Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-03-02, 10:37 PM   #1
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
大家對邊類既影音產品比較有興趣?

做少少統計~~方便我搵資料
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 10:40 PM   #2
海龜1127
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
MD機~電視機~耳筒~speaker
海龜1127 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 10:52 PM   #3
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
MD, MP3, 耳筒
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 10:59 PM   #4
satan
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
mp3 dc
satan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 12:36 AM   #5
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
不如開埋poll 比大家投票喇
我主要係對MD, 耳筒 喇叭有興趣,

舊 12-04-02, 01:42 AM   #6
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
MD機,耳筒

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 01:48 AM   #7
Kenji少
暴走中

大家要搵既野都好似幾一致喎~~~
咁等我過兩日放假周圍搵下d資料先
舊 12-04-02, 11:20 AM   #8
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
產品種類咁繁多點開POLL呀~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 12:17 PM   #9
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

Plasma , DV , DC , MD , DVD
18號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 01:27 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
MP3,DC

舊 12-04-02, 03:04 PM   #11
萬能俠
Crazy Gamer

mp3,MD,耳筒,Hi-Fi,DC
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 03:26 PM   #12
majicman
~珠海護法~

MD,CD,DVD,耳機,DC,MP3,電視機(有色差),喇叭,HIFI
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 05:33 PM   #13
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
除左以上之外
冷門D
擴音機我都岩

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 05:42 PM   #14
thom
Ultimate Gamer

MD and 耳筒
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 05:45 PM   #15
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

DC機!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 08:33 PM   #16
Kenji少
暴走中

um~~~
~唔好意思~~dc既話請到照相館~~~

因為呢度主要係影視同音響~
至於dc就係另一樣野~
舊 12-04-02, 09:00 PM   #17
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

黑膠唱盤

全国半荘リーグ CIII
http://forum.jpmahjong.net/index.phpb
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 10:10 PM   #18
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

電視,喇叭,線材
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 12:32 AM   #19
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by JASUGUN :
電視,喇叭,線材
線材我都好架!
舊 12-05-02, 11:46 PM   #20
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by majicman :

線材我都好架!
線材呢家野.....我就真係要問下人先可以搵到資料...
舊 12-06-02, 01:37 AM   #21
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by Zenki仔 :

線材呢家野.....我就真係要問下人先可以搵到資料...
努力D搵!!
舊 12-06-02, 03:00 AM   #22
Kenji少
暴走中

鍾意md機既朋友~
你地係買款定係買function同實用度架~?
因為我頭先去review33度睇到一部網友評分都幾高既sharp md~
但部野個款左就舊左d~
如果岩既話我一陣去搵返個post.....
舊 12-06-02, 03:38 AM   #23
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by Zenki仔 :
鍾意md機既朋友~
你地係買款定係買function同實用度架~?
因為我頭先去review33度睇到一部網友評分都幾高既sharp md~
但部野個款左就舊左d~
如果岩既話我一陣去搵返個post.....
post la!!
我就款50%實用度50%
舊 12-06-02, 03:58 AM   #24
Kenji少
暴走中

Sharp MD-MT770
http://www.review33.com/review/revie...sharp_md-mt770

用家意見都鑽不絕口~
舊 12-10-02, 02:06 AM   #25
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by majicman :

努力D搵!!

搵左一篇好精彩既文章~
唔知幫唔幫到你解答疑問呢?~

http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=31509

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:48 AM

手機版 | APP版