Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-27-02, 04:24 PM   #51
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
皇馬打得唔係咁好
比AC噤住來打.........

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 04:54 PM   #52
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 紅血人 :
皇馬打得唔係咁好
比AC噤住來打.........
無左馬基里尼呢個工兵型球員,隊波差好遠:@_@":
本來摩連迪斯出返應該好好至係
點知入左雪櫃太耐,動作生硬,d必入波都入唔到
成場波聽魯爾同摩連迪斯個名都唔夠20次
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 11:11 PM   #53
chunyu
Banned

其實皇馬唔係太差 , AC 亦都唔係特別好~~~
皇馬成場波都好成功咁凍結左舒夫真高~~~兩隊好多攻勢都把握唔到......

可惜走漏左佢一次就輸左~~~不過又唔怪得兩個中堅~~
舒夫真高係個盲眼位度開始走~~~而且佢走得好快好快~~~
個波又傳到o係兩個人中間過~~~舒夫真高咧鴙茠i果陣得返個卡斯拿斯咋..........
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 04:37 PM   #54
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
B組掂呀,阿仙奴作客先贏3比1羅馬,亨利仲大演帽子戲法添,恭喜恭喜,但對阿仙奴比較不利的消息係同組的華倫西亞主場和阿積士,華倫西亞主場失分,相信下場作客對阿仙奴會非常努力去囉分吧,話哂阿仙奴呢組最強的對手就是華倫西亞

A組的紐卡素對國際米蘭,國際米蘭承著比林美在開場5分鐘打人而被紅牌逐離場,國米係全場打多一人的情況下,以4比1重創紐卡素,又講笑咁講,唔通紐卡素同上回一樣,先輸頭3場,再贏尾3場才出線

舊 12-09-02, 05:57 PM   #55
魚伕
Moderator

聽日阿仙奴對華倫西亞
大家點睇啊
個人認為阿仙奴跑開窄場,而華倫西亞跑開闊場,如果睇場地性能應該係阿仙奴優勝
而狀態方面,阿仙奴剛剛作客鬥完死敵兼輸晒,係體力同精神及心理質素都下降不去
而華倫西亞方面,剛剛主場輕鬆取勝,心理質素良好,不過今次要作客,體力同精神同阿仙奴差不多
往績:阿仙奴主場2:1,而華倫西亞主場1:0
華倫西亞靠作客入球優惠而晉級
個人認為華倫今次比較優勝
不過今次應該都係鬥得難分難解
學阿叔話波係圓0既,咩事都有可能發生,不過最緊要有場好波睇
舊 12-09-02, 06:46 PM   #56
何英
God of Gamer
↓米奇老鼠

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-02, 07:19 PM   #57
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
阿仙奴 對 華倫西亞,兩隊可能係世上組織能力最強的球隊,繼AC米蘭 對 皇家馬德里後的另一場夢幻對決,平心而論,冇乜睇過華倫西亞,所以唔講,只講阿仙奴,睇過阿仙奴好多比賽,發覺到阿仙奴雖然組織力好強,但有弱點,就係中場被迫得緊d,就好容易打亂阿仙奴的中場組織,希望華倫西亞到時唔好迫得咁緊就好

舊 12-11-02, 08:36 AM   #58
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
羅馬又輸...

好彩華倫和o者!

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 10:35 AM   #59
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
國米又win la~
3-2蠃左利華
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 10:37 AM   #60
邪惡老魔人
Senior Gamer
真の最強雀士を目指せ!

施文又被笠 ,幸有蘇甘保....

快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無而不勝
邪惡老魔人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 11:33 AM   #61
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by 邪惡老魔人 :
施文又被笠 ,幸有蘇甘保....
笠神施文
舊 12-11-02, 12:04 PM   #62
43 號 - MZ
Account Locked
潛艇基地43號

To 龍格堡

巴塞隆拿 對 紐卡素 not 取消, was just postponed to tonight (Wed).

