Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter XX Switch版 | 已售 | 心得交流區已開
ryuka 09:26 AM 05-26-17
剛剛見到

http://www.capcom.co.jp/monsterhunte...o%2FCXQuLkXAKo

Sent from my iPhone using Gaforum

モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver.
公式サイト: http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX-Switch/

---------------
■発売日:2017年8月25日(金)予定
■価格:パッケージ版 5,800円+税 / ダウンロード版 5,546円+税
■対応ハード:Nintendo Switch
■ジャンル:ハンティングアクション
■プレイ人数:1人(通信プレイ時:最大4人)
■CERO:C(15才以上対象)

PV
https://www.youtube.com/watch?v=CvzTD_RYDXs

lineage19 09:31 AM 05-26-17
http://www.capcom.co.jp/monsterhunte...o%2FCXQuLkXAKo

講開冷飯...
馬上就黎隻爆炸性冷飯(其實唔太冷?

等睇實機效果

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 09:34 AM 05-26-17
作者: ryuka:
剛剛見到

正路
搵隻舊嘢谷一谷部機銷量,有番咁上下先出mh5
Tdot 09:36 AM 05-26-17
作者: lineage19:

講開冷飯...
馬上就黎隻爆炸性冷飯(其實唔太冷?

等睇實機效果

都算係新game

不過如果只用回3DS model up scale texture的話又係冷飯都不行, 現在街場都唔係太多人玩
neo2046 09:40 AM 05-26-17

lineage19 09:44 AM 05-26-17
作者: Tdot:
都算係新game

不過如果只用回3DS model up scale texture的話又係冷飯都不行, 現在街場都唔係太多人玩

我覺得可以同3ds版咁近時間...應該開發時預埋

同埋其實wiiu的mh3g hd做得幾好,同sony自己做的mhp3 hd係次元級的分別,所以我覺得今次應該唔會差?

我見mhx 同xx大家嫌得最多的都係畫面?
Btw, 等睇實機效果先算xd

Eking 09:45 AM 05-26-17
都算係新game

機大細同電量有關, 除非有地方免費任叉電~
lineage19 09:47 AM 05-26-17
作者: Eking:

係,同3ds唔同,尿袋唔係好多推得起ns
2-3個鐘續航邊夠玩mh xd

Eking 09:47 AM 05-26-17
都算係新game

texture呢樣野, 你永遠唔知廠方有冇後著....
redcreature 09:48 AM 05-26-17
Monster hunter (switch version)

Hello MiMi 09:48 AM 05-26-17

同埋其實wiiu的mh3g hd做得幾好,同sony自己做的mhp3 hd係次元級的分別,所以我覺得今次應該唔會差?

其實3ds 咁多代MH 相信得MH3G 係無人插畫面
打後 MH4, 4G, X , XX d 人都係嫌畫面

自從3ds mh support wifi 連線
出落console 既要求已無以往咁高。
遊雲gspirit 09:52 AM 05-26-17
好在死忍特登唔買3DS版,終於都忍到有SW版了
(而且比想像中快好多有消息...)
enishi 09:52 AM 05-26-17

MH3G HD 係用 MT framework 轉過去,Switch 本身已經有 MT framework (USF2)
效果應該唔會太差
由手機版發出
Tdot 09:59 AM 05-26-17
作者: Eking:
我指的街場係上網都係嘛嘛地多房, 看看之前4/4G年代

如果佢這次switch版加回水戰又唔同

其實咩級數的尿袋先可以邊充邊玩?
lineage19 10:12 AM 05-26-17
作者: 遊雲gspirit:

+1
好在冇買3ds版
因為3ds上面玩到有d厭

今次應該點都會買

ゆり 10:19 AM 05-26-17
nice

本來嫌X畫面差所以冇買

依家可以舞下
Terry仔 10:34 AM 05-26-17
有問題,3ds mhx save 有無機會過落SW 到!?
大破人間 10:40 AM 05-26-17
我唔太信移植作會RE MODEL過D模組

純HD化其實無咩意思
Eking 10:42 AM 05-26-17
對好多人有意思就得~XD
野良猫 10:50 AM 05-26-17
作者: 大破人間:
我唔太信移植作會RE MODEL過D模組

純HD化其實無咩意思
咁一定架啦

不過wiiu嗰時都hd得唔錯
我諗係因為本身模組做得好,所以換番啲高清貼圖已經夠
天野 10:51 AM 05-26-17
其實本身可能已經預左係switch度出
不過佢係要等3ds版出左一排先公布
畫面可能有家用機水準
newb 11:06 AM 05-26-17
3DS版先出左2個月…可唔可以妄想下有得Online連3ds?
lodoss 11:13 AM 05-26-17
作者: Terry仔:
有問題,3ds mhx save 有無機會過落SW 到!?
3G 有得過save去 Wiiu & 3ds,
轉來轉去都得,
NS唔會冇掛
yuhchan5 11:22 AM 05-26-17
作者: 遊雲gspirit:
一樣等緊NS版

不過上集已經玩得好少...
Kain 11:37 AM 05-26-17
3DS畫面點up都無用啦
你再用部40吋電視玩3DS畫面,爽
由手機版發出
標籤:Monster Hunter XX, Nintendo Switch, モンスターハンターダブルクロス
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面