Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-07-02, 09:04 PM   #1
☆~ Horny Gamer ~★

註冊日期: Mar 2002
超正..尹光"少理阿爸" MTV

haha
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:10 PM   #2
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002

如果黎明唱仲正

舊 10-07-02, 09:12 PM   #3
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
個女人好正!!!
ps 你前世係精虫 另一半係x~正

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:19 PM   #4
DCBBA
Junior Member
前動漫,遊戲機版版主

註冊日期: Dec 2001
Re: 超正..尹光"少理阿爸" MTV

引用:
Originally posted by 彩 :
haha
小尹光正D

火炎の紋章二代主角的宿命
現在的我,已不再是我
DCBBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:19 PM   #5
DCBBA
Junior Member
前動漫,遊戲機版版主

不過都唔夠下面個正

好野

火炎の紋章二代主角的宿命
現在的我,已不再是我
DCBBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:25 PM   #6
ASMFC
Crazy Gamer

個位呀先貴姓?

ASMFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-02, 09:31 PM   #7
C@T
God of Gamer
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 01:57 PM   #8
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
他以前的歌正d!

雪姑七友七個小矮人 雪姑七友七個同埋條心
七個矮仔佢諗計仔掯 果個巫婆望到心驚到發冷震
雪姑七友七個雖係小矮人 雪姑七友七個佢地齊齊同埋訓
七個矮仔起身拿住七支棍 齊齊係個山窿度詐眼訓
雪姑睇見好開心 七個矮仔不算笨 (不算笨)
佢地學摺公仔 嘩 識玩波仔喎 大家都笑吟吟 (笑吟吟)
有次雪姑畀果七個矮仔激暈 矮仔七個舉起棍學無影棍
激得雪姑即刻搶鬼左支棍 連隨大渴一聲你地快脆訓

老七白: 阿老大!
老大白: 咩呀?
老七白: 我...我要玩波仔!
老五白: 我...我要摺公仔!
老二白: 波仔好玩D喎!
老三白: 老二, 我要耍無影棍!
老四白: 我又係!
老六白: 我又係!
老大白: 雪姑話要訓覺呀!
老二白: 我地唔聽佢話囉!
老三白: 細聲D玩囉!
老六白: 唔知既!
老大白: 唔得呀, 唔得呀!
老六白: 你呃佢丫嘛!
老四白: 我地匿埋玩囉!
老三白: 係個山窿度玩喳嘛!
老大白: 會唔錫我地架,
老七白: 我要玩波仔!
老大白: 唔錫我地點算呀?
老五白: 咁我地摺公仔囉.

雪姑睇見好開心 七個矮仔不算笨 (不算笨)
佢地學摺公仔 嘩 識玩波仔喎 大家都笑吟吟 (笑吟吟)
有次雪姑畀果七個矮仔激暈 矮仔七個舉起棍學無影棍
激得雪姑即刻搶鬼左支棍 連隨大渴一聲你地快脆訓

小矮人白: 我地訓喇!

此篇文章於 10-10-02 02:03 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-02, 10:16 PM   #9
EMINEM
Senior Gamer

Re: Re: 超正..尹光"少理阿爸" MTV

引用:
Originally posted by DCBBA :

小尹光正D

haha~仲記得有一集 一"祝"即發 有小尹光 出場~正

EMINEM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-02, 12:58 AM   #10
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

好嘔電...
估唔到佢藕咁多年都仲係到
以前個樣又幾四四正正喎
不過都係有點兒....好似而家教我某科既亞sir...
似到.....

舊 10-12-02, 11:53 PM   #11
chunyu
Banned

嘩哈哈~~~好正呀~~~~
直頭要強烈推介啦~~~
簡直冇得頂呀!!!!
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 08:56 PM   #12
toro
Game Master
井上Toro

佢這歌不少唱歌
又唔係rap...

只是不斷讀歌詞......

而且歌名似粗口
同碟仲有一首歌的歌名好似粗口
叫做"跳老舞"......:@_@":

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 09:12 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲有冇其他..好想笑多幾下.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 01:52 AM   #14
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING

http://www.boxup.com/big5/music/album/album1931.htm

正!有歌聽!推介!

推介! 世界杯之數波波 , 好HK RICKY馬田FEEL!

此篇文章於 10-14-02 01:58 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-02, 06:27 PM   #15
☆~ Horny Gamer ~★

引用:
Originally posted by 天子 :
個女人好正!!!
ps 你前世係精虫 另一半係x~正
哈哈...
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
嘩~!!!! 超正 Tyranid 收藏品討論版 28 12-22-03 11:06 PM
想問邊到有得Download MTV..?? ben_fung924 Neo Music UNIVERSE 4 06-11-03 09:58 PM
李心潔"謝謝你的愛" MTV 死死團-前野 Neo Music UNIVERSE 2 02-09-03 12:51 PM
MTV........ 機神GBA Neo Music UNIVERSE 4 08-25-02 01:22 AM

現在的時間是 05:37 PM

手機版 | APP版