Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-27-16, 07:37 PM   #26201
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
..........

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-16, 07:40 PM   #26202
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
..........

可以skip左白貞wo

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-16, 07:48 PM   #26203
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
唔係因為個頭盔?

舊 11-27-16, 07:49 PM   #26204
T.K.
很黃很暴力

効率的な経験値礼装

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-27-16, 08:19 PM   #26205
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我仲打緊C狐個到
我聽晒全語音
打既進度好慢
一關要打成個半鐘
一樣丿
睇住良妻勉強自己好心痛

舊 11-27-16, 08:21 PM   #26206
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-27-16, 08:22 PM   #26207
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
効率的な経験値礼装

較早前試過跟住整
係慳錢但好煩
同埋有comment話呢個合法係fix bug後已意義不大

舊 11-27-16, 09:02 PM   #26208
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
故事幾正,亞提拉好萌,好想佢再強化佢同埋4星暴君(特別亞提拉轉埋寶具做extalla版)
同埋期待FGO亞提拉lily
亞提拉好萌+1
爆完主線, 宜家打sub story
JKタマモ!JKタマモ!

引用:
..........

ピコ太郎真係萬能key
J.D.A.S.L!

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 11-27-16 09:21 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-16, 09:04 PM   #26209
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

del,按錯

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 11-27-16 09:20 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-16, 09:08 PM   #26210
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
故事幾正,亞提拉好萌,好想佢再強化佢同埋4星暴君(特別亞提拉轉埋寶具做extalla版)
同埋期待FGO亞提拉lily
Extalla 出了後阿提拉人氣真是提升不少

以她和老馬金的關係感覺第七章很有機會再出場

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-16, 09:12 PM   #26211
stcdavidhk

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Extalla 出了後阿提拉人氣真是提升不少

以她和老馬金的關係感覺第七章很有機會再出場
應該要啦,始終貴為看板saber得第二章做下boss,之後都冇乜地方出過場

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 11-27-16, 09:20 PM   #26212
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
應該要啦,始終貴為看板saber得第二章做下boss,之後都冇乜地方出過場
其實FGO一開始見到阿提拉係主打角色
廣告招牌既Saber
會不禁問

點解?

玩落知道左真名之後
都覺得ok合理

再玩extella
(去到C狐中段 龍娘能力UP(盡量唔劇透 雖然我應該係進度最慢慢個個 )

覺得

呢隻唔比5星佢點得

舊 11-27-16, 09:45 PM   #26213
stcdavidhk

引用:
廣告招牌既Saber
會不禁問

點解?

玩落知道左真名之後
都覺得ok合理

再玩extella
(去到C狐中段 龍娘能力UP(盡量唔劇透 雖然我應該係進度最慢慢個個 )

覺得

呢隻唔比5星佢點得

官方就算set佢做grand saber我都覺得唔過份

舊 11-27-16, 10:46 PM   #26214
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
廣告招牌既Saber
會不禁問

點解?

玩落知道左真名之後
都覺得ok合理

再玩extella

覺得

呢隻唔比5星佢點得

玩extella見龍娘見到煩
何度も(ry

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:19 AM   #26215
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
玩extella見龍娘見到煩
何度も(ry
我只覺得亞基米德好可憐
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:21 AM   #26216
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: axe1292 查看文章
我只覺得亞基米德好可憐
選錯人真的GG到不行

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 03:41 AM   #26217
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
選錯人真的GG到不行
千算萬算算漏食慾

舊 11-28-16, 05:48 AM   #26218
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
user name:無銘,想知呢道有無師兄係我戰友?

