Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-07, 09:46 PM   #1
seeyat2006
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
12吋超裝可動幪面超人KUUGA 問題

想問一下,

我見yahoo拍賣都話衣服有溶, 這是什麼意思??

有方法解決ma?.?

thanks

此篇文章於 12-30-07 09:48 PM 被 seeyat2006 編輯。
seeyat2006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-07, 01:38 AM   #2
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: seeyat2006 查看文章
想問一下,

我見yahoo拍賣都話衣服有溶, 這是什麼意思??

有方法解決ma?.?

thanks
D膠變得癡立立掛

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-07, 08:47 AM   #3
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
正確, 幾乎所有擁有這件玩具的人都有這問題, 相信是製造時選擇物料不當.

建議不要買.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-07, 10:47 AM   #4
seeyat2006
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
正確, 幾乎所有擁有這件玩具的人都有這問題, 相信是製造時選擇物料不當.

建議不要買.

謝謝你的建議^^ 那我不買了......
seeyat2006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 02:07 AM   #5
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章

建議不要買.
扭蛋一係露天擺得好耐都會

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 11:37 AM   #6
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章
扭蛋一係露天擺得好耐都會
唔同...
呢隻Kugga係不論入盒/入櫃+防潮......時間一到就溶....基本上係唔掂得

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 01:02 PM   #7
REFF~
Crazy Gamer
~z任天迷z~

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagoREFFo
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
唔同...
呢隻Kugga係不論入盒/入櫃+防潮......時間一到就溶....基本上係唔掂得
我都有隻.......... 衰左

勁核突.......
REFF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 這是老化了的問題嗎? rockmanzero 影音館 4 12-06-07 08:01 PM
驗證碼問題 尼路 手機資訊/電腦軟硬討論 2 11-22-07 09:52 PM
天水圍家庭悲劇母親掟兩子女落街後跳樓 MR_CHEUK ~清談館~ 128 11-01-07 11:55 AM
[問題] help!!!唔知係唔係隻LAIR 有問題 , 完全平衡唔到 basana 電視遊戲討論版 11 09-08-07 03:54 AM
一個重要既RO問題(請當時人唔好罵我做這傻事) Xdance PC電腦遊戲討論版 13 09-16-02 06:35 PM

現在的時間是 03:14 AM

手機版 | APP版