Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-09-07, 12:41 PM   #1
singingc
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
廣州公交辣妹PK淫魔阿叔

短片來源:http://bbs9.news.163.com/localgd/622...1.html?userid=

奧一網 昨天下午,奧一網報料頻道出現一個題為“廣州公交辣妹PK淫魔阿叔”的視頻,畫面中一年輕女子激烈責罵一名中年男子“摸大腿”,意指遭到對方性騷擾。該女子報警處理,其間一名穿制服的男子上車後,飛腿踹中中年男子頭部。

視頻:女子情緒激動作風潑辣

視頻開始時,中年男子的“摸大腿”行為已經實施。公交車停靠在路邊,車外車水馬龍,車內只有寥寥幾個乘客。從聲音判斷,拍攝者是名年輕男性乘客。

突然該女子從座位上站起來,聲音更加激烈。隨即一名身穿制服的男子從前門上車,毫不猶豫擡起腿,朝中年男子頭上飛踹一腳。該男子頭部受重擊,身體隨之傾向一邊。一名男乘客見狀,急忙上前勸阻。制服男子高聲叫罵,威脅“打死你”。中年男子雙手按頭,其狀非常痛苦、懊惱,兩度起身,但都被乘客勸說坐下。

視頻的最後,中年男子連連抱拳道歉;而女子不依不饒,在等待警察前來處理。

“警察來架,人地報左警,唔該俾個位來拉,你睇咩噶,摸咩啊摸未見過女人啊?望咩望啊,你o爭一是喊濕佬,咩啊仲望啊,死人喊濕佬,摸人大庇,你阿媽個哼...警察來拉,哼~~你是米再講啊?一腳送給喊濕佬...甘都踢不死人..冷靜下拉呢位小姐,等下拉,咩啊當我無講過也啊?是米仲來啊?叼你噶哼啊~~~~大佬頂唔順你拉.落車走人.....”

呀叔又來一個,不過今次是比軍人打左,真系無奈~~!!

singingc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-07, 01:24 PM   #2
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
似阿嬋多D喎.

舊 06-09-07, 01:35 PM   #3
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
資料保充
pk係大6意指比拼, 唔好心邪 xd

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-07, 05:39 PM   #4
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: singingc 查看文章
短片來源:http://bbs9.news.163.com/localgd/622...1.html?userid=

奧一網 昨天下午,奧一網報料頻道出現一個題為“廣州公交辣妹PK淫魔阿叔”的視頻,畫面中一年輕女子激烈責罵一名中年男子“摸大腿”,意指遭到對方性騷擾。該女子報警處理,其間一名穿制服的男子上車後,飛腿踹中中年男子頭部。

視頻:女子情緒激動作風潑辣

視頻開始時,中年男子的“摸大腿”行為已經實施。公交車停靠在路邊,車外車水馬龍,車內只有寥寥幾個乘客。從聲音判斷,拍攝者是名年輕男性乘客。

突然該女子從座位上站起來,聲音更加激烈。隨即一名身穿制服的男子從前門上車,毫不猶豫擡起腿,朝中年男子頭上飛踹一腳。該男子頭部受重擊,身體隨之傾向一邊。一名男乘客見狀,急忙上前勸阻。制服男子高聲叫罵,威脅“打死你”。中年男子雙手按頭,其狀非常痛苦、懊惱,兩度起身,但都被乘客勸說坐下。

視頻的最後,中年男子連連抱拳道歉;而女子不依不饒,在等待警察前來處理。

“警察來架,人地報左警,唔該俾個位來拉,你睇咩噶,摸咩啊摸未見過女人啊?望咩望啊,你o爭一是喊濕佬,咩啊仲望啊,死人喊濕佬,摸人大庇,你阿媽個哼...警察來拉,~~你是米再講啊?一腳送給喊濕佬...甘都踢不死人..冷靜下拉呢位小姐,等下拉,咩啊當我無講過也啊?是米仲來啊?叼你噶哼啊~~~~大佬頂唔順你拉.落車走人.....”

呀叔又來一個,不過今次是比軍人打左,真系無奈~~!!
呢個亨字用得幾好...

返咁多次大陸都睇唔到呢d奇觀...

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-07, 10:20 PM   #5
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
題外話, 如果我係公共交通工具上比人非禮...我質左佢一拳,咁我會唔會比人拉?

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 09:29 AM   #6
ELT
Lunar使者

引用:
作者: NARC 查看文章
題外話, 如果我係公共交通工具上比人非禮...我質左佢一拳,咁我會唔會比人拉?
理論上會, 因為用左私刑
不過警察一般會隻眼開隻眼閉

舊 06-11-07, 10:57 AM   #7
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
嘩,o個腳好勁,個阿叔又食得咁應...
唔駛入醫院算係咁...
不過,而家都唔知邊個o岩邊個錯。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 12:12 PM   #8
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
廣州既女人係唔可以惹
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 02:20 AM   #9
singingc
Insane Gamer

和拍戲沒兩樣阿

singingc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 01:08 PM   #10
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ELT 查看文章
理論上會, 因為用左私刑
不過警察一般會隻眼開隻眼閉
非禮案既話除非犯事條友俾班乘客打到變豬頭,要訓住入廠,
否則好難入到罪
即使地鐵火車有cam,咁多人既情況下好難影清楚事發經過

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版