Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-18-12, 01:12 PM   #226
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: urislai 查看文章
車庫點解泊得兩架車咁少?
哩個問題都幾常有人問, 之前答過, 已於頭post新增「常見問題」部份

引用:
作者: holsety 查看文章
但有些case 又啱返(XO制)
係呀佢menu介面果時XO就岩, 但玩果時格鬥呀QTE呀跳車呀哩D實際操控既時候就XO調轉, SONY已經出左道歉啟事, 將會出patch更正

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 02:29 PM   #227
niew
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code5327 2151 6397
PSN  IDMono_Leaf-JK
XBox Live Gamertagkahng8
D OPEN WORLD EVENT RANDOM出? 爆左機都仲差8個
niew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 02:45 PM   #228
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: whassupbun 查看文章
SONY已經出左道歉啟事, 將會出patch更正
我唔要sce 道歉 , 我要Square "Enix" 扣頭十万回道歉+每扣頭一下講一次 "越劣是笛決呢"

話時話究竟個賭船打牌mission 唔打得唔得架啫 ? 冇好心人答 ..... a

此篇文章於 08-18-12 03:43 PM 被 nakakula 編輯。 原因: 已經解決
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 03:53 PM   #229
whassupbun

引用:
作者: hohorace 查看文章
有一個方法可以解決的

就係每次玩完一局,之後按離開,佢會問你係唔係真係要離開

之後咁取消,咁樣做鏡頭就會無事番

希望呢個方法幫到你
我岩岩又係玩到哩度, 用你個方法都唔得喎, 個鏡頭係轉左, 但一樣係冇得摸牌, 迫住cancel之後就mission failed

我見樓上edit左, 點解決?

EDIT: 我都解決了, 原來係我誤解左個解決方法, 係輸左第一局, 出左「你輸了YOU LOST」個畫面就揀Leave, 問你are you sure you want to cancel就揀cancel, 之後又place bet就解決了。之前我係出you lost之後即刻黎第二局, place完bet揀牌就中bug

此篇文章於 08-18-12 04:01 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 08-18-12, 04:36 PM   #230
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

比NPC 騎劫我架車
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 04:43 PM   #231
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
我岩岩又係玩到哩度, 用你個方法都唔得喎, 個鏡頭係轉左, 但一樣係冇得摸牌, 迫住cancel之後就mission failed

我見樓上edit左, 點解決?

EDIT: 我都解決了, 原來係我誤解左個解決方法, 係輸左第一局, 出左「你輸了YOU LOST」個畫面就揀Leave, 問你are you sure you want to cancel就揀cancel, 之後又place bet就解決了。之前我係出you lost之後即刻黎第二局, place完bet揀牌就中bug

好可惜件衫冇得著返 , 除非你成世唔換 (不過冇可能)

有冇留意d女性的咳声 , 係男人声黎

舊 08-18-12, 04:54 PM   #232
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: nakakula 查看文章
我記得有幾句係咁 :
依家仲有得靠樣搵食呀
自由行 ? 行開d 啦
你睇你渣左去邊
你知唔知我架車咁停法 , 會壞架 !
如果我今日唔係買左馬 , 我實要你見紅呀 。
如果有ching可以輯錄啲金句放上youtube就正
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 06:39 PM   #233
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: pakchi70 查看文章
冇時間cap , 遲d再up

另外我呢度有2個北角的lockbox 冇顯示到 , 有冇人知係邊 ? a

舊 08-18-12, 07:06 PM   #234
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
玩緊某個event要用水罐掟警犬引開佢地,忽然聽到其中一個叫道「公安,咪跑!」

符合國情

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 07:14 PM   #235
niew
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code5327 2151 6397
PSN  IDMono_Leaf-JK
XBox Live Gamertagkahng8
引用:
冇時間cap , 遲d再up

另外我呢度有2個北角的lockbox 冇顯示到 , 有冇人知係邊 ? a
有個海上賭場(地圖下面)有個都係計北角,你果個開左未
niew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 07:23 PM   #236
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

單手路人
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 07:26 PM   #237
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 信長 查看文章

單手路人
條腿…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 07:30 PM   #238
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: niew 查看文章
有個海上賭場(地圖下面)有個都係計北角,你果個開左未
你講緊大船果個(最上定最下果個?) ? 開左了

舊 08-18-12, 07:37 PM   #239
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
係唔會完, 無限個任你打
紅藍黃最高LV都係10, 10之後就唔會再加
如果你係講緊打和尚果時, 畫面左下角三個紅色三角形加滿晒就唔會再加XP
thx
我仲做左百人斬
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 08:39 PM   #240
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
  ↓↓↓↓↓ 原叶原味 , 跟足原著 , 由於太跟足 , 此片除時會被剷走 。 ↓↓↓↓↓ 

舊 08-18-12, 09:43 PM   #241
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
有冇人知點解有時會有支 hand gun 係手 , 我冇汁過野
舊 08-18-12, 09:45 PM   #242
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
話時話 , 個 On 同 Yee 次序倒轉呢隻game一定出唔到街 .........??......
引用:
我記得有幾句係咁 :
依家仲有得靠樣搵食呀
自由行 ? 行開d 啦
你睇你渣左去邊
你知唔知我架車咁停法 , 會壞架 !
如果我今日唔係買左馬 , 我實要你見紅呀 。
你知唔知我架車咁停法 , 會壞架

引用:
作者: 信長 查看文章

單手路人
引用:
作者: 如月刃 查看文章
條腿…
ALIEN

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:14 PM   #243
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
↓↓ 啱啱玩的 ↓↓↓

One Two Three Four Five ......

舊 08-18-12, 11:16 PM   #244
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: pakchi70 查看文章
我尋晚玩時聴到個路人講 " 我大聲講野唔代表我無禮貌 "
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 12:13 AM   #245
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: alexchrome 查看文章
↓↓呢句都好正↓↓

舊 08-19-12, 12:41 AM   #246
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
引用:
↓↓呢句都好正↓↓

笑左~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 12:42 AM   #247
whassupbun

引用:
Collectibles個介面岩岩疊住, 喺條秋名山賽道果個lockbox唔知你開左未
正確係show晒所有lockbox既, 可能睇漏眼啫, 我岩岩先收集晒所有野, 唔洗跟攻略, 剩係睇game入面個地圖

舊 08-19-12, 01:20 AM   #248
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
有冇人知點解有時會有支 hand gun 係手 , 我冇汁過野
開D LOCK BOX有D會有鎗

舊 08-19-12, 01:52 AM   #249
whassupbun

岩岩爆機

結局劇透
頂, 最尾jackie ma咁樣死法真係搵戲黎做, 明知佢比李大笑活埋過, 救番佢之後又由得jackie自己一個人? 叫得佢去選舉做證人指證李大笑, 仲唔好好保護佢, 求其約佢第二日見就算? 真係冇野好講......
劇情都係收唔到尾啦, 最尾Pendrew個結局又係好似趕住收工咁
不過都慣左, 遊戲就係咁, 只在乎過程

舊 08-19-12, 03:33 AM   #250
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: alexchrome 查看文章
哈哈哈,我上次響中環撞車,行人路有個女人響隔離,跟住佢收埋把遮拎電話出嚟影
呢啲動作仲好笑
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
[GALLERY] Celebrities and their Dogs KKH 照相館 0 07-19-06 11:26 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版