Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-13-09, 10:18 PM   #376
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
其實西究竟有冇著到緊身衣?
之前唔見佢隻手有俾件野包住...
不過今話又神奇地出現返...
如果有...照計D子彈唔會打得入去,唔會受傷...
如果冇...又照計佢唔會跌落樓唔死/速度咁快/頂到咁耐...
好玄...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 11:22 PM   #377
kashiko
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: colus 查看文章
如果冇...又照計佢唔會跌落樓唔死/速度咁快/頂到咁耐...
好玄...
條頸唔見緊身衣, 但係應該有著, 唔係既話跌落街死咗啦
緊身衣唔係無敵架, 比人打得多會爆漿, 咁就冇用架啦
kashiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 11:27 PM   #378
7ming_格鬥苦手
God of Gamer
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
西傳送緊個既表情好正~XD
期待最一戰(如果老奧想完左佢既話...)

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 12:04 AM   #379
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: colus 查看文章
好玄...
囉左100分升左level??!

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 11:41 AM   #380
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
西傳送緊個既表情好正~XD
期待最一戰(如果老奧想完左佢既話...)
期待係期待 , 但呢一戰要打幾耐 ........

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 11:12 PM   #381
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
去晒外國了..

佢地今次.係中除參戰的

舊 02-03-09, 01:56 PM   #382
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: seraph 查看文章
去晒外國了..

佢地今次.係中除參戰的
一黎就已經見到其他黑球部隊成員既屍體
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 03:27 AM   #383
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
岡8件甲都比人分到屍
跟本冇得打
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:13 AM   #384
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
如果佢地今次又打羸,好快變到主角威能....
大阪果次我覺得太好彩...跟本實力懸殊
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 11:30 AM   #385
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
點打
希臘神像?!

舊 02-05-09, 11:51 AM   #386
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
反螺旋族

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 10:50 PM   #387
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
大叔,小孩,熊貓 and 吸血鬼呢???

舊 02-06-09, 02:16 AM   #388
回到過去~Terry~
Senior Gamer
劍士

註冊日期: Jan 2006
岡件甲都分屍, 仲要打卒仔就劍都斷埋, 打條毛咩
高lv武器大軍都比佢地sm, 主角班人個個lv1
回到過去~Terry~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 02:36 AM   #389
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: 回到過去~Terry~ 查看文章
岡件甲都分屍, 仲要打卒仔就劍都斷埋, 打條毛咩
高lv武器大軍都比佢地sm, 主角班人個個lv1
可能今次剩係d卒都100分

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 11:42 AM   #390
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
閃到夠鐘

舊 02-06-09, 11:43 AM   #391
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
只要有心,主角威能可以一拳打爆舊石

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 11:45 AM   #392
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
物理攻擊打唔入仲有超能力仔可以打

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 12:07 PM   #393
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
睇完好鬼唔開心 一入去就成班死屍...
把劍一野斷左
今次仲可以點打?
小朋友同熊貓又要死多次~?

舊 02-06-09, 04:42 PM   #394
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
d緊身衣著左等於無著到,卒子都可以一腳ko一件,而劍一斬就斷的話...
主角佢地根本無得打...
主角去放核彈吧
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 04:49 PM   #395
norip999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: fiendray 查看文章
d緊身衣著左等於無著到,卒子都可以一腳ko一件,而劍一斬就斷的話...
主角佢地根本無得打...
主角去放核彈吧
最後全體唔夠打,一個核彈殺晒d人同怪,
最後自動係黑球復活番晒,扣晒d分,
reset完成。
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 05:19 PM   #396
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
莫非下話稻葉會比人小便射死?