv跟住就會即刻強化
PatrickNo42 08:00 PM 02-19-18
作者: 次期Cekehe:

上年都係咁㗎啦,每兩集刷新戰力標準
基本上就典型少年戰鬥漫畫套路:角色愈出愈勁

不過汽水都唔係咁快廢左,同普通三羽一打二都仲佔到上風架,係三羽一齊上同老爸贏唔到
強化三羽就無計真係頂唔到
赤兵尉SETH 01:53 PM 02-21-18
年年初登場補正係咁㗎啦, 過幾集BUILD又可以用普通樽同ROGUE打
呢套拉打d變身音效好正, 無買過變身器都想買條若本腰帶玩下
K.LIFE 01:37 PM 02-22-18
訃報: "地獄大使"大杉漣離世-終年66歲

RIP
不是藍星人 08:46 AM 02-26-18
幾乎除咗新型態登場外集集都俾人打到瞓街
casio 09:30 AM 02-26-18
補正勁到連可樂都唔夠打
地場衛 07:07 PM 02-26-18
百事超人威得唔係好多集,又成日俾人打面
尼路 08:37 PM 02-26-18
對戰兔的印象就來只有你又被人打到瞓街呀。啊。
赤兵尉SETH 07:33 AM 03-05-18
ROGUE登場補正已用完
連戰爭洗腦兒童都出埋, 估唔到女記者可以做幾次間碟....
f2light 08:59 AM 03-05-18
仮面ライダーアマゾンズ THE MOVIE 最後ノ審判 予告編(1:29s)

https://www.youtube.com/watch?v=2CmbzhS2JDw
fami~yan 11:12 PM 03-05-18
又係女記者囉....
W教授 12:05 AM 03-12-18
作者: fami~yan:
又係女記者囉....
間諜專業戶
隔離又有新.地獄兄弟
Sito 12:22 AM 03-12-18
所以女記者之前點解咁好打,根本女特務嚟

之前變佢做怪人係特登搏取主角信任的手段
fami~yan 11:15 AM 03-12-18
作者: Sito:
所以女記者之前點解咁好打,根本女特務嚟

之前變佢做怪人係特登搏取主角信任的手段
但睇戰兔反應,應該唔係盡信記者...
尼路 08:47 PM 03-12-18
都打先偷到人地秘密武器有乜用
赤兵尉SETH 01:59 AM 03-13-18
估唔到Grease贏得更型, 龍我未打已經插旗
作者: 尼路:
都打先偷到人地秘密武器有乜用
即係西都係比難波/Stark利用, 邊方輸贏都所謂
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124 164  ... 最後

返回主題版面