Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-16, 01:27 PM   #25551
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
心血來潮對住WIKI數左陣D心臟需求量

12心臟 莫扎特
18心臟 瑪莉 大姐 魅影 海格力斯 月神 布姐 羅摩
21心臟 劍元帥 二姐 美杜莎 術元帥 海德
24心臟 黑吾 齊格飛 B狐 C子Lily 信長 聖吾 槍吾 愛迪生 切嗣 貓神 小黑 槍三公
30心臟 阿提拉 金閃閃 金時 船長 師匠 阿周那 迦爾納 梅芙 獅子王 槍狐
33心臟 孔明 傑克
45心臟 黑貞
60心臟 白貞 天草

有D意外阿提拉 阿周那 迦爾納 梅芙同槍狐要食咁多心臟
另外飛哥食24粒....
之前都無為意

此篇文章於 11-15-16 03:04 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 01:46 PM   #25552
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我騎職位掛緊太太船長
莫非寶石翁船長岩用D?
我可以轉
太太同寶石其實差唔多,
寶石就易d連開兩炮 (第一炮唔駛用技3), 適合自己另一隻騎職係單體寶具
太太就大力d, 適合自己另一隻係群體寶具

佢個case係佢自己無群體寶具, 而船長要2炮先清倒左右兩隻惡魔, 所以我建議佢用寶石船長
(我自己用奶光+法老金, 大腿就揀太太船長)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 01:47 PM   #25553
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
第1rd冇問題, 可以一野掃低晒, 但我冇聖誕黑王, 騎金時得寶2
我轉了船長+寶石翁, 希望有用啦

=========

現在打了5場都有1粒心 掉落, 不錯
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 01:58 PM   #25554
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: gingq7 查看文章
太太同寶石其實差唔多,
寶石就易d連開兩炮 (第一炮唔駛用技3), 適合自己另一隻騎職係單體寶具
太太就大力d, 適合自己另一隻係群體寶具

佢個case係佢自己無群體寶具, 而船長要2炮先清倒左右兩隻惡魔, 所以我建議佢用寶石船長
(我自己用奶光+法老金, 大腿就揀太太船長)
有群體寶具呀, 不過得征服王又冇突滿寶石, 小莫得寶1又冇得升絆所以唔用
用左大腿奶光係打得快好多

引用:
作者: digiharuka 查看文章
我轉了船長+寶石翁, 希望有用啦

=========

現在打了5場都有1粒心 掉落, 不錯

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:18 PM   #25555
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
得我覺得今日反而仲易打左@@?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:27 PM   #25556
gingq7

非5星遲d先諗啦, 我 黑貞/孔明/師匠 條數已找晒,

18心臟 月神
30心臟 金閃閃 船長 梅芙 槍狐

手上有50心臟, 原來我只需要多80心臟
舊 11-15-16, 02:27 PM   #25557
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
好似係得我覺得難打

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 02:30 PM   #25558
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
比非洲人黎講算易打左,得2關
第一關開大腿船長光炮,之後唔夠力可補多1,2刀
第二關騎金時加騎黑吾,之後補多少少刀就得

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:31 PM   #25559
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
好似係得我覺得難打
你有滿寶聖誕黑毛就不會這樣了,所以明天要好好加油啦

其實你有滿級的r 姐(美杜莎) 也應可以,沒有?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:34 PM   #25560
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你有滿寶聖誕黑毛就不會這樣了,所以明天要好好加油啦

其實你有滿級的r 姐(美杜莎) 也應可以,沒有?
放置PLAY中

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 02:35 PM   #25561
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
心血來潮對住WIKI數左陣D心臟需求量

12心臟 莫扎特
18心臟 瑪莉 大姐 魅影 海格力斯 月神 布姐 羅摩
21心臟 劍元帥 二姐 美杜莎 術元帥 海德
24心臟 黑吾 齊格飛 B狐 C子Lily 信長 聖吾 槍吾 愛迪生 切嗣 貓神 小黑 槍三公
30心臟 阿提拉 金閃閃 金時 船長 師匠 阿周那 迦爾納 梅芙 獅子王 槍狐
33心臟 孔明 傑克
40心臟 白貞 天草
45心臟 黑貞

有D意外阿提拉 阿周那 迦爾納 梅芙同槍狐要食咁多心臟
另外飛哥食24粒....
之前都無為意
其實一技總共要10粒金相同既素材已經算好平常
只係心臟太多英靈需要用到....

