Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 12-10-02, 03:47 PM   #126
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

因為個個都係倒模!!
仲要個個都夠圓潤!!
又係喎
山本月餅
食得多都悶

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 04:53 PM   #127
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by STPHEN :

DOWNLOAD中 你用緊乜野方法DOWNLOAD?成個TLF而家得一個有(仲要唔齊全...半年前既野咁快就咁...)

有冇人仲有KEEP住佢?可唔可以可憐下我呀
應該download完...
今晚返去睇下

ps:用winny啦

舊 12-10-02, 04:55 PM   #128
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by sugihara :
數下先......
雪之丞1&2...晶子妹妹萬歲...
baldr force<大把人有
bsttle goddess 2<-好野,好耐未試過有rpg大佬要打過半粒鐘...敗左我成60粒鐘都仲未爆
relaive<未開過唔知咩黎
<都未開,好唔好玩姐?
我果然係自暴自棄......
--
諗下諗下,好似有d give & gain會好d喎,特別係d新黎0既,派街坊好似有少少過份

殺!!
.
.
.
.
.
頂多用隻初戀同你交換啦

舊 12-10-02, 05:08 PM   #129
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by 某F :

應該download完...
今晚返去睇下

ps:用winny啦
NY 的確幾好用!!
不過試過幾次有假o野!!~!@$%^&&
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 05:29 PM   #130
STPHEN
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

我好似仲有!!
我返屋企搵搵啦!!
你用寬頻o架呵!?
我係用寬頻架
真係唔該晒你呀!!不過我都無乜好野同到你換...

另,WINNY??同WINMX有乜分别?
STPHEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 05:34 PM   #131
Moderator
珍惜眼前人

引用:

我係用寬頻架
真係唔該晒你呀!!不過我都無乜好野同到你換...

另,WINNY??同WINMX有乜分别?
我今晚返去搵搵!!

分別最大係匿名 & 強制上傳!!
舊 12-10-02, 05:43 PM   #132
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:


殺!!
.
.
.
.
.
頂多用隻初戀同你交換啦

換囉
你有我ftp架啦呵
唔好俾d變態野我就得

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 05:45 PM   #133
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

我今晚返去搵搵!!

分別最大係匿名 & 強制上傳!!
等你!唔該多次先

咁MX既server(opennap)係唔係同NY共通?強制上傳對用個位有乜好處??
舊 12-10-02, 08:32 PM   #134
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
咁winny即係乜呀?
係咪一個program黎嫁?

舊 12-10-02, 10:03 PM   #135
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:

等你!唔該多次先

咁MX既server(opennap)係唔係同NY共通?強制上傳對用個位有乜好處??
>強制上傳
人人為我 我為人人

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 10:04 PM   #136
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:

1隻成1~2G....唔摌唔得:@_@":
set番share 出黎囉

搞到仲差過edonkey果時喊都無謂…

//Blog
//Flickr
舊 12-10-02, 10:08 PM   #137
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

咩係winny呀~?

舊 12-10-02, 11:30 PM   #138
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
Originally posted by sugihara :
咁你就要試下喇
唔駛排好耐仲唔會俾人踢架
唔識connect servers添...

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 12:41 AM   #139
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

自己去search engine搵個server,再去edonkey>server度add完再connect
記住要中港台0既先好上,唔係你會吽麈

舊 12-11-02, 12:45 AM   #140
Moderator
珍惜眼前人

引用:

等你!唔該多次先

搵到了!
3CD整成IMAGE 再用WinRAR 壓好了!!
共1.05GB !!

最好當然係唔使好似Mx 咁下下要人o地肯開connect !!
舊 12-11-02, 09:06 AM   #141
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

唔識用edonkey=.="

舊 12-11-02, 11:38 AM   #142
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

搵到了!
3CD整成IMAGE 再用WinRAR 壓好了!!
共1.05GB !!

最好當然係唔使好似Mx 咁下下要人o地肯開connect !!
DOWN緊!唔該晒你呀 ,不過3隻碟壓完得番1.05GB咁勁既??

咁MX D人去唔去到NY個度DOWN?如果得對用NY都無乜著數喎...反正想share既人用WINMX都得啦...

不過都冇所謂,而家對MX完全死心(成日死FILE,又多fake...),都係KAZZA(美版GAME)同EMULE(動漫)好D
舊 12-11-02, 12:02 PM   #143
Moderator
珍惜眼前人

引用:

DOWN緊!唔該晒你呀 ,不過3隻碟壓完得番1.05GB咁勁既??

