Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-12, 02:07 PM   #901
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
痴線,除咗推蓋合理之外其他光面用品都係咁啦,唔好用吖笨

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 02:13 PM   #902
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
我記得PS,SS,DC開COVER會自動剎碟,

不過都會有一秒左右先停

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 02:35 PM   #903
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: harakuma 查看文章
我記得PS,SS,DC開COVER會自動剎碟,

不過都會有一秒左右先停
前題仲著機的話
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 02:52 PM   #904
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
前題仲著機的話
係呀, 我自己就係先開蓋,

等個led眼回番正常位置, 再關機,

不過其實都無乜所謂

見過部new slim, 真係好細部, 不過個"tom門"真係不敢恭維, 用番ps/ss呢類傳統cover反而得人心

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??

此篇文章於 09-30-12 02:57 PM 被 harakuma 編輯。
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 02:52 PM   #905
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: W!LL 查看文章
-SKIP-
......
唔係理由的理由,一出就比人唱衰,SONY真係多仇家

舊 09-30-12, 02:53 PM   #906
ゆり

註冊日期: Nov 2004
$ONY:等你一個唔小心開蓋就鎖你光頭

舊 09-30-12, 03:13 PM   #907
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: ゆり 查看文章
$ONY:等你一個唔小心開蓋就鎖你光頭
鎖光頭的話,其實新機應該可以自己換光頭吧,
SONY換的話要700-900左右,如果只買光頭換會不會平點
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 03:23 PM   #908
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
啲舖頭似乎唔多想人買新型機,問過幾間買機要搭條過百嘅hdmi線。 搭埋隻winning都擰頭。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 04:31 PM   #909
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 真十人€ 查看文章
啲舖頭似乎唔多想人買新型機,問過幾間買機要搭條過百嘅hdmi線。 搭埋隻winning都擰頭。
可能要清舊機貨
黃金都唔係間間有
有果d就落足咀頭,數新機既不是

舊 09-30-12, 04:47 PM   #910
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
可能之前賣SLIM機時食了不少蟹貨,
如果再入新款機的話,可能又要食甚麽蟹貨/其他產品
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 04:49 PM   #911
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
可能要清舊機貨
黃金都唔係間間有
有果d就落足咀頭,數新機既不是
呢幾日得果幾間有,其他? 放完假咪有law

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 05:04 PM   #912
真十人€
Game Master

結果去左信和3樓藍舖買,原價再送多個迷你蛋黃純白蓮蓉月餅。
雖然考慮買舊slim版,但新slim個size啱啱好放到入櫃。

做左少少測試,回味下PS年代。

此篇文章於 09-30-12 05:08 PM 被 真十人€ 編輯。
舊 09-30-12, 05:19 PM   #913
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
真心講句,佢不如好似以前D DISCMAN咁,加返粒手動推制做DOOR LOCK咪乜事都冇囉…又唔係好難整,又可以防止錯誤操作玩玩下推開門彈GAME,點解設計果班人唔咁諗?(因為佢地唔會係最終USER?)
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 05:31 PM   #914
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
雖然考慮買舊slim版,但新slim個size啱啱好放到入櫃。

彈蓋即出GAME, 真係有機會玩玩下會唔小心彈蓋後, 玩梗進度化為污有......PS1都唔會咁
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:23 PM   #915
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: square-enix 查看文章
彈蓋即出GAME, 真係有機會玩玩下會唔小心彈蓋後, 玩梗進度化為污有......PS1都唔會咁
搵張膠紙貼住個蓋, 等佢無得彈

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:31 PM   #916
teealpha

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
搵張膠紙貼住個蓋, 等佢無得彈
付出完銀紙仲要自己補多條膠紙,有冇得唔好咁DIY嫁佢
舊 09-30-12, 06:34 PM   #917
真十人€
Game Master

引用:
作者: teealpha 查看文章
付出完銀紙仲要自己補多條膠紙,有冇得唔好咁DIY嫁佢
新機係有張藍色膠紙封口,用番就得。
舊 09-30-12, 06:37 PM   #918
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:

請問係咪定價?

舊 09-30-12, 06:46 PM   #919
真十人€
Game Master

引用:
作者: Strider 查看文章
請問係咪定價?
係,250GB $1980

跟機送個盒仔月餅都幾驚嚇

舊 09-30-12, 06:48 PM   #920
teealpha

引用:

跟機送個盒仔月餅都驚嚇

SKIP
MATCH返條官方CM嘛
舊 09-30-12, 06:55 PM   #921
nine west
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:

左邊果個直頭嚇人...
nine west 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 07:07 PM   #922
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:

唯一幾靚係個月餅盒 XD
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:13 PM   #923
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:

我見到喪屍走出黎

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:27 PM   #924
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
當年皇族機曾經有個魔鬼怪嬰流眼淚, 驚嚇程度不相上下
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 09:53 PM   #925
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
入左2代耳機,good
有D興趣, 請問有沒有Mic的?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Soul Calibur V [已售] enishi 電視遊戲討論版 669 03-13-14 07:50 PM
Soul Calibur [XBLA] 破戒僧 電視遊戲討論版 36 06-28-08 10:01 PM
Soul Calibur 3 neo2046 街機遊戲討論版 156 09-27-06 01:28 AM
Soul Calibur 3 ?? neo2046 街機遊戲討論版 1 02-09-05 06:40 PM

現在的時間是 11:36 AM

手機版 | APP版