Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-09, 10:59 PM   #251
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: Wayne L 查看文章
其實點解咁多人覺得下年有新一集a

根據VS系列過去經驗, 個人認為下年九成冇新作, 最快要2年後

點解A要係重炮o既A?
咁多應該出既機同boss都未出,我個人覺得係一定要出
但唔好改系統就是了

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo

此篇文章於 07-26-09 11:01 PM 被 ycyleo 編輯。
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-09, 11:04 PM   #252
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
其實點解咁多人覺得下年有新一集a

根據VS系列過去經驗, 個人認為下年九成冇新作, 最快要2年後

點解A要係重炮o既A?
因為佢有一大枝格靈 (小說送 )

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-09, 11:09 PM   #253
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
作者: GN00508771 查看文章
因為佢有一大枝格靈 (小說送 )
小說第4期主角o係工廠偷出黎用o個支...
但點睇都唔會係主武裝掛
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-09, 11:14 PM   #254
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
咁聽日落一落vz...
你見到得一條友一打二咪落下場
我呢排會用死迪士尼
你見有人係咁用迪士尼咪一齊打

我聽日應該穿紅色外套
我最近都係來來去去用RX78,百式,死神e3部
不過我實力真係好一般,累到你的話請多多包涵
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-09, 11:18 PM   #255
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
但點睇都唔會係主武裝掛
我唔希望佢既主武係 BR

小說的設定 佢的BR 係戈個時代的普通BR的四倍....(雖然VS系統不嬲都唔理設定呢D野架啦)

舊 07-26-09, 11:19 PM   #256
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
但點睇都唔會係主武裝掛
個人希望大機狂掃豆而已
不過o個支變ac既話應該近似捷高ab?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-09, 11:42 PM   #257
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: u864999 查看文章

我聽日應該穿紅色外套
我最近都係來來去去用RX78,百式,死神e3部
不過我實力真係好一般,累到你的話請多多包涵
有咩話累唔累....到時可能我 才覽 火少 你都未定

舊 07-27-09, 08:22 AM   #258
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
最後一線解禁千伒唔好又打time attack.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-09, 04:57 PM   #259
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
最後一線解禁千伒唔好又打time attack.
可能又係another
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 06:27 AM   #260
gun2506
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: kimtch 查看文章
可能又係another
seed d的經驗 明顥地是random戰....
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 09:28 AM   #261
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
http://www.nicovideo.jp/watch/sm7348124

有冇人睇得明6:11秒果陣死神條boost做咩會回晒

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 10:18 AM   #262

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm7348124

有冇人睇得明6:11秒果陣死神條boost做咩會回晒
唔知點解cancel左落地硬直
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 05:46 AM   #263

下午去左金龍...冇人打...
舊 08-02-09, 08:35 AM   #264
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 查看文章
我班FD打俾我話金龍壞機 所以成班轉晒場
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 01:44 PM   #265

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
我班FD打俾我話金龍壞機 所以成班轉晒場
我地好開心咁打左陣電腦跟住閃
而家仲有邊個場玩?
舊 08-02-09, 03:01 PM   #266
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
聽日應該有得見獨角獸啦!
不過唔知有無人駕駛呢?我想知CV會係邊個?
一陣係用返已有既我會笑

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 03:10 PM   #267
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
本來諗住去, 出到旺角又係收到風話冇人打
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 03:52 PM   #268
星軍
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
我地好開心咁打左陣電腦跟住閃
而家仲有邊個場玩?
太子聯合, 打開片神人同太子城超群人~
星軍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 04:06 PM   #269
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: mario0606 查看文章
聽日應該有得見獨角獸啦!
不過唔知有無人駕駛呢?我想知CV會係邊個?
一陣係用返已有既我會笑
笨大:發夢 等多一星期啦

(大誤

舊 08-02-09, 07:11 PM   #270
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

又係時候估明天有冇路線解了

舊 08-02-09, 08:32 PM   #271

引用:
作者: 星軍 查看文章
太子聯合, 打開片神人同太子城超群人~
老老實實 要我舖舖挑W0死神或者DMG8場 我真係打下重高好過
舊 08-02-09, 08:33 PM   #272

引用:
作者: GN00508771 查看文章
又係時候估明天有冇路線解了
估乜鬼丫 今晚早D訓 聽日訓醒咪知冇解禁羅
舊 08-02-09, 09:29 PM   #273
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
wing0....呢排去vz打
有條死肥仔場場wing0
真係打到火火地....

舊 08-02-09, 09:42 PM   #274
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
聯合雖然已經$3…今日路經都見到好多人打
不過DMG8關係真係唔多想落場
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 10:50 PM   #275
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
wing0....呢排去vz打
有條死肥仔場場wing0
真係打到火火地....
係咪個頭蠟到向上飛起嗰個?
p.s:上次好似唔多見到你a?
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:41 PM

手機版 | APP版