Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-17, 07:57 PM   #35001
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
抽咗180石加6符,1 5星早見,2 4星小倉,1 5星禮,6 4星禮,3 3星禮

另加1張20301張黑聖杯
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 07:57 PM   #35002
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
隻5星個3技微妙到核爆,仲要同真名看破同一個icon
唔係喎,我覺得好有機會OP
技2降防加攻三回合, 參考嫁王+40%, 技2起碼+30%攻, 最理想可能有50%
技3降自己人和敵人寶傷我當打和, 但延後一回合發動參考伊斯塔+50%, 技3起碼+30%寶傷, 最理想可能有50%
寶具後加綠卡三回合應該衰衰地都10%

三個加攻skill加埋我估最少+70%攻, 最理想有+110%攻
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:03 PM   #35003
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
3pack+90石冇老金農具,我覺得自己是零
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:05 PM   #35004
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
有d順利
升技靈基咁岩夠料
全10技 已掛all位了

唯有遺憾係活動金閃閃禮裝其實夾我隻鐵拳聖女多d
不過掛住莉莉絲先
見到師兄隻莉莉絲好有衝動追5星

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:06 PM   #35005
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
3單420石+120石+6卷
早見1
狐劍3
大波0

垃圾GAME
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:15 PM   #35006
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
6pack先追到早見
小倉7
東山3

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:20 PM   #35007
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今次幾好,3P+現有(170石+18符)

新卡各1+J德+迦爾納(專登去另一池抽)+2030+魔性*4

大滿足

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:31 PM   #35008
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我都係儲石戰本命,今次太微妙唔參戰啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:32 PM   #35009
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
故事預告有水著紅王?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:34 PM   #35010
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔係喎,我覺得好有機會OP
技2降防加攻三回合, 參考嫁王+40%, 技2起碼+30%攻, 最理想可能有50%
技3降自己人和敵人寶傷我當打和, 但延後一回合發動參考伊斯塔+50%, 技3起碼+30%寶傷, 最理想可能有50%
寶具後加綠卡三回合應該衰衰地都10%

三個加攻skill加埋我估最少+70%攻, 最理想有+110%攻
我唯一覺得隻野真係ok勁既係產星率

英國說大家抱團死
舊 05-01-17, 08:43 PM   #35011
gingq7

上兩次土方嫁王衰晒,
今次超好...
1符+60石 已經中晒3隻+3張禮裝
手風順當然再追, 又出多隻小倉,
但跟住就禮裝/3星人連發,抽夠102石齊頭算數

total 1符+102石有4隻人+1張5星禮+3張4星禮+3張3星禮
今次都係割禾青保住勝果先
舊 05-01-17, 08:47 PM   #35012
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:53 PM   #35013
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
上兩次土方嫁王衰晒,
今次超好...

total 1符+102石有4隻人+1張5星禮+3張4星禮+3張3星禮
那..大概今次就是命運...
上次土方十抽即出...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 08:56 PM   #35014
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
2個AC各51抽
各AC 1張鈴鹿無其他4 5星英靈, 禮裝齊, 然後.......沒有了
持續非洲中
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:03 PM   #35015
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
76抽..早見寶3..3張鈴鹿.小倉0.第一次活動角100抽內去到LEE次今歐~

但禮裝唔太夠~~~等等追1PACK抽禮裝

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:04 PM   #35016
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
上兩次土方嫁王衰晒,
今次超好...

見好就收

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:05 PM   #35017
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
7 PACK + 6 券

無5星
小倉1張
鈴鹿2張

然後就沒有
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:09 PM   #35018
gingq7

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
見好就收
主要係已經中晒3隻, 雖然都想寶2早見(畢竟似係寶具角),
但實在無藉口衝落去,
一陣衝多幾pack都無早見,到時唔上唔落我就真係撼頭埋牆都唔掂
舊 05-01-17, 09:12 PM   #35019
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
有d順利
升技靈基咁岩夠料
全10技 已掛all位了

唯有遺憾係活動金閃閃禮裝其實夾我隻鐵拳聖女多d
不過掛住莉莉絲先
一次用光300 all種火..

然後發現不夠殺技金石 orz

同時抽中的jack 也受影響
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:12 PM   #35020
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: fami~yan 查看文章
那..大概今次就是命運...
上次土方十抽即出...
頭先30抽內寶3咗Passionlip之後, 我就係唔信命運, 於是浪費咗之後百幾石......

上次土方四抽即出.

原先係諗住是但中一隻Alter Ego就收手, 或者我唔應該咁貪心......

其他Game有少少運我就知FGO實出事......

此篇文章於 05-01-17 09:32 PM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:13 PM   #35021
psidef

引用:
作者: 小嘉 查看文章
7 PACK + 6 券

無5星
小倉1張
鈴鹿2張

然後就沒有
大師好耐冇見

舊 05-01-17, 09:15 PM   #35022
細路翔
The One

100幾石好小兒科(價值觀壞掉人士的經驗談

話說4星尼祿裝埋佢自己張禮裝開左技3再搭埋拉二真係硬到無野講

英國說大家抱團死
舊 05-01-17, 09:19 PM   #35023
psidef

引用:
作者: 細路翔 查看文章
100幾石好小兒科(價值觀壞掉人士的經驗談

話說4星尼祿裝埋佢自己張禮裝開左技3再搭埋拉二真係硬到無野講
我份糧多個零的話我都會覺得百幾石好小兒科.

舊 05-01-17, 09:21 PM   #35024
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
6pack

早見5 月神1 小倉5 鈴鹿2
完成

打完EVENT先升早見上100

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-01-17 09:27 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:22 PM   #35025
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
我份糧多個零的話我都會覺得百幾石好小兒科.
下下要好似撻神咁隻隻都抽爆真係出售肛門都唔掂

我今個月會入返8單用黎儲既

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-01-17 09:25 PM 被 細路翔 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:18 AM

手機版 | APP版