Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-12-08, 12:25 PM   #26
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
西頁 wellcome 有什麼問題?
我以為是赤柱

佢想講格格不入啩?定又係有D一睇理應就會笑既地方,我又再次忽略左...?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 01:00 PM   #27
~真夜~
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
我都覺是赤柱.....

不過看不出有什麼笑點

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 01:24 PM   #28
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
我以為是赤柱

佢想講格格不入啩?定又係有D一睇理應就會笑既地方,我又再次忽略左...?
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
我都覺是赤柱.....

不過看不出有什麼笑點
係赤柱,左下角有寫
不過真係唔知笑位
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 01:36 PM   #29
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
住左赤柱8年~
係近幾年先變左做惠康姐

係咪想笑惠康個招牌係一塊油布啊..?
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 02:06 PM   #30
~鏡花‧水月~
Junior Member
前五番隊

註冊日期: Jun 2008
我都想知咩意思
~鏡花‧水月~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 07:13 PM   #31
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: ~鏡花‧水月~ 查看文章
我都想知咩意思
大材小用?

舊 07-12-08, 10:55 PM   #32
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: GateHacker 查看文章
係赤柱,左下角有寫
不過真係唔知笑位
係我打錯
都好似開o左好幾年, 因為有保育價值所以無咩改動內部裝修就改做 wellcome
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 11:26 AM   #33
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
KARATEKA TURBO

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 08:52 PM   #34
thesame
Insane Gamer
大同

註冊日期: Aug 2005
前排搭73號小巴(綠)
見到司機座位後面有張咁ga野,即刻影左落來
thesame 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 09:10 PM   #35
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
呢張正呀
夠哂說服力

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 09:21 PM   #36
加瑪
奧脫福的一條小草

impossible is nothing

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 09:28 PM   #37
加瑪
奧脫福的一條小草

last一張難明o的~~如果睇唔明先講點解

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 09:28 AM   #38
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
最後一張...
The body shop VS The face shop!?

舊 07-14-08, 10:29 AM   #39
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
last果張我差d俾佢陰到

係咪...
響假既body shop上面有個正牌廣告?

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 01:26 PM   #40
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
果檔滷味勁正
好彩arm arm食完飯, 唔係差d噴飯
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 02:13 PM   #41
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin

informal....!?

此篇文章於 07-14-08 02:18 PM 被 川上双葉 編輯。
川上双葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 02:12 AM   #42
smalltung

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: masaki 查看文章
last果張我差d俾佢陰到

係咪...
響假既body shop上面有個正牌廣告?

應該唔係

開估啦

舊 07-15-08, 03:12 AM   #43
想不到
Senior Gamer
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: hgckelvin 查看文章

informal....!?
差佬驚dmk睇唔明啊嘛
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 09:38 AM   #44
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
又即刻又盡快似乎好趕咁喎

舊 07-15-08, 12:32 PM   #45
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Rance 查看文章
又即刻又盡快似乎好趕咁喎
班差路真係可能同班街童教育程度一樣

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 01:24 PM   #46
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: smalltung 查看文章
開估啦
麝香a?
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 10:09 PM   #47
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
轉自k島
before

after

薯仔個手勢好夾
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 10:32 PM   #48
slowpoke
Game Master

註冊日期: Jan 2007
photoshop大戰
slowpoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 11:15 PM   #49
~Billy~
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDtoro0524
XBox Live GamertagToroho

我飲完先發現
係香港既汽水機買嫁

此篇文章於 07-15-08 11:18 PM 被 ~Billy~ 編輯。
~Billy~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 11:19 PM   #50
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: ~Billy~ 查看文章

我飲完先發現
係香港既汽水機買嫁