Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-09, 02:37 AM   #1
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
男仔皮袋

出去mk 睇...
想平平地買個男仔皮袋..
點知一個袋都搵唔到
係街成日見到有男仔咩d 唔似名牌既皮袋,個款又幾ok
我想問lee d 袋邊到有得買
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-09, 02:46 AM   #2
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
之前o係潮特上面有間專賣袋o既買過
2xx左右都有o的唔錯ga喇

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-09, 05:16 AM   #3
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
WOW 唔該晒你呀
間野仲係度?
大約係邊位?
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-09, 12:25 PM   #4
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
k2 , another d 皮袋成日sale
1xx-2xx 都有
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-09, 03:50 PM   #5
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 單眼皮男孩 查看文章
WOW 唔該晒你呀
間野仲係度?
大約係邊位?
唔記得2樓定3樓
總之你一行過就一定會見到
成間鋪都係袋

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:52 AM

手機版 | APP版