另外白貞應該係要60粒

技7上技8要5粒
技8上技9要15粒

←過來人
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:41 PM   #25562
gingq7

對我來說, 心臟只係小問題, QP先係大問題
隻隻都卡QP, 爆果去打40 AP錢關又唔抵
舊 11-15-16, 02:57 PM   #25563
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
人世間最痛苦既事
莫過於無QP

得果百幾萬我真係企係到乜都升唔到
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 03:04 PM   #25564
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
其實一技總共要10粒金相同既素材已經算好平常
只係心臟太多英靈需要用到....

另外白貞應該係要60粒

技7上技8要5粒
技8上技9要15粒

←過來人
係喎 計錯左
兩隻Rular都係60先岩

我既情況係卡素材卡QP
已經好似好耐無升過技咁

舊 11-15-16, 03:24 PM   #25565
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 小嘉 查看文章
人世間最痛苦既事
莫過於無QP

得果百幾萬我真係企係到乜都升唔到
有料時無QP,有QP時無料,嗚呼

舊 11-15-16, 03:28 PM   #25566
小嘉
The One

引用:
係喎 計錯左
兩隻Rular都係60先岩

我既情況係卡素材卡QP
已經好似好耐無升過技咁
撻神有錢時就走左去升新英靈
升到技4同lv90 又唔見一節
永遠都係咁loop
舊 11-15-16, 03:48 PM   #25567
蛋撻王子
功德完滿

引用:
撻神有錢時就走左去升新英靈
升到技4同lv90 又唔見一節
永遠都係咁loop

法官大人, 我...

舊 11-15-16, 04:16 PM   #25568
蛋撻王子
功德完滿

引用:
【カルデア広報局より】
定期メンテナンスのお知らせです。
2016年11月16日(水)14:00より「復刻:ほぼ週間 サンタオルタさん ライト版」開始のための定期メンテナンスを実施いたします。詳しくは→news.fate-go.jp/2016/wtz6ds/ #FateGO
http://news.fate-go.jp/2016/wtz6ds/
【対応内容】
・聖晶石5個
基本都係以前提過既野

話說呢排GAF好似LAG左好多咁

舊 11-15-16, 04:44 PM   #25569
gingq7

引用:
話說呢排GAF好似LAG左好多咁
唔知點解由上星期開始, 我F5會出error 500,
要經由"手機平板遊戲交流區"直接入果頁先得 (係office無問題)

希望聽日會有絆10禮裝 - 水著系列
舊 11-15-16, 04:49 PM   #25570
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔知點解由上星期開始, 我F5會出error 500,
要經由"手機平板遊戲交流區"直接入果頁先得 (係office無問題)

希望聽日會有絆10禮裝 - 水著系列
水著系列我都未升完清姬直頭未郁過

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 04:50 PM   #25571
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
放置PLAY中
Wave 1 3隻狂職用任何職的光砲(寶2以上) 都可掃, 萬聖龍娘也夠

入到惡魔才儲餘下NP; 大腿光砲疊在第2 chain 既寶具應該能掃走2旁惡魔
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 04:50 PM   #25572
小嘉
The One

引用:

法官大人, 我...
唔緊要
我都係咁
唔係咁一早白貞100左
而家又要升青neet 又唔見一節
舊 11-15-16, 04:52 PM   #25573
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
唔緊要
我都係咁
唔係咁一早白貞100左
找數優先

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 04:53 PM   #25574
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
唔緊要
我都係咁
唔係咁一早白貞100左
找左數先考慮升其他角色咪得囉
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 04:53 PM   #25575
小嘉
The One

找數條數咁大
用左杯連肥都食唔
食到上限變92但唔會升到lv

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:25 AM

手機版 | APP版