Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-02, 11:26 PM   #51
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
喂喂...睇波0既有贏有輸,我捧0個隊日本輸左,我都係呻兩句話想土耳其俾塞內加爾炒之嘛,你地隊波輸左,就又龜又仆又shxt又乜咁
你捧0個隊俾人話shxt你會點諗呀...有時真係睇到好q煩...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 11:33 PM   #52
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
之前阿根廷同英格蘭咪係咁law ~_~""
我都好鍾意意大利
不過佢地輸左
唯有再等多4年啦...

舊 06-18-02, 11:35 PM   #53
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
我轉捧巴西!!!!!!!!

rivaldo心口控定,左腳一挑,轉身勁射~~~~~型

舊 06-18-02, 11:39 PM   #54
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
Originally posted by boy :
我轉捧巴西!!!!!!!!

rivaldo心口控定,左腳一挑,轉身勁射~~~~~型
省中人地隻腳先入

舊 06-18-02, 11:42 PM   #55
boy
bye~~

引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
省中人地隻腳先入
佢個動作好型....

省唔省都入架啦~~~咁勁

舊 06-18-02, 11:43 PM   #56
人仔貓
Game Master

Wink

係晌[無人看管]下,省中人地隻腳先入
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 11:44 PM   #57
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
Originally posted by boy :

佢個動作好型....

省唔省都入架啦~~~咁勁
睇keeper當日既表現
我絕對相信佢會救到~

舊 06-18-02, 11:48 PM   #58
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

打高q大棍0既巴西......

舊 06-18-02, 11:49 PM   #59
boy
bye~~

引用:
我絕對相信佢會救到~
點都好~~~~個波入左,動作好型!

舊 06-18-02, 11:53 PM   #60
人仔貓
Game Master

Wink

我絕對相信佢會救到~

佢就咁[原地]的兩下波,
個龍門其實已經睇到定一定...
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 12:07 AM   #61
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
Originally posted by 人仔貓 :
我絕對相信佢會救到~

佢就咁[原地]的兩下波,
個龍門其實已經睇到定一定...
就算中左腳
keeper都有反應
差少少就救到~
真可惜~

舊 06-19-02, 12:21 AM   #62
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by RX-93 :
雖然我捧意大利,輸左波好唔開心,但都唔好咁鬧南韓啦. 人地今屆真係打得好呀.
south korea踢得一點也不好!
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 12:31 AM   #63
RX-93
Insane Gamer
new type

註冊日期: Jun 2002
南韓打得唔好? 點樣唔好法?

舊 06-19-02, 12:37 AM   #64
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
南韓打得唔好? 點樣唔好法?
唔係話入到16強8強就打得好o既
講技術,講埋門威脅,4年8年前的south korea都好過現在的
南韓技術不好是正常的,但是埋門這一屆就真的沒什麼威脅,對portugal那場已可看到,比當年入spain2粒更差
舊 06-19-02, 01:04 AM   #65
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by koyasu :

唔係話入到16強8強就打得好o既
講技術,講埋門威脅,4年8年前的south korea都好過現在的
南韓技術不好是正常的,但是埋門這一屆就真的沒什麼威脅,對portugal那場已可看到,比當年入spain2粒更差
埋門無威脅?你隻眼係咪盲ga
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 03:08 AM   #66
RX-93
Insane Gamer
new type

埋門一d威脅都冇... 原來o個球golden goal係馬甸尼自己頂入o架.:loco:

南韓今屆淨係爭勝心已經滿分!

此篇文章於 06-19-02 03:11 AM 被 RX-93 編輯。
RX-93 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 07:53 AM   #67
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
埋門一d威脅都冇... 原來o個球golden goal係馬甸尼自己頂入o架.:loco:

南韓今屆淨係爭勝心已經滿分!
收皮啦!
你地盲就真!!!有幾多呢d機會呀?!
舊 06-19-02, 08:10 AM   #68
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

嘩...鬧左成晚都仲未鬧夠?
南韓好似未輸過波啵~
加上對住葡萄牙,意大利咁易"符碌"咩,
冇料到係唔會有運氣的,
講完~都冇野好講,煩了煩了~
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 08:24 AM   #69
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by sugihara :
喂喂...睇波0既有贏有輸,我捧0個隊日本輸左,我都係呻兩句話想土耳其俾塞內加爾炒之嘛,你地隊波輸左,就又龜又仆又shxt又乜咁
你捧0個隊俾人話shxt你會點諗呀...有時真係睇到好q煩...
你隊日本杉原細介級丫嘛
我看你那隊細介級,如果贏了turkey的話又不知有多少人讚了(讚到上天...)
可惜的只是現在敗給turkey 1:0,就沒人讚了,所謂的熱愛足球就是這樣了
舊 06-19-02, 08:26 AM   #70
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by sugihara :
其實當我知道左日本輸左的消息,我真是想哭,眼角也有小小淚水湧出來.不過之後,睇到korea的努力,已經由弱氣變為強氣.
Legends 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 11:55 AM   #71
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by koyasu :

你隊日本杉原細介級丫嘛
我看你那隊細介級,如果贏了turkey的話又不知有多少人讚了(讚到上天...)
可惜的只是現在敗給turkey 1:0,就沒人讚了,所謂的熱愛足球就是這樣了
佢打唔出32強既水平,死左無人可憐

ps:踢波好心就真接d啦(技術又唔夠巴西,阿根廷好)
當時睇佢地踢真係怒到屎都滾埋
舊 06-19-02, 12:00 PM   #72
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :
嘩...鬧左成晚都仲未鬧夠?
南韓好似未輸過波啵~
加上對住葡萄牙,意大利咁易"符碌"咩,
冇料到係唔會有運氣的,
講完~都冇野好講,煩了煩了~
聽講南韓係今屆2個12碼都射失,咁都入到八強(咁都叫符碌贏嗎?)
如果安貞煥入左上半場個12碼,意大利收左皮好耐
舊 06-19-02, 01:00 PM   #73
老野一個
Ultimate Gamer

mr.koyasu 你心目中打得好既定義係乜

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 01:33 PM   #74
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

k字頭崇高2-3-5陣式0既進攻足球嘛
不過又會捧利物浦0個下r頭
--
點解意大利輸少少運就個個都話唔抵,法國出局無野好怨但係無人話法國唔夠班0既?

舊 06-19-02, 03:23 PM   #75
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by 老野一個 :
mr.koyasu 你心目中打得好既定義係乜
打得好:最重要有埋門,無埋門機會點叫打得好呀? 最好有組織,技術(什麼技術都好,不是拿度的那些技術就好了...),南韓只會見波就追和死纏

輸波唔一定打得唔好,我覺得costa rica對著brazil輸3粒,但打得好

南韓這幾場比賽對著portugal and italy都沒甚少埋門威脅,對portugal要人家踢9個才有,但幾球單刀都不知為什麼入不了,昨天對italy也沒什麼有威脅埋門

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
季軍爭奪戰----南韓 vs 土耳其 宮本茂 體育版 194 06-30-02 09:32 AM

現在的時間是 07:32 AM

手機版 | APP版