Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-17, 11:31 AM   #34751
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
added

小弟都順便求fd,仲有成9個位

引用:
作者: 火柴人 查看文章
Send左

順便求下人: 755116391 かがみ

無課新手一名
由手機版發出

兩位都add了

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 04-26-17, 11:33 AM   #34752
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
即係沖田/傻B依類求其比兩單無腦試手氣既反而會中

但白貞我上次動機性好強咁去抽都係3符出...果然運係要還既
起碼事前唔好講出黎話想抽先啦

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:36 AM   #34753
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
起碼事前唔好講出黎話想抽先啦
即係黎緊黑貞我應該都死硬

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:36 AM   #34754
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge
槍職射斜咪一樣灰......

舊 04-26-17, 11:38 AM   #34755
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
香港訂PVC都無乜機會可以做驗屍官啦,隨時成間鋪得你一個訂,想搵多隻驗都未必有

最穩就一定係日本訂架啦, 你果隻X特別版仲要係壽屋本鋪限定, 基本上無可能無貨派,
其實我覺得訂得特別版就無謂慳果少少運費, 硬食普通版真係心中有條刺...
咁大鋪(精X,五X)訂大廠野(壽屋同御三家)同熱門野一般都可以驗兩至三隻既。
我除咗訂D冷門野外都次次有得驗

細鋪就當然唔得啦。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:38 AM   #34756
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
抽師匠出印度槍?

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 11:39 AM   #34757
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
其實香港一個最大問題是香港代理太糞太沒用
根本係成個香港ACG產業鏈有問題, 所有risk由個客take晒, 但鋪就照收你訂金(我唔知行(代理)有無收鋪訂金, 我估無), 出問題就間鋪最多賠番原訂金, 基本上間鋪和代理係一定無損失(仲肯定賺左你利息),
所以鋪頭可以肆無忌憚撻你訂,
行(代理)又可以鍾意唔派貨就唔派貨, 派少貨就派少貨, 可以出貨日先話比你聽收唔夠單唔做你生意都仲得,
因為佢地(鋪頭/代理)根本無損失, 代理亦唔怕得失個客(間鋪)

得少量幾間鋪頭會唔經代理直接在日本訂, 得果少量幾間"比較"安全

此篇文章於 04-26-17 11:45 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:41 AM   #34758
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
抽師匠出印度槍?
係芬恩......

舊 04-26-17, 11:42 AM   #34759
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
即係黎緊黑貞我應該都死硬
你仲講....

引用:
咁諗真D, 其實射斜都係灰架啦

歡迎pm查詢、預約
舊 04-26-17, 11:52 AM   #34760
細路翔
The One

引用:
係芬恩......
依隻我出左兩次都係拎去壓金方

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 12:01 PM   #34761
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
根本係成個香港ACG產業鏈有問題, 所有risk由個客take晒, 但鋪就照收你訂金(我唔知行(代理)有無收鋪訂金, 我估無), 出問題就間鋪最多賠番原訂金, 基本上間鋪和代理係一定無損失(仲肯定賺左你利息),
所以鋪頭可以肆無忌憚撻你訂,
行(代理)又可以鍾意唔派貨就唔派貨, 派少貨就派少貨, 可以出貨日先話比你聽收唔夠單唔做你生意都仲得,
因為佢地(鋪頭/代理)根本無損失, 代理亦唔怕得失個客(間鋪)

得少量幾間鋪頭會唔經代理直接在日本訂, 得果少量幾間"比較"安全

市場唔夠大又唔夠競爭咪搞成咁囉
始終代理有價格優勢,佢地食硬左大部份客唔會用較貴價錢直接係日本訂.

