Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-12, 08:50 PM   #2276
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: YHW 查看文章
七彩色都冇用啦, 冇GAME...
無GAME得來
係絕望到下個月得一隻GAME出咁
亦唔知有咩作品可以期待下
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 09:18 PM   #2277
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: YHW 查看文章
七彩色都冇用啦, 冇GAME...
粗音+ys夠我有排磨

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 09:30 PM   #2278
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
暫時睇得上眼既GAME都要等都出年...

好心SONY同KOEI傾傾, 整番一兩隻無雙頂住先都好啦...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 10:00 PM   #2279
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
所以我已經半放棄呢部機...
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-12, 12:19 PM   #2280
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
PSV係出黎比大家儲機, 唔係比大家玩GAME, 儲齊咁多隻色, 去SONY總部可以換壯陽檸茶375ml一盒, 大家READY好未?
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-12, 01:15 PM   #2281
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-12, 10:59 PM   #2282
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: 卡柏 查看文章
所以我已經半放棄呢部機...
我只係升級先拎出泥,升完又放番入柜~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 02:59 AM   #2283
hitsu
Senior Gamer
Sony Fans

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDHitsu
引用:
作者: emoil 查看文章
我只係升級先拎出泥,升完又放番入柜~
我都係...
hitsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 09:52 AM   #2284
卡柏

我覺得比當年ps3既情況更慘,各廠連雙平台都廢事...
究竟係咪sce得罪晒d廠??
舊 09-22-12, 05:47 PM   #2285
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
我覺得比當年ps3既情況更慘,各廠連雙平台都廢事...
究竟係咪sce得罪晒d廠??
上年TGS, SE同GAPCOM唔好話新作, 都起馬有移值GAME"話"俾佢, 今年直情採都唔採SONY

SONY依D推在部機出來而什麼都唔做, 等第三廠開荒既政策, 收皮是應該的

手提機市場收在皮, 專心振興返個日本家用市場都唔係話唔好.
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 05:50 PM   #2286
tathin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
唔o岩玩唔等於無game
我golf -> ro -> fifa -> mgs -> p4g -> dj max -> 刺客 -> 伊蘇 -> fifa13
仲有好多無數到
唔o岩玩唔駛勉強,買其他平台就是了
tathin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 06:02 PM   #2287
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: tathin 查看文章
我golf -> ro -> fifa -> mgs -> p4g -> dj max -> 刺客 -> 伊蘇 -> fifa13
仲有好多無數到
最大問題其實係前景
計埋發售日未定果D
吸引到人的GAME隨時仲少過你數個LIST
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 06:09 PM   #2288
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Sony:有幾百隻PS archive 夠你地玩十世啦
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 07:59 PM   #2289
卡柏

引用:
作者: tathin 查看文章
仲有好多無數到
你講既game我都會買, 之但係, 前景呢?!
你望下個game list先啦.....

望見fifa, 我更想見到有we...
可惜konami果句, psv上會有一隻全新體驗既we, 但so far我到依家都仲未見有影.....
舊 09-22-12, 08:09 PM   #2290
シスグノ
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
Poor PSV, I sold it already weeks ago...reason? U should know.
シスグノ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 08:15 PM   #2291
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
你講既game我都會買, 之但係, 前景呢?!
你望下個game list先啦.....

望見fifa, 我更想見到有we...
可惜konami果句, psv上會有一隻全新體驗既we, 但so far我到依家都仲未見有影.....
等待既體驗

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-12, 11:50 AM   #2292
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
有部份ps3 game 會移植我已經心滿意足了,又話移植好容易,都冇廠理你
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-12, 05:00 PM   #2293
卡柏

連sce自己都唔做, cross-platform由買一game有兩game變做有折扣, 好明顯係之前冇同廠傾過既結果~~~
舊 09-23-12, 05:23 PM   #2294
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
有PSV 版PSO2 就得, 要出多部3G 機都仲得

返正玩PC 版比緊月費, PSV 版又係免費DLC game //

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-12, 06:19 PM   #2295
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
覺得sony而家默認呢部機己經失敗,仲打算今次TGS會有PS3一d向下移植game,係冇心做就就唔好洗咁多錢出呢部機

舊 09-23-12, 06:59 PM   #2296
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章

返正玩PC 版比緊月費, PSV 版又係免費DLC game //
PSO2 3G只支援做下D買賣果D野JA WO
任務好似唔得 不如手機/POCKETWIFI開WIFI SHARE
唔使出多部機
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-12, 07:15 PM   #2297
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:

我都係等PSO2出先入機...
今次連DJMax都吸引唔到入機...真係好sad.....
但睇完TGS啲片...我覺得隻嘢好可能係上級雷屬性...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-12, 07:16 PM   #2298
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: tung999 查看文章
PSO2 3G只支援做下D買賣果D野JA WO
任務好似唔得 不如手機/POCKETWIFI開WIFI SHARE
唔使出多部機

好似3G 都可以玩任務

POCKETWIFI 要帶多舊野出行.....................

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 09-23-12 07:22 PM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 09-23-12, 07:19 PM   #2299
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: antony chan 查看文章
我都係等PSO2出先入機...
今次連DJMax都吸引唔到入機...真係好sad.....
但睇完TGS啲片...我覺得隻嘢好可能係上級雷屬性...
免費DLC 就唔好噤高要求啦

我唯一係驚Load game 慢唔可以同PC 版同歩出Map

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 09-23-12, 07:25 PM   #2300
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
免費DLC 就唔好噤高要求啦

我唯一係驚Load game 慢唔可以同PC 版同歩出Map
希望正式會好好多啦...免費還免費,機都要俾錢買嫁

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 10:22 AM

手機版 | APP版