Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-15, 08:25 PM   #2951
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: T.K. 查看文章
:0)
差沖田404
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 08:27 PM   #2952
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

要呢個:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 08:33 PM   #2953
ouki
戸松控

要呢個好DWWWWW
舊 08-30-15, 08:37 PM   #2954
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
...

:0)
四色戰隊

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 08:39 PM   #2955
T.K.
很黃很暴力

我知道,下次我中既係能登:0)
仲必定突一

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-30-15, 08:46 PM   #2956
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我都愈黎愈少揀b叔…

最近我鐘意三隻自己既直接上
一揀人揀第一個就入場…
除非打d難關

今日打第一章free quest 12萬血黑貞德
打3次有1次要用令咒先過到…
打free quest黑貞德, 吾王+ (b叔靈基三+寶石翁 )
可以話沒險, 有機會1turn就秒貞德...
---------
98Cost 放唔齊....
3x(5* 英靈 + 5*禮裝) + 1x(4*英靈) +盾妹已經96Cost
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 08:55 PM   #2957
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
打free quest黑貞德, 吾王+ (b叔靈基三+寶石翁 )
可以話沒險, 有機會1turn就秒貞德...
---------
98Cost 放唔齊....
3x(5* 英靈 + 5*禮裝) + 1x(4*英靈) +盾妹已經96Cost
師兄真係好西利…
我自身技能全放
呆毛既寶具都只係打10012左右 印象中…

下下都要靠朋友既三公放最後去接一套…
淨係靠自己真係好難打…

舊 08-30-15, 09:02 PM   #2958
T.K.
很黃很暴力

有一隻三公,其實做到好多野

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-30-15, 09:08 PM   #2959
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
你話玩緊同一隻game我打屎都唔信..........
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 09:39 PM   #2960
gingq7

註冊日期: May 2008
幾個鍾後可以抽金閃閃你都唔忍, 仲要俾你中倒2隻紅saber
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 09:41 PM   #2961
蛋撻王子
功德完滿

如果我有tk大一半運都唔駛玩到咁頹啦......

舊 08-30-15, 09:44 PM   #2962
T.K.
很黃很暴力

我都三單元了
戰果
三公、b狐、尼祿x2
五星櫻
無三公都係大敗

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-30-15, 11:19 PM   #2963
gingq7

剛剛2個account同時打上級肥任,
幸運隊(主acc)第一round就3隻銀手, 埋單4張金肥
不運隊(副acc)第一二round都無銀手, 埋單3張銀肥其他2星肥

我副acc其實幸運值都唔低但真係好少出金肥, 主acc就平圴一場一張, 我開始懷疑金肥掉落率和master lv或英靈lv有關
舊 08-30-15, 11:24 PM   #2964
蛋撻王子
功德完滿

我玩到呢一刻都無印象自己一場跌過4粒金肥...

但今晚休息下算
今日一粒蛇寶玉同蠻王心臟都無跌過
而且好似話更新完會改d野嘛? 睇下聽朝咩情況

舊 08-30-15, 11:39 PM   #2965
gingq7

我都係昨天(星期六)才第一次有3金肥, 剛剛第一次4金肥
今天打了4-5次master任,趺了一粒蛇寶玉,幾隻銀棋和術之魔石/術之秘石各一
舊 08-30-15, 11:47 PM   #2966
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
打左成日貞德Free quest, 剩係得1個Saber金棋...
------
金肥我都想平衡一場有一張,
但我凌晨打肥係會比日間打出得多少少...
希望更新完會易出D...
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 11:47 PM   #2967
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我玩到呢一刻都無印象自己一場跌過4粒金肥...

但今晚休息下算
今日一粒蛇寶玉同蠻王心臟都無跌過
而且好似話更新完會改d野嘛? 睇下聽朝咩情況
4粒金肥只試過一次
今日HEA打出左粒心臟
認真諗過 覺得趺落機率太低衝唔過 等佢改算
但睇上面D師兄講好似話只改錢唔改素材
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 11:54 PM   #2968
gingq7

曜日クエストに出現するモンスターから稀に得られる高レア経験値カードの出現率を2倍に修正

素材唔改, 但金肥掉落率x2
舊 08-30-15, 11:58 PM   #2969
gingq7

諗住趁強運單抽了一下........結果:三星禮裝
舊 08-31-15, 12:18 AM   #2970
T.K.
很黃很暴力

蛋撻邊到打龍牙同劍銀棋?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 12:22 AM   #2971
蛋撻王子
功德完滿

引用:
蛋撻邊到打龍牙同劍銀棋?
我刃物之町打龍之牙
劍銀棋直接曜日打

雖然序章大空洞一次過滿足晒兩個願望
但我覺得太難跌所以分開打....

舊 08-31-15, 12:25 AM   #2972
T.K.
很黃很暴力

thx//
曜日打咩級?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 03:36 AM   #2973
ouki
戸松控

引用:
thx//
曜日打咩級?
高級。。。
舊 08-31-15, 05:11 AM   #2974
ouki
戸松控

14下全炒
舊 08-31-15, 05:21 AM   #2975
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
1抽 慢心王!
ありがとうございました!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:26 AM

手機版 | APP版