For your information.
43 號 - MZ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 12:37 PM   #63
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

To MZ

收到

舊 12-11-02, 07:31 PM   #64
AK-47
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
希望曼聯對拉科生生性性啦!
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 07:40 PM   #65
何英
↓米奇老鼠

拉科要贏呀

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 08:10 PM   #66
chandler
上海之夜的第七章

引用:
Originally posted by samkit :
拉科要贏呀
當然喇

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
舊 12-11-02, 08:17 PM   #67
AK-47
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
...不如比我講鵀荇a各隊ge形勢啦!
Group A(巴塞,國米,利華古遜,紐記): 覺得巴塞雖然在西甲表現雖然持續不濟,但歐冠盃表現就出奇地好,希望佢]改善麉嶁鞏速度;而紐記比過往?鵀乖罊漇Y幾好,但入到16強,就好講求臨場球員?鴾葀z質素,我覺得佢地呢樣就做得唔係幾好la...反而國米就做得唔錯;而我就好佩服缺少多名主將的利華古遜打得入16強,不過缺少多名主將,就唔係好落觀...所以覺得巴塞同國米出線機會會大d啦!

Group B(阿積士,兵工廠,Roma,華倫西亞):認為阿積士已超額完成la,陣中多名皆屬'小'將,如果幾年後都有機會打歐冠盃,相信d球員會更成熟;羅馬今年?鵀阪Z真係麻麻la,一缺少Totti就唔係好掂,防守亦出現漏洞;而兵工廠今次真好彩,同組較強ge對手只有華倫西亞,相信出線都ok,不過某d球員?鴾葀z質素就唔係幾好,希望改善改善;至於華倫西亞呢幾年ge成績真係唔錯,尤其佢d穩守突擊?鼣t度真係好快,兩三腳就可攪掂你!所以覺得兵工廠同華倫西亞會出線!

Group C(多蒙特,皇馬, AC,???好似係莫斯科火車頭):多蒙特?儮磥O其實幾好,但遇荈W班ge皇馬同復勇?鞝C,就真係冇運,如果對佢地表現出超水準,都有機;至於莫斯科火車頭(好似係)ge出線機會就真係微乎其微law,所以認為皇馬, AC會出線!

Group D(曼聯,祖雲達斯,拉科,巴素利):曼聯最近又回勇!而且覺得佢地ge經驗好好,在歐冠盃ge臨場發揮更不時打出超水準;而祖雲達斯比拉科表現就較為穩定,且亦有多屆踢歐冠盃賽事ge經驗,相信呢兩隊會出線!本人認為拉科的表現真係好反覆;而巴素利大概都係陪跑.
我寫得好就比d掌聲;唔好都唔好鬧我ar!(請不好copy這寫文.)

此篇文章於 12-12-02 01:00 PM 被 AK-47 編輯。
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 10:37 PM   #68
chandler
上海之夜的第七章

嘩好詳細,不過我仍然相信羅馬可以出線.....汗..

舊 12-11-02, 11:50 PM   #69
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
今晚睇好曼魚贏拉4

舊 12-12-02, 12:10 AM   #70
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
唔知巴夫斯會唔會重演上年的事件呢~
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 12:25 AM   #71
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

請問巴塞果場今晚几點打?
几號台?
thx

舊 12-12-02, 12:44 AM   #72
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
Originally posted by owen10 :
唔知巴夫斯會唔會重演上年的事件呢~
唔會呱
你最近幾好:@_@":

舊 12-12-02, 12:48 AM   #73
boy
bye~~

巴塞果場無直播~

我都想羅馬出線,但看來機會甚低...

To:AK-47
啪!啪!啪!

舊 12-12-02, 01:03 AM   #74
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

巴迪高下場會用解封既雷獸獅子頭,頂死3個人,贏波出線,然後被判誤殺

舊 12-12-02, 05:47 AM   #75
beckham23
史上最強最勁最型!

註冊日期: Nov 2002
Arrow 勁呀!曼聯連拉科都o趙低埋呀!

曼聯o係壓倒性o既情況下輕取拉科2-0!

boy:將你個post搬左去歐冠盃討論區,集中討論

此篇文章於 12-12-02 06:01 PM 被 boy 編輯。
beckham23 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:07 PM

手機版 | APP版