Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-17, 12:18 PM   #151
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: J+1 查看文章
點樣刷法?? 真係要打2500石??
由手機版發出

一開波送790石+ssr確定卷,所有教學都可以skip, 可以刷3抽駁一張ssr再用確定卷抽多張,2張ssr起手,叫幾好刷

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:26 PM   #152
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
3抽都冇就洗資料再黎啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:33 PM   #153
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
DEL
睇錯SOSAD

反正聽晚先夠鐘,睇下博唔博到3ssr

此篇文章於 06-29-17 12:36 PM 被 6078 編輯。
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:40 PM   #154
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: 6078 查看文章
DEL
睇錯SOSAD

反正聽晚先夠鐘,睇下博唔博到3ssr
確定抽唔係聽晚, 係下年先到期XDD
可以慢慢黎, 我呢家打算刷定先玩住先
等MIKI出黎的時候再刷一個
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:53 PM   #155
Crazy Gamer
馬弓手

係喎
不過唔知會唔會咁好跟pool轉

舊 06-29-17, 12:54 PM   #156
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
ios有無咩方法刷得快d

舊 06-29-17, 12:55 PM   #157
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
點唔洗del data就 reset....揾唔到個folder
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 01:09 PM   #158
yorkyork

終於抽完,
3%好洗過cgss一開始個時好多
舊 06-29-17, 01:55 PM   #159
Crazy Gamer
馬弓手

3ssr?

舊 06-29-17, 03:00 PM   #160
yorkyork

你要抽3張咁激?

2張ssr夠啦,
我等抽桃子前輩

此篇文章於 06-29-17 03:04 PM 被 yorkyork 編輯。
舊 06-29-17, 08:48 PM   #161
Crazy Gamer
馬弓手

2SSR開局算
刷半晝先中一次....

舊 06-29-17, 09:17 PM   #162
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
可以正式開工

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 09:33 PM   #163
Crazy Gamer
馬弓手

咁Like兩個新人?

舊 06-29-17, 09:39 PM   #164
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
刷左靜香同未來,放置住先

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-29-17, 11:39 PM   #165
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
我第2下中左未來, 張飛唔用等FES先抽當多個機會
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 11:41 PM   #166
axe1292
Game Master
AXE

ML打算放置play收石果d可以先升到lv5就可以選仕事, 可以用體力來升級, 升FANS同拿道具,
另外有玩cgss果d玩呢個唔難上手,歌速度170%大約cgss的9.3~9.4上下

不過6格個難度算唔算MASTER?
舊 06-29-17, 11:52 PM   #167
Crazy Gamer
馬弓手

忍唔到等FES
好多張都想要但無乜邊個非入手不可

其實仕事效果同打歌差唔多?
D歌有排清,只試左一次

6格都有分兩種難度,都係慣例最右係最難吧

舊 06-30-17, 12:08 AM   #168
yorkyork

點解戸田君個tag唔見左
舊 06-30-17, 12:27 AM   #169
axe1292
Game Master
AXE

引用:
忍唔到等FES
好多張都想要但無乜邊個非入手不可

其實仕事效果同打歌差唔多?
D歌有排清,只試左一次
可以唔洗打都清到體又唔錯,
同埋有時會有EVENT出現,
仕事都會有衫拿(不過同一件衫都分IDOL計......)
另外好似咁少歌?

引用:
6格都有分兩種難度,都係慣例最右係最難吧
MIX果個應該對應CGSS的M+吧?
未打唔知(我CGSS正常隊打唔過大部份M+)
舊 06-30-17, 12:35 AM   #170
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
作者: axe1292 查看文章
可以唔洗打都清到體又唔錯,
同埋有時會有EVENT出現,
仕事都會有衫拿(不過同一件衫都分IDOL計......)
另外好似咁少歌?

MIX果個應該對應CGSS的M+吧?
未打唔知(我CGSS正常隊打唔過大部份M+)
今日MISSION要3次仕事,聽日試
CGSS開始果時好似差唔多?

MM應該係對master啦
6M對pro

舊 06-30-17, 12:39 AM   #171
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
歌要跑故事 升LV....暫時去到第9話+35lv 開多10首歌
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 01:42 AM   #172
Rv250

註冊日期: Aug 2002
原本想轉去pad試吓
用唔同OS繼承會冇晒present box 以外嘅million shell

用券抽到未来就開波
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 01:58 AM   #173
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: Rv250 查看文章
原本想轉去pad試吓
用唔同OS繼承會冇晒present box 以外嘅million shell

用券抽到未来就開波
因為1機1acc 冇得共用data
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 09:37 AM   #174
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
MM級=m+??

另原來跌速會有變速,中左招
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 09:43 AM   #175
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
又未到 M+

暫時打落 LV17 都未有另一邊 28 星難

約莫係 27 星弱~中
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FairyTaleが踊れない, ありがサンキュー, ぴょん吉, 戸田めぐみ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] アイドルマスター シャイニーフェスタ l PSP 已售 / IOS 配信中 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 33 04-23-13 11:30 PM

現在的時間是 11:11 AM

手機版 | APP版