Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-06, 01:57 PM   #126
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
ktkj一次過出返13-18

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-06, 05:36 PM   #127
leozzz
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
畫風開正我果範@@

看看character 有個「發動後」... 服裝設定離奇了一點
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-06, 10:31 AM   #128
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
有19 & 20了

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 01:49 PM   #129
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
做完了, 頹左十幾集換番op1

雅音完成守護梨穗子的心願
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 02:07 PM   #130
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Rv250
做完了, 頹左十幾集換番op1

雅音完成守護梨穗子的心願
雅音死了嗎?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 09:58 PM   #131
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: AiStudio
雅音死了嗎?
答案

之前的劇情都係鋪排雅音死路一條, 編劇的最後亦冇俾奇跡發生
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-06, 06:25 PM   #132
ai.
RELEASED

引用:
作者: Rv250
答案

之前的劇情都係鋪排雅音死路一條, 編劇的最後亦冇俾奇跡發生
唔該.
其實之前第一個clone死了之後都覺得雅音都會死,
從看到梨穗子媽媽死了之後就看始dl沒看,因為怕成了一套悲劇,點知....
如果係good end就一定看灑...依家都唔知看唔看翻之前...不過ending至少會scan來看.

舊 10-13-06, 05:17 PM   #133
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

今日終於睇完
劇透
估唔到會係bad ending...
op2 同 ed 2 都係頹到無人有,但係last一集突然用番第一首op真係喜出望外,而且op d 片有(好少好少)改左的,如白巨乳無變黑影...

個故事..其實唔可以話完全完晒......仲有好多"姐妹"留左係度,雖然全部都係比較低級既,但唔排除會有 maria 造母體既未"出世"都唔定...

msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 05:31 PM   #134
ai.
RELEASED

dvd版有沒有人看過??dvd版變身後的下半身color好多都係"肉"色,
(除左lady外,因為佢本"肉"色都好係接近白色)

舊 10-13-06, 05:36 PM   #135
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: AiStudio
dvd版有沒有人看過??dvd版變身後的下半身color好多都係"肉"色,
(除左lady外,因為佢本"肉"色都好係接近白色)
http://www.witchblade.jp/gallery/dvd.html

多d 野睇..........

不過講真 成套野真係唔係for睇女睇肉......
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 06:21 PM   #136
ai.
RELEASED

引用:
作者: msz006
http://www.witchblade.jp/gallery/dvd.html

多d 野睇..........

不過講真 成套野真係唔係for睇女睇肉......
個網度睇到雅音手上個隻blade dvd版靚d.

原本唔係睇女的...不過當知道雅音.....之後
改了等dvdrip先看ending.
現在只有雅音和藍色那個clone blade分別大,lady就無大分別

當然dvd版畫靚左.
tv

dvd

ps.圖不定時delete

此篇文章於 10-13-06 06:24 PM 被 ai. 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Bullet Witch《靈彈魔女》 neo2046 電視遊戲討論版 84 09-02-06 03:42 PM
[PSP]Blade Dancer ~千年の約束~ [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 58 03-13-06 05:19 PM
[PSP]Dancing Blade かってに桃天使 neo2046 手提遊戲機討論版 0 01-25-06 06:54 PM
Witchの七夕(Milkyway)記念の壁紙 neo2046 H-GAMEの部屋 1 07-09-02 09:29 AM

現在的時間是 07:48 AM

手機版 | APP版