Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
手提遊戲機討論版>pokemon 黃版問題…
usayarE 07:04 PM 01-02-04
重玩中

請問有冇攻略,要有講d pokemon 同道具個d…
同埋好多錢,同99lv 點整法?

thx
2009 10:02 PM 01-02-04
冇記錯...三四年前青文社係有出過舊版攻略的..宜家應該沒有了.
usayarE 10:50 PM 01-02-04
作者: :
Originally posted by NEO轟格殊Ω式 :
冇記錯...三四年前青文社係有出過舊版攻略的..宜家應該沒有了.
我指網上個d攻略
usayarE 08:05 PM 01-06-04
有冇人有呀……唔知d某d道具有咩用……
亞瑪迪拉 10:30 PM 01-06-04
我記得有個100lv秘技,方法大約如下...
先打開道具的選單,然後把">"移到第十三個道具,按著select唔放一陣間,然後在地圖度遇怪獸,遇到之後在行動選單(即攻擊,道具同逃走o個個選單)度按select,然後隻怪獸就會變成100lv了~
(冇記得應該係咁)
usayarE 11:29 PM 01-06-04
Originally posted by 亞瑪迪拉 :
我記得有個100lv秘技,方法大約如下...
先打開道具的選單,然後把">"移到第十三個道具,按著select唔放一陣間,然後在地圖度遇怪獸,遇到之後在行動選單(即攻擊,道具同逃走o個個選單)度按select,然後隻怪獸就會變成100lv了~
(冇記得應該係咁)
不用了……想起黃版是不可以做這個的……:@_@":

但還是謝謝你

還有很多道具唔知點知…
Eugene 02:57 PM 01-07-04
小朋友
吾好浪費父母的血汗銭
買左辞書吾用,好不好?
usayarE 05:27 PM 01-07-04
Originally posted by Eugene :
小朋友
吾好浪費父母的血汗銭
買左辞書吾用,好不好?
我知道d名係咩, 有d識用, 有d睇左名都唔識用
個d咩machine01, 02個d查字典唔會查到掛
usayarE 04:19 PM 01-09-04
唔該想問下點捉夢夢架

唔係超夢夢喎
JEREMY 04:42 PM 01-09-04
Originally posted by onon :
唔該想問下點捉夢夢架

唔係超夢夢喎
捉唔到
usayarE 04:59 PM 01-09-04
Originally posted by JEREMY :

捉唔到
係無定係一定係第二到傳來先有?
2009 05:40 PM 01-09-04
夢夢係任天堂次世代乜乜展所送的.....除非你用...
JEREMY 05:52 PM 01-09-04
Originally posted by NEO轟格殊Ω式 :
密(秘)技[bug]
thom 05:57 PM 01-09-04
仲有官方抽獎...都係香港無份的...
2009 06:02 PM 01-09-04
其實夢夢同超夢夢邊隻勁啲稼...
usayarE 07:42 PM 01-09-04
Originally posted by JEREMY :

密(秘)技[bug]
係咩
JEREMY 07:56 PM 01-09-04
同 亞瑪迪拉 o個個差唔多,但係我唔記得左..
亞瑪迪拉 08:21 PM 01-09-04
其實夢夢同超夢夢邊隻勁啲稼...

超夢夢勁好多(個人認為)
usayarE 10:28 PM 01-10-04
想問下比卡超係咪要食左咩雷之石先會進化?
2009 10:40 PM 01-10-04
想問下比卡超係咪要食左咩雷之石先會進化?
黃版的比卡超好似係唔可以進化的...
下雪邊界 10:59 PM 01-10-04
黃版的比卡超好似係唔可以進化的...
全中...
除非將佢傳去另一盒帶(紅黃藍綠都得..總之唔係本身果個ID既黃版啦)用雷之石進化...之後再傳番去本身果盒黃版啦...不過咁樣進化左之後就唔會再有隻比卡超跟住你...
usayarE 11:06 PM 01-10-04
噢……

咁有冇得捉雷超架係黃版
下雪邊界 11:08 PM 01-10-04
噢……
咁想問下係咁warp 個個場館點先可以去到中間個到…
我點飛都飛唔到去= =
係咪超能力系果個場館?
其實都唔難過遮...你撞多幾次應該去到中間...
用你既小宇宙盡量記住行過邊個格啦
2009 11:09 PM 01-10-04
你亂咁撞就可以撞入去個大佬度了..........
你玩到呢度..係咪捉咗雷鳥啦
下雪邊界 11:10 PM 01-10-04
噢……
咁有冇得捉雷超架係黃版
印象中黃版好似比卡超同雷超都冇得捉...
1 2 3 4 5 

返回主題版面