Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-12, 05:12 PM   #626
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
上傳的圖像
檔案類型: jpg uproda460603.jpg (340.2 KB, 59 次查看)

舊 03-14-12, 05:14 PM   #627
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
個樣仲老過佢老豆是什麼一回事

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 05:41 PM   #628
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
佢條友仔..
剛過左311 1周年就發作=.=
9成開始清返呢年冇玩既GAME...

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 06:06 PM   #629
money
◆.西野司命.◆

上傳的圖像
檔案類型: jpg 1331717479893.jpg (189.9 KB, 44 次查看)
檔案類型: jpg 1331717123070.jpg (186.0 KB, 40 次查看)

舊 03-14-12, 06:10 PM   #630
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: knife-edge 查看文章
佢條友仔..
剛過左311 1周年就發作=.=
9成開始清返呢年冇玩既GAME...
佢今次都連載左半年有多,唔好禁講人...
你睇ONE PIECE同BLEACH都簡唔中休刊LA。
真係罵都係睇佢休幾耐先罵...
同埋佢除左單行本的工作量,而家仲有埋劇場版。
佢係呢段時間都唔會得閒得去邊啦~
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 06:41 PM   #631
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
果然有美食獵人
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 07:17 PM   #632
money
◆.西野司命.◆

上傳的圖像
檔案類型: jpg 1331717136787.jpg (252.9 KB, 42 次查看)

舊 03-14-12, 07:35 PM   #633
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
雖然對作者不抱期望較好,
不過根據對上幾期單行本為例,
通常都係要等連載再開先至會出新一期,
但今次講明單行本第30期喺4月4號出,
估計今次休刊可能為期一個月左右.

舊 03-14-12, 09:40 PM   #634
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

富慳:爆氣完,連載得辛苦,係時候休息一兩年下次再爆過

舊 03-14-12, 10:15 PM   #635
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
開左個頭先休,你好野
不過俾佢作好晒先畫都唔係唔好既
不過佢肯定唔係為左畫好佢而休
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 10:22 PM   #636
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
富奸還是儲吓稿先連載比較好, 就等他吧~
又不是第一次了...
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 12:41 AM   #637
凍檸茶
The One
青龍使用者

終於休刊了
其實佢想捱到11 march?

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 02:12 AM   #638
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
洗唔洗開盤呢鑊休幾耐

舊 03-15-12, 09:52 AM   #639
ma34chunkit
Junior Member

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDma34chunkit
新衝擊,長期休刊。。。。。我估最少都一個月
ma34chunkit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 10:14 AM   #640
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
希望佢停完度好哂條線

舊 03-15-12, 10:35 AM   #641
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
富奸還是儲吓稿先連載比較好, 就等他吧~
又不是第一次了...
前幾期既草稿已經係預兆

舊 03-15-12, 10:51 AM   #642
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
今回我當無睇過

舊 03-15-12, 12:31 PM   #643
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
今回我當無睇過
開左個頭先係休, 富奸係得既

舊 03-15-12, 12:47 PM   #644
HERACROSS

註冊日期: Mar 2012
講真 佢今次都好有誠意
如果339開始休刊 真係會以為HUNTER END左
開新故事都算係繼續俾期待讀者

想當年蟻篇打到如火如荼 THIS WAY完先黎停
真係俾佢玩死

今次都總算俾番小岡我地
仲附加古勒比加一個SHOT
HERACROSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 01:57 PM   #645
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我估休2-3個月掛

啱啱開新篇先休刊好過去到如火如荼至停啦,
上次蟻篇講突入王宮,一休就一年
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 09:49 PM   #646
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
畫左感多話,又係時候去打機
富奸好野
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 11:01 PM   #647
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
我估最少休半年
反正都係等
預左唔會畫晒架la
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 01:30 PM   #648
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
富奸休刊我唔震驚...
會長有仔我唔震驚...
鼠跟左會長有個仔我都唔震驚...

今話最令我震驚GE係..犬 隻手掌好萌!

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 11:54 PM   #649
hlodouow

註冊日期: Aug 2003
唔知我有無記錯, 之前基路亞阿爸講阿奴卡係來自黑暗, 關唔關依家個外面個黑暗世界事呢?
hlodouow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:06 AM   #650
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 001015 查看文章
佢今次都連載左半年有多,唔好禁講人...
你睇ONE PIECE同BLEACH都簡唔中休刊LA。
真係罵都係睇佢休幾耐先罵...
同埋佢除左單行本的工作量,而家仲有埋劇場版。
佢係呢段時間都唔會得閒得去邊啦~
劇場版??!?!?!

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 02:24 AM

手機版 | APP版