咁MX D人去唔去到NY個度DOWN?如果得對用NY都無乜著數喎...反正想share既人用WINMX都得啦...

不過都冇所謂,而家對MX完全死心(成日死FILE,又多fake...),都係KAZZA(美版GAME)同EMULE(動漫)好D
我用WinRAR 壓SFX archive (最高壓縮比率,壓左成45分鐘!! :@_@": )
1.9GB ---> 1.05GB

已經測試一定能解壓!!

我冇試過是否共通!!
不過用MX 好多時要睇對方頭!!
你排左好耐佢唔開connect都冇佢辦法!!
又或者你冇對方想要的又唔開connect!! :@_@":

不過唔怕同你講!!
NY 仲多假o野!! :@_@":

& 你係Hawaii的!?

此篇文章於 12-11-02 12:09 PM 被 Yakumo Fujii 編輯。
舊 12-11-02, 12:15 PM   #144
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

我用WinRAR 壓SFX archive (最高壓縮比率,壓左成45分鐘!! :@_@": )
1.9GB ---> 1.05GB

已經測試一定能解壓!!

我冇試過是否共通!!
不過用MX 好多時要睇對方頭!!
你排左好耐佢唔開connect都冇佢辦法!!
又或者你冇對方想要的又唔開connect!! :@_@":

不過唔怕同你講!!
NY 仲多假o野!! :@_@":

& 你係Hawaii的!?
所以我咪認為MX同NY都冇咁好用...一個人少,一個多唔share既人,兩個都咁多FAKE:@_@":

係呀,我而家身在夏威夷 你地朝早就係我呢面中午,你地夜晚就係我呢面凌晨,同以前D FD勁難預時間:@_@":
舊 12-11-02, 12:23 PM   #145
Moderator
珍惜眼前人

引用:

所以我咪認為MX同NY都冇咁好用...一個人少,一個多唔share既人,兩個都咁多FAKE:@_@":

係呀,我而家身在夏威夷 你地朝早就係我呢面中午,你地夜晚就係我呢面凌晨,同以前D FD勁難預時間:@_@":
冇計!!
有利必有弊!!:@_@":
起碼我覺得用NY比較好
假o野都好過要睇對方面色!! (好多日本人唔喜歡Share比非日本人)

唔怪得你話搵唔到隻GAME !!:@_@":
我一直以為你o係香港!! (香港唔難買到) :@_@":

補充DISC 1 & 2 可以直接燒
DISC 3 穩陣o既就用Emulator (Image 冇做修正) <-------懶
或者用Alcohol 120% 選Safedisc 2 o黎燒試試!!
舊 12-11-02, 12:28 PM   #146
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

我住加拿大
但係個個星期都dl成5g 新hgame

//Blog
//Flickr
舊 12-11-02, 12:36 PM   #147
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by Hayami :
我住加拿大
但係個個星期都dl成5g 新hgame
你真好運!!(抑或我Friend不幸!?):@_@":
佢又係o係加拿大!!
不過ISP 限每月Bandwidth!!
10GB/10GB !!:@_@":
舊 12-11-02, 12:38 PM   #148
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

5g...通殺乎......:@_@":

舊 12-11-02, 12:39 PM   #149
STPHEN
Crazy Gamer

引用:

冇計!!
有利必有弊!!:@_@":
起碼我覺得用NY比較好
假o野都好過要睇對方面色!! (好多日本人唔喜歡Share比非日本人)

唔怪得你話搵唔到隻GAME !!:@_@":
我一直以為你o係香港!! (香港唔難買到) :@_@":

補充DISC 1 & 2 可以直接燒
DISC 3 穩陣o既就用Emulator (Image 冇做修正) <-------懶
或者用Alcohol 120% 選Safedisc 2 o黎燒試試!!
咁WINNY多唔多日本人用??NY好似唔係好出名咁 :@_@":

你黎到呢D地方就知乜野係與世隔絕...
不過係香港既話我都唔一定會買(從來唔買H-GAME,只會DOWNLOAD )

下?我原本諗住用DEAMON架咋...
舊 12-11-02, 12:42 PM   #150
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

>不過係香港既話我都唔一定會買(從來唔買H-GAME,只會DOWNLOAD )
同我一樣
不過我係頂唔蒲舖頭擺出黎d封面:@_@":

論壇跳轉

現在的時間是 05:05 AM

手機版 | APP版