Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-12-09, 12:43 AM   #1001
古利斯
Senior Gamer
LEVEL0無能力者

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
F91好易玩
WB超簡單就解決
我指果個世代
第1關f91同第2關v還好
第3關已經海,wb出黎堆ta系同g系又四面圍
一開始仲要有堆車碌識擋beam + 打完仲會脫出多隻
新手打我覺得會係地獄黎a_a
zeta至少story unit算多定算厚血
v堆story unit 真係弱雞到喊囧
古利斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 12:44 AM   #1002
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 古利斯 查看文章
我指果個世代
第1關f91同第2關v還好
第3關已經海,wb出黎堆ta系同g系又四面圍
一開始仲要有堆車碌識擋beam + 打完仲會脫出多隻
新手打我覺得會係地獄黎a_a
zeta至少story unit算多定算厚血
v堆story unit 真係弱雞到喊囧
開新post繼續

有冇人開 冇人開既話我開?

此篇文章於 08-12-09 12:46 AM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 12:46 AM   #1003
dmk

註冊日期: Feb 2008
引用:
咁可能你諗住RAISER就會出好野的了

可能係頭50個都唔會係好野
而家即用即棄有27個
dmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 12:54 AM   #1004
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
開新post繼續

有冇人開 冇人開既話我開?
freedom大大你來接手吧

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 12:55 AM   #1005
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
freedom大大你來接手吧
我細你3年的草薙大大

第3回

此篇文章於 08-12-09 12:58 AM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:03 AM   #1006
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
我細你3年的草薙大大

第3回
但講G-Gen你一定熟練過我好多

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:03 AM   #1007
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
我細你3年的草薙大大

第3回
咁叫自由高達算啦!

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:25 AM   #1008
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: dmk 查看文章
新手唔好打z條線,打新自護抗戰打死你

新手都係打x既關先(得3關)
人就拿拿臨買g系/w系
個人推介東方師父,舒伯之,美利多安同拖力斯(oz統帥)
oo既阿雷同9龍都唔錯
主角最好就係馬反阿寶同杜門
我跟足時序來打, 由0079 到arm arm 打完Turn A
我唯一真係會叫難ge真係只有EX 1
其他關我WB 全開都冇問題

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:31 AM   #1009
古利斯
LEVEL0無能力者

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
我跟足時序來打, 由0079 到arm arm 打完Turn A
一開始由0079打起左基本上往後都無咩問題
佢係指緊一開始仲係2旋風1鳳凰零式既情況下去打ZETA
古利斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 01:42 AM   #1010
JAY.
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
新手又黎問問題喇
想問RX78-2點有
同埋其實有冇各機體詳細合成/開發表?
JAY. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 10:59 PM   #1011
神堂火

註冊日期: Sep 2005
隻鳳凰高達能力解放,唔知點降一禁select睇簡介資料就會hang
有無人有同樣情況?
神堂火 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 02:30 PM   #1012
lovexjapan2008
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
我發覺一打打咁多人,唉,求其搵部廢機殺左賈圖就過關,又可以搵多個人黎做主角,唔駛煩

http://sagajap.blogspot.com/
lovexjapan2008 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 08:47 PM   #1013
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 神堂火 查看文章
隻鳳凰高達能力解放,唔知點降一禁select睇簡介資料就會hang
有無人有同樣情況?
有可能係你隻野,有問題,唔關部機事

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-09, 07:20 PM   #1014
EXAM + ALICE

註冊日期: Feb 2004
有無人知呢隻game有無 獨角獸高達?
EXAM + ALICE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-09, 07:30 PM   #1015
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: EXAM + ALICE 查看文章
有無人知呢隻game有無 獨角獸高達?

舊 08-21-09, 07:31 PM   #1016
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
聖女練功大法請問邊關高效率
我用EX1
一次升2部
一run 112AP

舊 08-30-09, 12:37 PM   #1017
FIENDS

註冊日期: Aug 2009
***************請問各位高手****************

我想問下, 以下幾樣野 , 因為有D 人物揾唔到又買唔到 =[

UC 0078 Rx78 - 人物

- ドレソ 同 ア力ハナ ( 紅鼻) 中間個個人點羅?

Z Gundam - 人物

- ライテ‧ミラ‧ライラ 至到 フォウ‧ムラサメ ( 加美油條女 ) 中間三位 點羅????

請問各位 幫幫~~手~~~!

我就羅唒所有野 100% 加啦~~ ><

Thank you Thank you Thank you

此篇文章於 08-30-09 12:40 PM 被 FIENDS 編輯。
FIENDS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-09, 05:26 PM   #1018
changkeita

註冊日期: Sep 2009
good i like it thanks!!!
changkeita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-09, 06:27 PM   #1019

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 神堂火 查看文章
有無人有同樣情況?
因為你用盜版 !
0090 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-10, 02:31 AM   #1020
prettyboy

註冊日期: Aug 2007
楼主很强!很有用的知识!
谢分享!
prettyboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-10, 11:00 PM   #1021
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
我未睇 oo part2, 想問下呢隻g-gen齊唔齊晒part 2 內剎那ge機體?
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-10, 02:09 AM   #1022
lotr

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: nerv173 查看文章
我未睇 oo part2, 想問下呢隻g-gen齊唔齊晒part 2 內剎那ge機體?

不過都好後期既事
lotr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-10, 03:23 AM   #1023
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: lotr 查看文章

不過都好後期既事
正, 唔該晒ching
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 09:53 AM

手機版 | APP版