Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-30-14, 12:05 AM   #251
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
依家先系香港出 .... 我都已經有幾條

最好笑系官方版得黑色

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 09:22 PM   #252
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011

COMPLETE SELECTION MODIFICATION KABUTOZECTOR
價格: HK$ 950.00
http://p-bandai.hk/chara/c0006/item-1100001591/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 08:59 AM   #253
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
http://p-bandai.jp/chara/c2016/item-1000086799/

劇中+電影, 好似完全冇出現過
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 03:58 PM   #254
D-boy

引用:
作者: 愚零鬥武多 查看文章
http://p-bandai.jp/chara/c2016/item-1000086799/

劇中+電影, 好似完全冇出現過
邊隻冇出現過?我隻隻都見過喎!

今日剛剛才收速遞強龍者ranger key,現在又要去訂這套,而且我唔想要壞人....
隱藏嗰條一定係強龍銀啦!使鬼隱藏咩?!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 04:31 PM   #255
愚零鬥武多

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

今日剛剛才收速遞強龍者ranger key,現在又要去訂這套,而且我唔想要壞人....
打得唔好, 係這幾件的RANGER KEY, 未出現過.

這一套真的唔錯...

強龍者的壞人也不錯, 是多套中戰隊吸引人的壞人之一.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 04:35 PM   #256
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 愚零鬥武多 查看文章
打得唔好, 係這幾件的RANGER KEY, 未出現過.

這一套真的唔錯...

強龍者的壞人也不錯, 是多套中戰隊吸引人的壞人之一.
獸電的幹部的DESIGN是不錯的說, 希望喜怒哀樂四騎可推出SHF啦.
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 05:13 PM   #257
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
無玩開唔識想請教下...
小朋友睇完OOO扭左一大堆銀仔,我想問O個D銀仔係咪一定要條腰帶先可以SCAN到D聲?
其他O個D武器用O個D銀玩都唔會有特別聲出?

舊 03-24-14, 10:39 PM   #258
D-boy

引用:

估唔到咁大盒!

原來強龍銀也在這盒,咁新那盒隱藏嗰條係邊個呢?

另外今次每種匙盒都只得一種聲,插乜匙落去都係叫同一種聲!

溫馨提示:KABUTO ZECTER今日開始受注!
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100001591/
舊 03-25-14, 10:37 AM   #259
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

訂左條Kabuto

竟然有金屬parts

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-25-14, 11:39 AM   #260
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
無玩開唔識想請教下...
小朋友睇完OOO扭左一大堆銀仔,我想問O個D銀仔係咪一定要條腰帶先可以SCAN到D聲?
其他O個D武器用O個D銀玩都唔會有特別聲出?
一定要用OOO DRIVER 先有聲。

KABUTO要訂
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 11:44 AM   #261
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 魔璃 查看文章
訂左條Kabuto

竟然有金屬parts

螺絲 = 金屬parts

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 11:51 AM   #262
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
螺絲 = 金屬parts
高岩叔叔話隻角喎

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-25-14, 03:59 PM   #263
凍檸茶
The One
青龍使用者

CLOCK UP
由手機版發出
舊 03-25-14, 04:06 PM   #264
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
高岩叔叔話隻角喎
上次摸過唔係好覺
可能係試作品啦

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:04 PM   #265
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
有得按CLOCK UP呢點已經值哂...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 01:36 AM   #266
凍檸茶
The One
青龍使用者

篤咗一隻
係咪應該篤多隻慳運費

PAD: 229 362 054
舊 03-26-14, 01:39 AM   #267
魔法小王子
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
估唔到咁大盒!

http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100001591/
強龍銀老豆版囉
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 05:31 PM   #268
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

終於搬到返屋企 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-29-14, 06:07 PM   #269
我乜都無晒
無無亦無無

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code4399 0164 0224
引用:
估唔到咁大盒!

我今日都收到, 真係估唔到咁大盒

引用:
終於搬到返屋企 ...
超強大

舊 03-29-14, 11:33 PM   #270
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

終於開哂箱check件

支zoo做得幾靚

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-04-14, 09:51 PM   #271
D-boy

曾飾演甲鬥王的特技演員高岩成二亦親自為變身腰帶進行介紹。

舊 04-04-14, 10:05 PM   #272
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
點解依家香港魂SHOP冇左貨到付款架-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:49 AM   #273
stonekeung

註冊日期: Jan 2010

http://tamashii.jp/special/pickup/201408uska/
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-14, 10:27 PM   #274
D-boy

「行天之道、總司一切」!
天道總司是幪面超人系列當中的英雄之一!

PREMIUM BANDAI Hong Kong決定於在位於西九龍中心的PB Showroom舉行一個英雄大會,讓你也來體驗一下做英雄的滋味!

到場的英雄可以率先試戴及試玩正在接受預訂的KABUTOZECTER腰帶,讓你拍照留念!各位到場參加英雄大會的英雄更有機會獲得PB Club Point兌換咭一張。名額只限100個,先到先得。

各位有興趣參與的英雄請由即日起到5月28日下午6時之前填寫以下資料電郵至info@p-bandai.hk ;首100位登記的英雄將會收到電郵通知。

【請填妥以下資料】

姓名:

登記電郵:

登記電話:

希望參與日期: (請以1 – 2 填上希望參與的時段,每個時段名額有限,先到先得!)

____5月31日

____6月1日

希望參與時間: (請以1 – 4 填上希望參與的時段,每個時段名額有限,先到先得!)

____ 12:00 – 14:00

____ 14:00 – 16:00

____ 16:00 – 18:00

____ 18:00 – 20:00

非常感謝您一直以來對PREMIUM BANDAI Hong Kong的支持,

我們誠意邀請您參加這次活動!
舊 05-23-14, 10:29 PM   #275
凍檸茶
The One
青龍使用者

自己篤咗條, 點解仲要去試玩

PAD: 229 362 054

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Gundam Expo 2007 (14/12-01/01) KIM 收藏品討論版 46 12-23-07 12:33 AM
[飲食新聞] (中國)上海部分羊肉燒烤實為貓肉 01-01-2006 up Abale~姬絲汀小美 飲食版 14 01-08-06 11:39 AM
高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01 KIM 收藏品討論版 86 01-02-06 09:27 AM
[Gundam DX]dx打壞手勢... Kenji少 街機遊戲討論版 54 03-30-04 10:22 AM

現在的時間是 03:05 AM

手機版 | APP版