Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-16-02, 08:35 PM   #1
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagkimtam
有冇人識點傳送資料?

我部電腦好舊,想換過部,但舊機有好多野想keep,又冇燒碟機(又唔想買),有冇辦法?

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-02, 08:38 PM   #2
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
新機用埋舊hdd囉

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-02, 09:06 AM   #3
小林製藥
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
你可以keep番d原有既料..
小林製藥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-02, 11:10 AM   #4
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

引用:
Originally posted by 小林製藥 :
你可以keep番d原有既料..
點keep?

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
舊 12-17-02, 11:29 AM   #5
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
Re: 有冇人識點傳送資料?

買左部新機後將部舊HD裝埋上去,之後就咁C&P咪得囉~
不過有人話咁樣好似有機會LOST DATA喎,所以最好都係燒落CD黎做BACKUP..我唔知呀~
(TOUCHWOOD)我都係HD TO HD,但我未試過~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-02, 12:07 PM   #6
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
Re: Re: 有冇人識點傳送資料?

引用:
Originally posted by 風魔小次郎 :
買左部新機後將部舊HD裝埋上去,之後就咁C&P咪得囉~
不過有人話咁樣好似有機會LOST DATA喎,所以最好都係燒落CD黎做BACKUP..我唔知呀~
(TOUCHWOOD)我都係HD TO HD,但我未試過~
HD過HD會有雞會data lost???

舊 12-17-02, 12:13 PM   #7
StevenLeong
God of Gamer

Re: 有冇人識點傳送資料?

引用:
Originally posted by kimtam :
我部電腦好舊,想換過部,但舊機有好多野想keep,又冇燒碟機(又唔想買),有冇辦法?
衰仔

拿你個hd 來我家backup law
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-02, 07:06 PM   #8
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

但我會成部機format,之後送俾人

舊 12-17-02, 07:13 PM   #9
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
拆HD果時hi 一 hi部HD都即刻報銷....
拆HD要小心.....:@_@":

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-02, 08:27 PM   #10
StevenLeong
God of Gamer

引用:
Originally posted by kimtam :
但我會成部機format,之後送俾人
唔明

明天話我聽
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