記得幾年前曾經好似曾經興過一排係淘寶(當然係正品信譽商店)訂FIGURE, 後來又好似沒落左
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:03 PM   #34762
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
魔伊終於出Berserker的夢幻召喚....同場加映新版本Rider夢幻召喚~~(Rider夢幻召喚好明顯受左FGO戈爾貢影響)

這話追加的新設定(作者想外形點變都得的夢幻召喚)

原本已經處於夢幻召喚的狀態下再進行夢幻召喚只會變成另一個英靈~~但只有在Berserker狀況下再進行夢幻召喚下會承繼Berserker屬性,所以才會有戈爾貢+槍Lily的Rider~

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...6b&oe=598D2881

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...c4&oe=597DE321

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:06 PM   #34763
細路翔
The One

到時候FGO搞多次魔伊連動出B莉亞同美遊又會有一堆苦主抽到喊

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 12:07 PM   #34764
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
到時候FGO搞多次魔伊連動出B莉亞同美遊又會有一堆苦主抽到喊
會有幾多苦主?
呢度咁多歐人....

歡迎pm查詢、預約
舊 04-26-17, 12:12 PM   #34765
細路翔
The One

引用:
會有幾多苦主?
呢度咁多歐人....
這些機會不是我的

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 12:12 PM   #34766
gingq7

引用:
作者: 大破人間 查看文章
市場唔夠大又唔夠競爭咪搞成咁囉
始終代理有價格優勢,佢地食硬左大部份客唔會用較貴價錢直接係日本訂.

記得幾年前曾經好似曾經興過一排係淘寶(當然係正品信譽商店)訂FIGURE, 後來又好似沒落左
淘寶我都有試過(轉眼都4-5年前了...), 都ok既, 起碼一定有貨派先,
之後GSC/Alter直情有天貓直營店,
沒落(?)好似係因為GSC天貓直營店block左唔寄野去香港(?)
舊 04-26-17, 12:20 PM   #34767
gingq7

講開又講, OT一下:
當年我買左GSC隻西裝saber+電單車, 一開盒發現架電單車側面刮花左,
膽粗粗影左幾張相email去日本GSC, 佢地竟然由日本寄成部新的電單車比我, d售後服務真係一流, 唔知GSC而家仲有無keep住如此高水準售後服務
舊 04-26-17, 12:28 PM   #34768
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge
副ac,白光金卡すまない賣
combo黎架

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:43 PM   #34769
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
講開又講, OT一下:
當年我買左GSC隻西裝saber+電單車, 一開盒發現架電單車側面刮花左,
膽粗粗影左幾張相email去日本GSC, 佢地竟然由日本寄成部新的電單車比我, d售後服務真係一流, 唔知GSC而家仲有無keep住如此高水準售後服務
日本company售後服務點都會完善D
以前我係amiami買了隻pre-owned figure,收貨後發現缺了1部件,影相email俾amiami後,佢都有寄番果個部件俾我,令人滿意
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:48 PM   #34770
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
講開又講, OT一下:
咁你係咪要寄返部花車俾佢?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:52 PM   #34771
gingq7

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
咁你係咪要寄返部花車俾佢?
GSC無要求過我寄比佢 (所以我而家有2部電單車)
舊 04-26-17, 02:21 PM   #34772
c12
Senior Gamer
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
弱手想借幫手打杉田王
769,908,379
Thx
c12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 02:46 PM   #34773
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: c12 查看文章
弱手想借幫手打杉田王
769,908,379
Thx
已add, 你看可不可以?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:27 PM   #34774
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Bahamut 查看文章
日本company售後服務點都會完善D
以前我係amiami買了隻pre-owned figure,收貨後發現缺了1部件,影相email俾amiami後,佢都有寄番果個部件俾我,令人滿意
+1
前年AmiAmi買1/6 Doll
送到黎斷左隻左脚...
影返相俾AmiAmi
佢Full Refund返11103Pt比我下次買野用
(我去買個素体換2000Yen左右w好似賺左佢...)

所以我到而家都仲係多数係AmiAmi買野多過Amazon
香港買到返黎斷左我諗真係自負多D

(由2013年4月開始幫襯AmiAmi)

Btw...アルテラ無人提?

用返原本個造型我就有興趣...

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー

此篇文章於 04-26-17 03:32 PM 被 Eclair 編輯。
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 03:49 PM   #34775
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
佢有本事出美遊我就all in

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:33 AM

手機版 | APP版