Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-16, 01:49 AM   #9976
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
呢隻乳上肯定無up

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 01:57 AM   #9977
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
抽左咁耐, 劍職隻黑吾王先中得一隻,
呢隻乳上可以寶具Lv3 我當UP左....

舊 01-14-16, 01:59 AM   #9978
T.K.
很黃很暴力

黑吾、乳上、紅巴、若奧
呢四個唔up,唔係故事、果章開幕特殊﹛完結後﹜抽先會出??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-14-16, 02:10 AM   #9979
蒼穹的天空

就係相對之前黑S, 紅SUP
今次算好好....

舊 01-14-16, 02:13 AM   #9980
T.K.
很黃很暴力

一點也不覺
無課時
黑吾3, 紅巴2
兩隻都一次過中兩隻

睇你都十單啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-14-16, 02:30 AM   #9981
蒼穹的天空

咁的確抽左N隻唔關事

此篇文章於 01-14-16 02:37 AM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 07:43 AM   #9982
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
你講既抽親都出4星禮裝應該都要每次抽之前出大成功?
咁當然係每一抽之前都要大成功先去抽

我意思係基於某些不明因素, 某些acc大成功法係會失敗(4星禮裝無明顯UP), 但過一日或幾日再試又會ok

------

其實真係唔知咁算唔算玩bug (先假設真係work)
不過反正營運一定唔會跳出黎話自已抽卡有bug, 佢最多自已私下fix左就算

此篇文章於 01-14-16 07:46 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 10:05 AM   #9983
T.K.
很黃很暴力

乳上欠一金棋臨終

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-14-16, 02:28 PM   #9984
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇銀棋卡左係LV50.....之前升師傅同加爾納差唔多用盡

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 03:36 PM   #9985
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
想問下青吾同黑吾個寶具邊個大力d呀???
假設喺無buff同敵人一樣既情況下

我覺得青吾大力d 但我frd又話黑吾3hit夾埋輸出比青吾高......
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 03:38 PM   #9986
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Funny 查看文章
想問下青吾同黑吾個寶具邊個大力d呀???
假設喺無buff同敵人一樣既情況下

我覺得青吾大力d 但我frd又話黑吾3hit夾埋輸出比青吾高......
要睇防
0防既應該黑Neet大力D 因為倍率高100

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 04:00 PM   #9987
gingq7

註冊日期: May 2008
只計寶具:90藍傻 >贏少少少少> 80黑傻 >大勝> 80 藍傻

90藍傻巴贏在個全體攻buff多幾%

二揀一一定係揀升藍傻巴
計埋普攻同血量,藍傻巴贏晒
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 09:13 AM   #9988
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
要睇防
0防既應該黑Neet大力D 因為倍率高100
引用:
作者: gingq7 查看文章
只計寶具:90藍傻 >贏少少少少> 80黑傻 >大勝> 80 藍傻

90藍傻巴贏在個全體攻buff多幾%

二揀一一定係揀升藍傻巴
計埋普攻同血量,藍傻巴贏晒
thx
咁聖誕吾王係咪又比黑吾王差一大截呢???
舊 01-15-16, 09:29 AM   #9989
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
thx
差一截
但我覺得未算差一大截

寶具倍率完全一樣
聖誕吾王基本攻擊力低900和魔力放出少5%

技能無全體加攻, 但我覺得回血技完全可以補數.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 10:03 AM   #9990
stcdavidhk

引用:
thx
大家都係lv1寶具就係差一截,但正常聖誕黑吾王寶具係應該有LV5
除非你人品好到黑吾王寶具LV3

(我到而家一隻黑吾王都冇)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 10:34 AM   #9991
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
聖吾王(LV.5) 唔差得過正常人既黑吾王(lv.1 -2), 兩者都係光炮秒肥 (除左弓/殺克屬)
黑吾王攻buff比較雞肋, 加太少效果麻麻, 主動技上聖吾王實用好多...
廚力放出都係同級爭5%, 除非講緊LV10極限輸出, 一般都唔爭好多...

唯一比較大既分別係吸星率(聖吾>黑吾) 同ATK (黑吾>聖吾), 兩隻都我係主力, 睇情況用啦.
仲有卡圖www
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 12:21 PM   #9992
Funny
超平和バスターズ

thx多位既分析
問咁多其實我黑吾同青吾都無, 得性吾...
舊 01-15-16, 01:50 PM   #9993
T.K.
很黃很暴力

機會黎勒!Allin抽乳上吧
抽乳上真係用左最多錢:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-16, 02:19 PM   #9994
stcdavidhk

引用:
作者: T.K. 查看文章
機會黎勒!Allin抽乳上吧
抽乳上真係用左最多錢:0)
都冇pick up

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 02:54 PM   #9995
T.K.
很黃很暴力

無Pickup,但平時唔去故事池你都抽唔到:0)
寶具故事超頹…同青吾、黑吾根本無得比

蒼穹隻雷電博士做咩裝萬聖伊莉亞

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 01-15-16 03:09 PM 被 T.K. 編輯。
舊 01-15-16, 03:28 PM   #9996
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
活動資料公佈前
都追左唔少有趣post可以share下~
我洗下版先~

呢張早前爬文dl落黎
唔記得自己有冇貼過

JK師匠

特典小説『Garden of Avalon』CD化~~

我的呆毛~~

呢張圖好靚~~~

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
都冇pick up

グロ注意

不過呢d圖睇過就算~
唔駛太認真

此篇文章於 01-15-16 03:35 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 03:39 PM   #9997
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
之後係設定相關野~~
有group友問左我幾次知唔知C狐既寶具修正究竟修正左D乜
今日終於見到人去傾呢個話題~~

キャス狐の宝具声録り直してるな

キャス狐の宝具ボイス聞き取りやすくなった

キャス狐宝具になんちゃって♪が追加されている
FGOは良運営

演出がちょっと変わってボイスが増えただけ

キャス狐宝具の修正ってカメラが若干近くなったのとボイス取り直しかな
マジで性能以外は超優遇されてるしその内孔明みたいな強化来るんじゃね

>>582
庄司の嫁だからね

姐係寶具演出既時候CAMERA比較近左DD
而且語音個到就算高速都唔會斷頭斷尾去左
再加上用完寶具會補番句~~

なんちゃって♪

舊 01-15-16, 03:40 PM   #9998
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

不如先將變化A改做黑天洞先啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-15-16, 03:42 PM   #9999
hyakki

註冊日期: Jul 2009
其實庄司係想闇示...下次會上修C狐同閃閃....なんちゃって♪
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 03:43 PM   #10000
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔夠心臟
唯有留比月神用黎二突,姉御屈就lv80先

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:21 PM

手機版 | APP版