Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-12, 09:10 PM   #401
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
這個星期的綠色我很喜歡啊
太太~
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 09:15 PM   #402
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
>藍色永遠都差不多低人氣

セイレーン…

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 11:02 PM   #403
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: mikemike 查看文章
藍色永遠都差不多低人氣
你當erika死架=-=
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 11:46 PM   #404
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 廢人 查看文章
一路唔知黃色有咩好
還是綠色好

以前有人未變身可以同三巨頭之一打嫁
看來藍綠才是主攻

不過像無印黑白般少年向打鬥還是想多了?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 12:01 AM   #405
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: brunhild 查看文章
到8月末有新人玩具
真係想7人破紀錄麼?
終於明白找米村和大塚的原因了
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 12:12 AM   #406
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: leungky1 查看文章
真係想7人破紀錄麼?
終於明白找米村和大塚的原因了
我睇另一邊話應該唔會再加人
嘛…唔緊要,如無意外我會繼續睇下

因為上次SPC我睇到第2集已經無追
舊 02-27-12, 12:15 AM   #407
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: shion_rei 查看文章
我睇另一邊話應該唔會再加人
嘛…唔緊要,如無意外我會繼續睇下

因為上次SPC我睇到第2集已經無追
SPC只要有BEAT我就可以配十碗飯
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 12:16 AM   #408
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

引用:
作者: Tano 查看文章
看來藍綠才是主攻

不過像無印黑白般少年向打鬥還是想多了?
藍綠主攻
紅吐糟
黃賣萌

粉紅? \アッカリ~ン/
舊 02-27-12, 01:25 AM   #409
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
藍色永遠都差不多低人氣
キュアマリン呢

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 02:00 AM   #410
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
綠色變身後果餅頭髮同顏色唔係咁得喎
套野係搞笑方面算OK, 但個劇本麻麻地啫

上輯好似無乜人睇, 今輯又忽然咁多人睇咁o既?
雖則我又係因為裏面的人而睇 \

舊 02-27-12, 02:01 AM   #411
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
由無印開始睇嫁啦喎

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 02:04 AM   #412
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

咁唔係全部人都每輯追哂架嘛

我淨係得 heartcatch 有完食

舊 02-27-12, 02:29 AM   #413
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
Suite 以外完食~

好多人都想集齊5色吧?
所以第6集日常會是這套的另一關鍵位~
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 08:40 AM   #414
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
綠色變身後果餅頭髮同顏色唔係咁得喎
套野係搞笑方面算OK, 但個劇本麻麻地啫

上輯好似無乜人睇, 今輯又忽然咁多人睇咁o既?
雖則我又係因為裏面的人而睇 \
綠色果個太太頭黎
舊 02-27-12, 09:11 AM   #415
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

其實今集我萌起左開頭果兩個學姐
舊 02-27-12, 09:57 AM   #416
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
依家連監督都話太陽之子系橙色 ....

引用:
作者: brunhild 查看文章
其實今集我萌起左開頭果兩個學姐
學姐會掉頭 (ry_

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 02-27-12 11:05 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-12, 06:48 PM   #417
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

スマプリ   スイプリ
1話  5.4%     6.0%
2話  5.6%     5.7%
3話  5.9%     5.1%
4話  6.1%     4.9%

舊 02-28-12, 06:52 AM   #418
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
我覺得今季既變身好似特別型咁既w
之前個d無完食過,只係無線睇過下

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 07:33 PM   #419
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
雖然這好像是廢話(?), 還是說說看.

化妝盒裡頭有7隻顏色, 變身時會閃一下. 是不是意味還有一隻紅色和紫會在未來出現?

(碎碎念)
簡.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 07:41 PM   #420
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
 スマプリ   スイプリ
1話  5.4%     6.0%
2話  5.6%     5.7%
3話  5.9%     5.1%
4話  6.1%     4.9%

好合情合理

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 07:53 AM   #421
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
今個星期出揼

わかりませんけど分かりましたw

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 12:07 PM   #422
YALIU
儲錢中...

藍色變身我一下就想起5GOGO...

但點解作畫靚到呢...
舊 03-04-12, 12:24 PM   #423
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
點解唔好似OP咁蚊把劍出黎用
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-12, 12:44 PM   #424
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: 紫月  查看文章
點解唔好似OP咁蚊把劍出黎用
可能人人都有2招呢

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-04-12, 02:05 PM   #425
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

今集黃 ...
通りすがりのプリキュアだ!

おのれ~ディケイド!(電風扇)

\ /
/ \
\(^ω^)/

論壇跳轉

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版