Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-13-13, 11:04 PM   #226
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
作者不知道無理殺萌角(要角)是會讓人氣大跌嗎?

比人類贏番一場之後逃亡中再殺不可以嗎?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 12:02 AM   #227
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
元首仲要係第2位
連咁強既角色都要咁快便當
人類點撐四十日?
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 11:45 AM   #228
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
大強既角度方丈係守護星球既大英雄

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 11:50 AM   #229
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: pet3 查看文章
作者不知道無理殺萌角(要角)是會讓人氣大跌嗎?

比人類贏番一場之後逃亡中再殺不可以嗎?
方丈咪萌角

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 11:51 AM   #230
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
流石方丈b

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 12:35 PM   #231
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢套係火星大強齊心抵抗外來者既故事
而且又有努力(努力改造,升lv),友情(圍歐),勝利(妹子必須死)既王道漫畫

舊 01-14-13, 01:09 PM   #232
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
但你set佢傳播病毒比地球人 點都唔算主角掛.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 02:24 PM   #233
Kitlo
Insane Gamer
傑佬

註冊日期: Mar 2009
火星大強帝國愛國漫畫
Kitlo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 02:25 PM   #234
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
但你set佢傳播病毒比地球人 點都唔算主角掛.....
有一點你攪錯左la

如果藍星人唔去侵略大強星,又點會感染到病毒le?
所以擺明係正義既方丈帶領大強們保家衛國既故事

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:26 PM   #235
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
雖然知道睇故唔好駁故,不過我唔明d大強點解可以進化得咁快||||
同埋好似隻隻都係公咁o既,點繁殖?

呢套野睇得人好絕望...阿道夫

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:31 PM   #236
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Astaroth 查看文章
雖然知道睇故唔好駁故,不過我唔明d大強點解可以進化得咁快||||

就係話個迷團係點解BOOM一聲由小強變大強

舊 01-14-13, 05:32 PM   #237
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

繁殖要員梗係係最安全既地方,話唔定班大強進化左之後反而變到好似蜜蜂咁,可以繁殖既得少量品種咁樣
要睇佢點寫件事背後設定啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-14-13, 05:40 PM   #238
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
繁殖要員梗係係最安全既地方,話唔定班大強進化左之後反而變到好似蜜蜂咁,可以繁殖既得少量品種咁樣
要睇佢點寫件事背後設定啦
你要睇多d百科全書 可能有hints

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:48 PM   #239
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你要睇多d百科全書 可能有hints
講真 我覺得蜂后式設定有得諗架
打唔嬴大軍但係殺到Queen等於滅左對面族 咁就算囉唔到血清返地球都算打到和

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-14-13, 05:54 PM   #240
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
打唔嬴大軍但係殺到Queen等於滅左對面族 咁就算囉唔到血清返地球都算打到和
所以金字塔其實大強后的巢?
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:57 PM   #241
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
呢類劇情分分鐘遲下D大強NTR左架太空船落地球
展露出sar8頭像既笑容

舊 01-14-13, 06:18 PM   #242
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
前傳2的小兵已經識生仔

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 06:34 PM   #243
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
NTR屬性的都要吃便檔

舊 01-14-13, 07:41 PM   #244
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Astaroth 查看文章

緊係人類破壞完地球扔哂堆大強去做開路卒
大強們為左制止可惡既人類而超絕進化保衛宇宙

舊 01-14-13, 08:02 PM   #245
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
明明就係藍星人入侵火星
而家火星大強只不過係保家衛國之ma

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 08:04 PM   #246
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

元首個頭未爆喎,係呢個位停應該仲有D轉折

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-14-13, 08:13 PM   #247
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
元首個頭未爆喎,係呢個位停應該仲有D轉折
手腳都甩哂喇wo

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 01-14-13, 08:15 PM   #248
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
之前都玩過再生能力、你何時產生了我跟隊員被分屍的幻覺?
雖然唔覺得佢會再玩一次假便當
但可以當聖水妹諗下有咩動物有能力令同伴死又死唔去

舊 01-14-13, 08:17 PM   #249
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我無話元首唔會死,我只係講唔會咁單純只係死左.......真係就咁死左無影響力既,會好似某人咁比人爆碎半身
而家只係甩手甩腳,但頭未爆應該起碼仲會有少少影響力影響之後發展

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-14-13, 08:29 PM   #250
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
我無話元首唔會死,我只係講唔會咁單純只係死左.......真係就咁死左無影響力既,會好似某人咁比人爆碎半身
而家只係甩手甩腳,但頭未爆應該起碼仲會有少少影響力影響之後發展
你講完未爆頭之後我去望多次...
其實佢已經變成了白鬍子...........................無o左半邊頭

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[3DS] テラフォーマーズ 紅き惑星の激闘 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 4 03-06-15 01:36 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 12:09 PM

手機版 | APP版