Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 09:29 PM 05-29-16
6把6星: 3把LV40神弓, LV40加神劍 LV25降神劍, LV38性杖,鍛煉有3把60左,其他SUB裝4/5星武

女主LV59, 雷妹LV59, 雷法LV56, 黑騎LV54

20800戰力

而家戰乙女裝晒3把神弓有2千4攻魔
肥雞 07:27 AM 05-30-16
跌到去1900位警界線,番工一路偷雞打先掂
ShinDou 09:06 AM 05-30-16
14368分3885位
Hawk 09:40 AM 05-30-16
12280分, 67xx位, 守一萬內算, 不過已經冇哂水...
bearbearbear 09:47 AM 05-30-16
作者: Hawk:
12280分, 67xx位, 守一萬內算, 不過已經冇哂水...
爆石吧,呵呵
ShinDou 10:16 AM 05-30-16
我都係尋晚1萬分開始爆左幾次石
Hawk 11:04 AM 05-30-16
而家仲係7131位, 應該唔駛爆石lu~
【麥斯】 12:27 PM 05-30-16
已經畀人踢左出10000, 最終衝刺爆石追緊,
希望10000邊緣既各位努力D唔好畀我追到, 等我可以心無牽掛咁DEL隻糞GAME
小嘉 12:30 PM 05-30-16
12175分 6780位
應該安全掛?
【麥斯】 12:33 PM 05-30-16
而家12200, 9580位,
一日未夠鐘都唔好咁老定,
追女神少D付出都OUT
【麥斯】 12:47 PM 05-30-16
突然上到7XXX位,
跑多一轉收工等DEL GAME
【麥斯】 01:00 PM 05-30-16
最後12700排7099位,
可以繼續隻LOGIN APPS
fantasy俊仔 01:07 PM 05-30-16
我今朝近萬位好彩今日得閒可以打
刷極級打到12:50六千幾位應該安心

奇怪可以keep住升冇跌過,可能一萬位內都唔係好多人可以穩定刷極?
呢個event最大得著都係升晒武器同d人40lv...
Dyhalt Rushifar 01:14 PM 05-30-16
話實次次都咁跑真係會人都癲…
【麥斯】 01:22 PM 05-30-16
作者: fantasy俊仔:
我今朝近萬位好彩今日得閒可以打
刷極級打到12:50六千幾位應該安心

奇怪可以keep住升冇跌過,可能一萬位內都唔係好多人可以穩定刷極?
呢個event最大得著都係升晒武器同d人40lv...
我最初係平均LV30, 勉勉強強打到上級,
打左一日上級之後就轉打極級, 而家都平均LV50
【麥斯】 01:27 PM 05-30-16
382 : 名無しさん@お腹いっぱい。 (アウアウ Saff-aUP6 [111.107.177.34])2016/05/30(月) 14:10:08.13 ID:v0B8YqV1a
あかん落ちる五秒くらい前で
12810pで10072位だった

終わった引退だなぁ・・・

-------------------------------------------------------------------------------------

排名應該有D TIME LAG

真正結果都係等維護完先知
Hawk 01:37 PM 05-30-16
作者: Dyhalt Rushifar:
話實次次都咁跑真係會人都癲…
佢寫住第一回防衛戰, 肯定嚟緊都仲會咁玩, 如果只係諗住打最基本嘢都可以一玩既, 剩係打肥同升lv好過刷曜日啦…
小嘉 01:45 PM 05-30-16
打一次爆成30水
邊有咁多水爆
Hawk 01:53 PM 05-30-16
作者: 小嘉:
打一次爆成30水
邊有咁多水爆
佢啲細水回30同大水回100, 你用石就回滿體, 負數都變滿體
Dyhalt Rushifar 03:09 PM 05-30-16
佢寫住第一回防衛戰, 肯定嚟緊都仲會咁玩, 如果只係諗住打最基本嘢都可以一玩既, 剩係打肥同升lv好過刷曜日啦…
睇今次結果點啦,斷咗可以死心唔駛再追。
darknessmana 05:05 PM 05-30-16
道具已派,恭喜曬除咗頭10名以外,暫時冇人可以升滿神器⋯住
Dyhalt Rushifar 05:13 PM 05-30-16
入圍…不過真係算係好事?聽日又開跑…
darknessmana 05:31 PM 05-30-16
1000位內先有戒指升,咁同叫其他人棄game有乜分別
Hawk 05:31 PM 05-30-16
收咗報酬但最後都唔知第幾名?

聽日個guest對有打下ranking既應該都冇難度啩?
Dyhalt Rushifar 05:35 PM 05-30-16
收咗報酬但最後都唔知第幾名?

聽日個guest對有打下ranking既應該都冇難度啩?
今次要你LOOP LV80 AP200 QUEST

如果麥斯兄POST果條友冇講大話既,營運應該係唔得講名次,講咗應該好多人OUT晒,隻GAME有可能七月就已經唔駛再營運。
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後

返回主題版面