Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-17, 10:12 PM   #9151
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
簡單d你過哈哈睇,有人轉貼左....

能力一句總結
http://www.gaforum.org/showpost.php?...postcount=9046

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-14-17 10:14 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:29 PM   #9152
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實D DATA流出係來自咩網﹖自己隨時有得睇方便D
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:39 PM   #9153
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實D DATA流出係來自咩網﹖自己隨時有得睇方便D
最簡單入我地line group
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:31 PM   #9154
ShinDou

line group應該好多人講野,我驚我部電話D電倒水咁倒,我果部LG舊既中檔機咋 @@
舊 08-15-17, 12:50 PM   #9155
Crazy Gamer

引用:
line group應該好多人講野,我驚我部電話D電倒水咁倒,我果部LG舊既中檔機咋 @@
咁可能要勤啲清CASH重要啲~~~~~~
而且LINE 入面堅係成堆戰神, 佢地次次都頭10, 同埋次次都一堆突爆大腿XD
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 01:47 PM   #9156
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
終於磨過55, 到卡60... 明明有黑妹星同sundrive2隻都打唔掂...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 01:56 PM   #9157
ShinDou

vmax好多招回大up, 你出晒d回buff機俾佢殺晒d卒,裝回大up support,大天使艦,有leader回大up就出埋,實避得晒
舊 08-15-17, 02:04 PM   #9158
qqabc

我就係Vmax+哈大人+射威龍+大天使號都未ok...
舊 08-15-17, 02:22 PM   #9159
ShinDou

仲有冇其他回buff?最好落5隻,頭2wave d卒唔係成日cri,wave3開始應該必cri會避晒
舊 08-15-17, 02:24 PM   #9160
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
哈大人用左隊長指揮未?

不過我都要5隻指迴+support先夠高100%迴...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 02:25 PM   #9161
ShinDou

仲有support冬月,布拉度全隊回buff
舊 08-15-17, 03:17 PM   #9162
ShinDou

手痕射埋手上120石得保底射機,最唔想中就偏偏俾我,諗住平板凸2or盾黑兔都好呀
舊 08-15-17, 03:25 PM   #9163
Crazy Gamer

引用:
手痕射埋手上120石得保底射機,最唔想中就偏偏俾我,諗住平板凸2or盾黑兔都好呀
佢有超強運打箱好用
舊 08-15-17, 03:36 PM   #9164
qqabc

咁既配置都唔得

舊 08-15-17, 03:36 PM   #9165
J+1
望過黎呀!!!!!!

明知之後有強機仲射
由手機版發出
舊 08-15-17, 03:39 PM   #9166
ShinDou

我之前已經有隻射,0凸都有跌箱,凸1又開唔多招技

黎緊唔係30石13號機果種pool咩?唔打算射啦咁難中
舊 08-15-17, 03:42 PM   #9167
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔射魔神都要睇下隻黑妹咩料...
由手機版發出
舊 08-15-17, 03:42 PM   #9168
Crazy Gamer

引用:
作者: qqabc 查看文章
咁既配置都唔得
唔要大sf換射亡國男,佢boss wave buff己方迴避
舊 08-15-17, 03:44 PM   #9169
Crazy Gamer

引用:
我之前已經有隻射,0凸都有跌箱,凸1又開唔多招技

黎緊唔係30石13號機果種pool咩?唔打算射啦咁難中
啲強運buff可重疊
舊 08-15-17, 03:52 PM   #9170
ShinDou

黑妹應該勁唔過今次白平板同盾黑兔啦?

我知可以疊buff,但隻射本身第1個技已經係跌箱 XD
舊 08-15-17, 04:00 PM   #9171
Crazy Gamer

引用:
黑妹應該勁唔過今次白平板同盾黑兔啦?

我知可以疊buff,但隻射本身第1個技已經係跌箱 XD
之前已經中咗?咁重射堅唔明知。
即使唔射ks重有im,呢類合作暫時無一隻唔勁
舊 08-15-17, 04:36 PM   #9172
J+1
望過黎呀!!!!!!

黑妹應該唔係大器...但點唔強都唔會弱過隻盾掛
由手機版發出
舊 08-15-17, 04:54 PM   #9173
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
黑妹應該唔係大器...但點唔強都唔會弱過隻盾掛
由手機版發出
大器係大個仔版天元
舊 08-15-17, 05:01 PM   #9174
ShinDou

因為想中多隻平板凸2開罩,開到爭好遠, 再唔係中隻盾黑兔凸爆佢黎屈機都好,點知3分1機會就係中左已經有0凸既射

我唔等係因為我覺得白平板同盾黑兔應該都有排屈,感覺上進擊強敵係隻大器有可能勁,其他都係過左活動就唔見晒

盾黑妹而家冇機會出場了,而家d射陣大介必中1下飛標成行兩萬幾秒晒
舊 08-15-17, 05:20 PM   #9175
J+1
望過黎呀!!!!!!

向好處諗突多下就變突3大器囉
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:04 AM

手機版 | APP版