Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-14, 12:21 PM   #951
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: carsonwan 查看文章
佢兄弟係一個伏,當你以為故事就完,佢就會出現
跟住其實個兄弟先係final boss,係佢控制住班既行動
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:21 PM   #952
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
講故佬六道仙人就創左忍宗,
咁仙術呢? 體術呢?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:25 PM   #953
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: D.K. 查看文章
講故佬六道仙人就創左忍宗,
咁仙術呢? 體術呢?
體術=格鬥
唔教你都識............

仙術只是用自然查克拉出忍術......

如果最後全世界都失去查克拉 用不到忍術
咁懂製作自然查克拉的人就屈機了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:31 PM   #954
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
會唔會一樂個老細係6道個老豆

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 02:39 PM   #955
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: pet3 查看文章
體術=格鬥
唔教你都識............

仙術只是用自然查克拉出忍術......

如果最後全世界都失去查克拉 用不到忍術
咁懂製作自然查克拉的人就屈機了
體術唔教都識? 咁達摩祖師咪要哭死?

仙術, 你話係提練自然查克拉o既術, 咁呢種術係咪會有始創人/達人? 唔通又係唔教都識?

大જિંગ
大징

舊 03-27-14, 03:50 PM   #956
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
六道老頭、你言下之意你的蠢才次子似足主腳

那麼那個聰明的長子就是似足中二?

你跟你的兄弟收伏了10尾後你的兄弟完全鬼隱了
真係唔知佢玩咩……
不過六道後生時2兄弟大戰十尾支棍係一人一個裝飾,
但宜家呢個六道手拎支棍就有晒2邊o既裝飾……呢個仙人相當有嫌疑

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 03:58 PM   #957
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
體術唔教都識? 咁達摩祖師咪要哭死?

仙術, 你話係提練自然查克拉o既術, 咁呢種術係咪會有始創人/達人? 唔通又係唔教都識?
你有無睇漫畫架.....
仙術是靈地的動物教的....(他們天生識吧 拿....動物無食到禁果得到查克拉架)
你有自然查克拉後 用回一般忍術就得吧...最近的話數也看到 其實只是把自然查克拉出舊有忍術...
你想成用的電池不同牌子好了

體術只是一種身體技巧的總稱
人發展落去自然會出現吧
反而你去問這種問題好奇怪.....
我知啦
一定是泡菜國發明的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 03-27-14 04:02 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 01:33 AM   #958
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: pet3 查看文章
你有無睇漫畫架.....
仙術是靈地的動物教的....(他們天生識吧 拿....動物無食到禁果得到查克拉架)
你有自然查克拉後 用回一般忍術就得吧...最近的話數也看到 其實只是把自然查克拉出舊有忍術...
你想成用的電池不同牌子好了

體術只是一種身體技巧的總稱
人發展落去自然會出現吧
反而你去問這種問題好奇怪.....
我知啦
一定是泡菜國發明的
大家對咩係天生就識O既見解明顯唔同, 好難討論落去

不過多謝你解答
我只係飛住睇火影, D細節都唔記得
你講係靈地動物識仙術我先知

大જિંગ
大징

此篇文章於 03-28-14 01:35 AM 被 D.K. 編輯。
舊 04-03-14, 11:05 AM   #959
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60037&snA=56634

看了火影最新一話後真的有感而發(捏)
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 11:22 AM   #960
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
食神歸位~(無誤

一模一樣既發展

咁q自婊既設定真係要週刊少年漫先有

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 02:41 PM   #961
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
今集好悶!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 03:26 PM   #962
Eking

註冊日期: Feb 2006
即係每一代兩兄弟都會死, 只係死原因唔同,一個為力量而死,一個為人而死,班因為脫離左循環先會出現現在局面,同埋白眼係呀媽....~

舊 04-03-14, 03:52 PM   #963
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: Eking 查看文章
即係每一代兩兄弟都會死, 只係死原因唔同,一個為力量而死,一個為人而死,班因為脫離左循環先會出現現在局面,同埋白眼係呀媽....~
咁雛田究竟有冇比阿媽附身?

大જિંગ
大징

舊 04-06-14, 04:39 PM   #964
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
咁雛田究竟有冇比阿媽附身?

六道老母轉生
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 05:33 PM   #965
Eking

註冊日期: Feb 2006
.....
開哂門竟然唔駛死, 只能講佢亞爸生不逄時~

舊 04-09-14, 06:42 PM   #966
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
復活後有自動回復~加幫人回復~a

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 07:51 PM   #967
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

究竟岸本想點?要死既人就由佢死啦……

而家就算八門遁甲變九陽神功我都唔會驚訝。

此篇文章於 04-09-14 07:57 PM 被 KENSNAKE 編輯。
舊 04-09-14, 10:21 PM   #968
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
屈到咁,之後寧次番生都唔係夢話

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 10:24 PM   #969
yeah yeah

寧次你死得太早..遲個幾鐘死都無事

NTR.......
舊 04-09-14, 11:16 PM   #970
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
寧次你死得太早..遲個幾鐘死都無事
人人都有秘技禁招禁術隱藏力量,咁早死冇得用.
舊 04-10-14, 07:42 PM   #971
pmk
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
屈到咁,之後寧次番生都唔係夢話
真係得架,帶土都未用輪迴天生
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-14, 09:25 PM   #972
clie

註冊日期: Dec 2001
凱抖一輪又出八門遁甲,斑死硬
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-14, 06:05 PM   #973
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: clie 查看文章
凱抖一輪又出八門遁甲,斑死硬
唔得啦,今集隻腳爆哂喎
鳴門大神吊住佢條命咋

同埋呢 d 操重野實係留俾基情兩兄弟啦!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-14, 04:09 PM   #974
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
出左幾頁情報
鳴門睇黎可以好快屈贏班

不過今次佢仙人 mode 無左 eye-shadow 無咁型

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-14, 03:05 PM   #975
yeah yeah

六道嗚門仲未pass中忍...
唔知佢會唔會skip直接做火影..

NTR.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 07:09 PM

手機版 | APP版