Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-10-13, 11:33 PM   #76
任意
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2012
等左9日, 第一張 HR 春香 終於入手 >3<

第二張要等多40日 ...

此篇文章於 03-10-13 11:37 PM 被 任意 編輯。
任意 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 08:34 PM   #77
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
http://app.ip.bn765.com/app/index.ph...00000000007131 我的

另搵到個道場
http://app.ip.bn765.com/app/index.ph...0000000000239/
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 06:34 PM   #78
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
又event
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 06:29 PM   #79
haku1976

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertaghaku1976
引用:
作者: samyu 查看文章
等左9日, 第一張 HR 春香 終於入手 >3<

第二張要等多40日 ...
三段覺醒, 慢慢養

PSO2:
ship05/クリスッティーナ
ship07/タカネ・S(衝完キャンペーン放置中)

聲優病毒世衛標準等級2012(獨斷惡搞)
第5級(無得醫):釘宮病毒、花澤病毒
第3級(危險):能登病毒
第2級(幾聲咳):竹達病毒(擴散停滯中)
第1級(人畜無害):茅野病毒(擴散停滯中)
haku1976 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-13, 08:57 AM   #80
任意

引用:
作者: haku1976 查看文章
三段覺醒, 慢慢養

春香.....有閒牌先算....
反正我主打Visual

美希一次合10張仲要成 61000, 用HN合先加丁屎咁多,
真係有排養 ...... 我破左好多次產 @@
舊 03-17-13, 04:02 PM   #81
haku1976

引用:
春香.....有閒牌先算....
反正我主打Visual

美希一次合10張仲要成 61000, 用HN合先加丁屎咁多,
真係有排養 ...... 我破左好多次產 @@
lv60就直接用小鳥咭或者唔要嘅R啦...

PSO2:

舊 03-17-13, 07:19 PM   #82
任意

引用:
lv60就直接用小鳥咭或者唔要嘅R啦...
邊有咁多張小烏, 我拎左2張都已經比美希食左
R 夠10張我先會一次過上 lesson
而家唯有用住 HN 先...
不過如果計落只用R卡, 起碼仲要多90 張 (吐血)
舊 03-29-13, 12:47 AM   #83
haku1976

第三次event...密得佢
感覺上易過構造相同嘅第一次,
一來desk勁咗, 二來輪流出, BP分配好計咗

不過啲免費紅糖無哂, 都係搏多啲event補BP算, 10萬pt盡追啦...

PSO2:

舊 03-29-13, 11:06 AM   #84
任意

引用:
第三次event...密得佢
感覺上易過構造相同嘅第一次,
一來desk勁咗, 二來輪流出, BP分配好計咗

不過啲免費紅糖無哂, 都係搏多啲event補BP算, 10萬pt盡追啦...
Rival HP多左, 獲得Pt大幅減少
跟本難度 UP UP UP
舊 03-29-13, 11:20 AM   #85
任意

求好友 XD

(要copy 條link出黎真係辛苦...)

大家請用 QR Code 方便用手機入 http://zxing.appspot.com/generator/
舊 03-29-13, 08:11 PM   #86
haku1976

引用:
Rival HP多左, 獲得Pt大幅減少
跟本難度 UP UP UP
梅花間竹之下三人組變相出得少, 無得搶定啲藍糖同pt
結果麗花一日就衝到 lv20, 開始要call人幫手
跟住下星期出raid boss仲大鑊...

PSO2:

舊 03-29-13, 08:13 PM   #87
~蛙蛙~
Crazy Gamer

其實...相比起另一邊...呢度event唔算密架啦
上次event衝到無晒水去到 19/20 差600氣先有第2張SR...想殺人OTL
舊 03-30-13, 01:17 PM   #88
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
其實...相比起另一邊...呢度event唔算密架啦
上次event衝到無晒水去到 19/20 差600氣先有第2張SR...想殺人OTL
上個活動根本係昆水EVENT

舊 03-31-13, 12:00 AM   #89
RIN1991
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
有冇人有道場list?
RIN1991 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-13, 10:27 PM   #90
任意

引用:
作者: RIN1991 查看文章
有冇人有道場list?
手上有22個, 但係要睇下點貼出黎

BTW其實好易搵...
舊 03-31-13, 10:29 PM   #91
~蛙蛙~
Crazy Gamer

去2ch就搵到啦
http://testgree.web.fc2.com/index.html
舊 04-01-13, 02:58 AM   #92
haku1976

引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
上個活動根本係昆水EVENT
唔太算昆啦,我衝唔完營業都有16萬幾pt...
依家3萬幾,見到第一張未來已經執到

PSO2:

舊 04-01-13, 08:23 AM   #93
~蛙蛙~
Crazy Gamer

引用:

話昆水係有得覺醒卡 冇覺醒能力係差一半
最後幾日先開新區 我之後計返 自然回都要用十零支水(外加爆水bouns)先可以完走
好明顯就昆你課金 無課金爆晒d水既 再下次馬拉松可能咩都冇

糖得開boss既人有 想有人幫手打都難
由手機版發出
舊 04-01-13, 02:49 PM   #94
RIN1991
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
冇上開+唔識搵~
謝了
RIN1991 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-13, 03:03 PM   #95
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
上次?君未完營業都25萬PT啦
昆水係指張完走SR
爆晒所有貨行唔完

舊 04-04-13, 12:03 AM   #96
haku1976

引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
上次?君未完營業都25萬PT啦
昆水係指張完走SR
爆晒所有貨行唔完
SR向來都是昆你跑event的餌...
打咗次路子,call幫手人哋一飛36萬搶咗個mvp走...張rank3飛仔呀...

PSO2:

舊 04-04-13, 03:13 PM   #97
任意

引用:
SR向來都是昆你跑event的餌...
打咗次路子,call幫手人哋一飛36萬搶咗個mvp走...張rank3飛仔呀...
你出左call 後人地見你唔搶MVP, 直接衝半條好正常 .... (我仲見唔少直接流局收場)
自己要拎 MVP 就先打半條之後, 再 call 人
唔好諗住省水, 否則只有2個結果: 被搶, 流局

此篇文章於 04-04-13 03:16 PM 被 任意 編輯。
舊 04-04-13, 03:16 PM   #98
~蛙蛙~
Crazy Gamer

マーチpt 72757 pt
仲有4日...冇乜糖 有d驚 不過得1張SR都係得個儲字
舊 04-04-13, 03:20 PM   #99
任意

Trade 已實裝
舊 04-05-13, 06:49 PM   #100
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
但係我click都話trade唔到
要認證先有得trade?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FairyTaleが踊れない, ありがサンキュー, ぴょん吉, 戸田めぐみ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] アイドルマスター シャイニーフェスタ l PSP 已售 / IOS 配信中 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 33 04-23-13 11:30 PM

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版