好耐無上o黎GAF了(對上一次已經係第一次event class戰果陣上o黎搵幫手但因為忙搬屋,搬左之後屋企又無得上網,結果完全忘記左呢度(<---唔記得電話都可以上o黎睇本身電話用途就係打FGO為主))
玩左隻game咁耐(由事前登錄開始),一直都想搵人傾,但得一個Friend玩(仲要唔係成日玩果隻...),想分享下自己咁耐o既感想:
最初見大家都話5星人難中,但我又唔知叫唔叫好彩(以當時o黎講)中左孔明,其實見佢寶具無攻擊力果陣真係想重開(尤其對魔力實裝後全miss好彩無咁做)
由於果陣用舊機玩,成日彈返出去,之後忍唔住決定換電話,但好不幸地新電話有問題所以進度比好多人慢...
金閃閃派人果陣已決定要エミヤ,咁o岩佢up緊就諗住如果抽到就要マリー,30連都唔中結果都係選エミヤ,因為我喜歡上Fate都係因為佢.
由於o係class戰果陣知道相剋o既重要性,所以印象中打落都幾輕鬆.
尼祿祭:之前仲未知令咒有得回所以無用過,最難果關過唔到結果用令咒+寶具連發先過到.好好彩drop左2張薔薇,但記錯限凸要5張自己換左2得4張orz
月女神:果陣d星太難出,所以ムーンライト・フェスト要左1張算,而家好想限凸返佢...
哈佬喂:由於之前打開online game知道drop真係講運,所以無得限凸ハロプリ我無強求,好彩今年復刻可以限凸返~
本能寺:見沖田係Q人同單体寶具無抽(果陣好似仲未上方修正出星能力同自己鍾意全体寶具清場),但用過之後先知超勁orz ぐだお又係換1張算
聖誕:本來只係想要裝但竟然超好彩中左jack!由於有サンタオルタ,之前一直想要黑Saber變成無乜興趣.ホーリーナイト・サイン係第一次想努力限凸o既裝但打左3日都無drop orz(最近復刻睇返故事,都估到今年係細個黑貞德)
Saber Wars:由於Saber得lily同螺旋剣(元帥因為無位賣左,凱撒唔想用www另外lily太低攻無乜點練,結果等左成年先中到隻合心水o既ガウェイン),打得好辛苦,唯一一次要爆石(打槍王)先可以完成所有關o既event...
情人節朱古力到而家都未埋到個圖鑑
空境:無記錯因為易儲QP,終於エミヤ全Skill Lv10達成!同時將主力member D加攻Skill都升都Lv10(<---攻擊厨)
愚人節:我到而家都仲記得所羅門張圖(仲要有石派)
達文西:估唔到黑貞德係復仇者(之前仲係Ruler),仲要係成隻game最高攻果個!想要但見到之後會有Zero Event,為左征服王放棄左,700萬DL復刻中返
Fate/Zero:為左征服王第一次課金,但竟然入完信用卡資料佢整server,唔知係咪撞中五一,結果一個星期後先俾返D石我,抽左9次10連,20張呼符都唔中...(仲要有2次中金Rider,以為係征服王,點知兩次都係マリー...雖然一直都想要,但唔係而家囉)
羅生門:玩左咁耐,終於知道盾鯖o既重要性
三藏:第一次event分前後兩part,仲要特效人唔同,好似打兩場event咁.風雲仙姫又要講運...三藏最初無好感,打完第六章喜歡上佢(另外亦喜歡上了アーラシュ,真係超型),竟然呼符中左
鬼ヶ島:我心目中最強禮裝之一:相撲,想要多張都無drop過...
1周年:終於等到エミヤ寶具都有得泵,同時見到朋友有Lv100鯖,o係唔服輸o既心情之下即刻升左エミヤ上lv100
水著:本來淨想要マリー,マルタ同アン,見期間限定抽多左幾次,點之除左玉藻之外中哂而為左起哂d建築物打得好辛苦(又要記特效又要記邊關出咩素材),後半仲要垃圾故事...
魔法少女:由於有土郎同切嗣,想要一家人但中唔到伊利雅(其實想要美遊多D),後半D魔法伸士真係~!@#$%^&*()
尼祿祭16:全力闘技應該係咁耐以o黎最難o既一關,要我再打多次都未必過到.期間第二次エミヤ強化後打ガウェインBA(兩次會心打左10萬)
寶具出左47粒星仲多過assassin?!
哈佬喂16:終於攞到赤原猟兵,但要升其他人絆所以要封印エミヤ都有D唔放心(一直都係エミヤ做主力),結果而家都係用エミヤ,不過係義父

此篇文章於 11-28-16 06:05 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 07:42 AM   #26219
蛋撻王子
功德完滿

師兄咁好記性

舊 11-28-16, 07:55 AM   #26220
蛋撻王子
功德完滿

岩岩睇番今個event d加成角列表
Cheese cake個堆全部都1-3星
自己都有升幾隻
但感覺都係有少少麻煩
希望個兌換率唔好太乞人憎

舊 11-28-16, 08:22 AM   #26221
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: axe1292 查看文章
我只覺得亞基米德好可憐
不過這傢伙真是很使人厭惡。。。。。。

但在fgo 出場應不會這麼討厭了吧

引用:
自己都有升幾隻
但感覺都係有少少麻煩
最煩還是沒有saber 角,狂戰得小牛(caster 得元師也延糟的,不說能力有多少人有他呢?)

不論怎樣再集集氣,今晚祝大家好運(我都是預算齊禮裝就很好了。。。。。)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 11-28-16 08:25 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 08:33 AM   #26222
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
較早前試過跟住整
係慳錢但好煩
同埋有comment話呢個合法係fix bug後已意義不大
咁依家既情況
咁樣合黎合去既意義係咪已經無咁大去左呢?
應該直接食就ok了?

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

最煩還是沒有saber 角,狂戰得小牛(caster 得元師也延糟的,不說能力有多少人有他呢?)

不論怎樣再集集氣,今晚祝大家好運(我都是預算齊禮裝就很好了。。。。。)
祝各位師兄好運

術元帥是寶5了...
但卡靈基4...
唔夠素材

舊 11-28-16, 09:07 AM   #26223
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
集氣, 60石+半pack

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:12 AM   #26224
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
-Del-
咁好記性
我只記得我炒車果d:
- 突唔滿不夜薔薇
- 突唔滿萬聖B狐
- All-in X, 抽唔中
- 抽唔中酒吞, 但奇蹟地收手成功
- 抽鐵拳寶5銀包重創
- 手痕抽梅芙心理創傷, 因為抽完隻野我好似一次都未用過....
- 突唔滿萬聖龍娘禮裝

引用:
自己都有升幾隻
但感覺都係有少少麻煩
- 3星蛋糕應該只係打AP10, 堆1-3星放後排就ok
- 朱古力蛋糕好似最迷, 好似無方法可以趺多d
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:36 AM   #26225
天子
weIBetAriTTeR
StElla

今日係i mas試運大爆死我相信運氣係晒fog 度

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:06 PM

手機版 | APP版