Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 12-11-02, 12:43 PM   #151
STPHEN
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by Hayami :
我住加拿大
但係個個星期都dl成5g 新hgame
一星期5G,仲要全H 你真係雜食...
不過我而家都一個月DOWN幾十G game+anime+comic,以前香港限時,而家無限就扯盡佢 (不過電費好梗:@_@": )
STPHEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 12:45 PM   #152
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by STPHEN :

咁WINNY多唔多日本人用??NY好似唔係好出名咁 :@_@":

你黎到呢D地方就知乜野係與世隔絕...
不過係香港既話我都唔一定會買(從來唔買H-GAME,只會DOWNLOAD )

下?我原本諗住用DEAMON架咋...
唔知喎!!
全部匿名!!
不過MX 感覺係比人當籌碼咁Exchange多!! :@_@":
NY 就真係比Share o既人用!!:@_@":

悉隨尊便!!
用Emulator又得
燒好返keep 都得!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 12:46 PM   #153
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by sugihara :
>不過係香港既話我都唔一定會買(從來唔買H-GAME,只會DOWNLOAD )
同我一樣
不過我係頂唔蒲舖頭擺出黎d封面:@_@":
係呀,以前行信和有幾間賣H-GAME既鋪我都係望下出面就算數,加上我係外表睇落年輕過實際個類
舊 12-11-02, 01:20 PM   #154
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
edonkey點connect server....
我click左好多次connect都好似唔得...=_="
同埋仲有咩好用既program呀

舊 12-11-02, 10:15 PM   #155
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
>5g...通殺乎......
已經減左唔少loli同埋細brand

日本d人玩mxd人好多都係所有都dl哂

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 12:50 AM   #156
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
5g = 3~4隻game
唔萛多啦....(如果計埋漫畫,動畫可能多幾倍)

舊 12-12-02, 02:24 AM   #157
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku

日日dl 3g的 ^^;

我isp都就快收meter 計download

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 10:31 AM   #158
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

悉隨尊便!!
用Emulator又得
燒好返keep 都得!!
Down完啦 !!真係唔該晒你呀!!(不過除左講唔該我都唔知點多謝你...:@_@": )

但玩個時又係同BALDR FORCE一樣出error(用左最新版既DAEMON都係咁:@_@": )
雖然我搵到個NOCD CRACK,不過玩個時唔係全螢幕又好似冇咁D聲咁(唔知係唔係原本都冇...),係唔係一定要燒左出黎先得架??
舊 12-12-02, 10:34 AM   #159
Moderator
珍惜眼前人

引用:

Down完啦 !!真係唔該晒你呀!!(不過除左講唔該我都唔知點多謝你...:@_@": )

但玩個時又係同BALDR FORCE一樣出error(用左最新版既DAEMON都係咁:@_@": )
雖然我搵到個NOCD CRACK,不過玩個時唔係全螢幕又好似冇咁D聲咁(唔知係唔係原本都冇...),係唔係一定要燒左出黎先得架??
出咩ERROR!?
我試過冇問題的!!
或者試試用我前面比o個套Alcohol 120% 模擬啦!!
& 你係咪用Jwin !?

此篇文章於 12-12-02 10:37 AM 被 Yakumo Fujii 編輯。
舊 12-12-02, 10:45 AM   #160
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

出咩ERROR!?
我試過冇問題的!!
或者試試用我前面比o個套Alcohol 120% 模擬啦!!
& 你係咪用Jwin !?
我用英文WINXP的
個error同BADLR FORCE個時一模一樣,不過BADLR FORCE用左最新既DAEMON就無事...
舊 12-12-02, 10:52 AM   #161
Moderator
珍惜眼前人

引用:

我用英文WINXP的
個error同BADLR FORCE個時一模一樣,不過BADLR FORCE用左最新既DAEMON就無事...
試試用Alcohol 120% 模擬吧!!:@_@":
我用Alcohol 120% 冇問題的!!
舊 12-12-02, 11:50 AM   #162
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

試試用Alcohol 120% 模擬吧!!:@_@":
我用Alcohol 120% 冇問題的!!
試左LU,都係唔得(模擬同燒都係:@_@": )
燒個時我用SAFEDISC2既設定岩唔岩?如果係我諗都係我部writer唔Support EFM-Encoding(不過無燒飛碟喎 )

都係死心用CRACK啦...係唔係會無咁D聲架??

另,alcohol 120%睇落真係幾好喎 如果佢做到晒CLONE CD同DAEMON既野咁我就無謂裝咁多燒碟程式啦...
舊 12-12-02, 11:53 AM   #163
Moderator
珍惜眼前人

引用:

試左LU,都係唔得(模擬同燒都係:@_@": )
燒個時我用SAFEDISC2既設定岩唔岩?如果係我諗都係我部writer唔Support EFM-Encoding(不過無燒飛碟喎 )

都係死心用CRACK啦...係唔係會無咁D聲架??

另,alcohol 120%睇落真係幾好喎 如果佢做到晒CLONE CD同DAEMON既野咁我就無謂裝咁多燒碟程式啦...
唔得!?
模擬選項有冇選模擬Safedisc2!?
舊 12-12-02, 11:55 AM   #164
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

唔得!?
模擬選項有冇選模擬Safedisc2!?
邏輯壞軌模擬(safedisc/safedisc2)<---呢個?有呀!
舊 12-12-02, 06:27 PM   #165
Tseee
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by sugihara :
收pm/email
呢排太平洋條線唔多掂,唔好扯咁行
can i have it pls
my email tseee2003@yahoo.com.hk

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:03 AM

手機版 | APP版